Prima,1 ste keer besteld

Goede prijs/ kwaliteits verhouding

Zeer snel de bestelling thuis.

Uitstekende service

Uitstekende service en maken waar wat ze toezeggen.

Super snelle levering

Snelle levering en keurig verpakt.

snell en correct

goed, snel

Met bezorgen was zeker heel snel. En heel fijn.

Alleen mijn bestelling is heel iets andere aan gekomen. Ik had poppen wieg bestellen maar ik heb poppen stapelbed gekregen. En het was voor een verjaardag geen tijd meer om terug te sturen was wel heel jammer.

Snelle en correcte afhandeling

Na mijn bestelling geplaatst te hebben ben ik op de hoogte gehouden per mail. De bestelling is snel ontvangen.

Ik ben echt tevreden met jullie

Goede producht en snelle levering. Bedankt

puzzelmat

snelle en prima levering

Beter kon niet !

Snelle levering, Overzichtelijk site, alles was makkelijk vindbaar. Jullie webshop medegedeeld aan vrieden en familie.

geweldig, duidelijk en super snel

volgende dag de bestelling al in huis, een woord geweldig!!

Goed en snelle levering!!

Goed.

Snelle verzending

Product zoals afgebeeld. Goede klantenservice

Helaas is het pakketje meerdere keren verkeerd gesorteerd waardoor we langer moesten wachten maar snelle reactie via klantenservice en product toch nog voor ons op tijd gekregen

Enige wat jammer is als je iets wilt omruilen kost het alsnog retour en bezorg kosten

NVT.

Makkelijke bestelling plaatsing, directe order bevestiging, bestelling was binnen 24uur thuis geleverd. Heel netjes ingepakt. Super bedankt.

Snelle correcte bezorging en acceptabele prijs

Worden we blij van Prijs service en snelheid

Snelle levering conform afspraak

Product voldoet aan verwachting en is snel en netjes geleverd

super!

goede service mijn kleur strijkkralen was uitverkocht kreeg netjes een telefoontje en ze hebben toen in overleg een andere kleur geleverd! snelle levering goede service

Tevreden nichtje met prachtig knuffelkussen

Snelle service, prima kwaliteit

Levering snel maar niet alles

Helaas kreeg ik pas bij het openen van mijn bestelling het bericht dat een artikel uitverkocht was. Dit had eerder doorgegeven kunnen worden. Ik was toen niet meer in de gelegenheid om op tijd voor een alternatief (verjaardagscadeau) te zorgen met de winkels die gesloten zijn.

Producten zoals omschreven, goedkoper en snelle levering

prima service, snelle levering

bestelde product werd snel geleverd, weekend besteld maandag in huis!

goedkoop

Loperstraat 14