Perfect geregeld

Van begin tot bezirging perfect

Snel binnen gekregen.

Goede prijzen, en snelle levering. Volgende dag al binnen. En een zeer blije dochter. Zal hier zeker vaker bestellen

Makkelijk en snel.

Goede service voor een goede prijs

Als eerste de nieuwste doos op de site en ook gelijk verzonden!

geweldig

was binne een dag binnen wat ik heb besteld

Super prijs

Snel en goed

Producten zoals verwacht, snel geleverd

Producten zoals fotos, en binnen no time in huis! We konden de spelletjes meteen spelen! Aan te raden!

Bij ontvangst ontbrak een van de bestelde spellen. Na een mail van mijn kant, werd het direct verzonden en we hadden het de volgende dag in huis. Top! Snelle service.

Goede prijs, snelle levering

Puky loopfiets gekocht. Goed product. Prijs bij Toyhouse goed en de levering was super snel.

Goede service, snelle levering

Gelijk stuk!

Heb hem gister binnen gekregen mijn dochter heeft er even mee gespeeld en nu is hij alweer kapot!!

Goed product en de prijs is ook goed

Super snel

Goed verpakt en de volgende dag al binnen!

Snelle levering, mooie kwaliteit

Ik had een auto/knikkerbaan besteld. Met 1 dag levering ertussen. Dus vandaag besteld, overmorgen bezorgd. Alles netjes geleverd met minimale verzendkosten.

Snel en goede klantenservice

Ik had een verkeerd artikel ontvangen. Het juiste artikel werd snel nagezonden, erg snelle reactie van de klantenservice. Top!

Product voldeed aan de verwachtingen

Zeer snelle levering

Snelle en goede service had de artikelen de dag na bestelling al binnen

Snelle en vlotte levering. Precies zo gegaan als afgesproken.. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Zeer snelle service

Hele snelle levering waar ik blij van werdt.

Zeer goed!

Goede prijs van artikelen, snel reageren op vraag en goede oplossing toen ik zelf de fout maakte 1 item te weinig besteld had. Super fijn!

Makkelijk bestelproces. Goed op hoogte gehouden van status. Na 1 werkdag geleverd.

Loperstraat 14

7891jt Klazienaveen