Telefonisch slechte service

De bezorging was snel. Helaas was het product kapot. Toen ik belde, werd ik heel kortaf toegesproken. Het kwam niet klantvriendelijk over.

Snelle levering.

Snelle service, goed verpakt

Ondanks alle drukte is het snel en keurig geleverd. Product voldoet volgens omschrijving.

Het product was goedkoper dan bij de Bol, vandaar hier een bestelling geplaatst. Maar snelle levering, ging prima!

Prima en snel geleverd!

Geen problemen gehad!

Aankomst duurde lang

Ik ben erg blij dat het er is alleen was het verzonden op 12 februari en nu net 14.45 17 februari was het er pas..

Makkelijk besteld, goede prijs, goede communicatie, snel thuisbezorgd,

Top!!

Fijne winkel, betaalbaar, snelle levering netjes ingepakt!! Top geregeld! Bedankt

Overzichtelijke website en de bestelling was ondanks het slechte weer snel geleverd.

Keurig snel geleverd. En kind helemaal blij met haar mooie cadeau!

Snelle levering, goede prijs

Snelle levering, goede prijs

Correct op alle vlak

Alles verliep vlot. Zowel het bestel proces als de afhandeling van betaling en levering. Terwijl het op de meeste sites niet meer in voorraad was, was het bij Toyhouse nog beschikbaar. Kids heel blij.

Snelle levering..

Het is alleen nog niet bezorgd. Maar dat komt hopelijk door het weer. Hoop toch wel dat ik het dinsdag in huis heb.

Supersnellebezorging

Super snelle bezorging zelfs in deze rare tijden

Geweldig speelgoed!

Leuk speelgoed! Leuk dat ze ook Bumba hebben! Snelle levering en zeer goede service! Ik ben tevreden en ik ben van plan iedere maand wat speelgoed hier te kopen voor mijn kleine.

Goede service en snelle levering

Super snelle levering en mooi product

Alles prima

Top geregeld

Top geregeld

snelle levering en netjes afgeleverd

Producten zagen er goed uit. Netjes en snel geleverd

Super snelle service en niet duur!

Wat een snelle service en lekker goedkoop tegenover een ander.

Goed product , verpakt en snel bezorgd

De LOL ballen zijn super geprijsd , super leuk.. bovendien die zijn snel bezorgd. Top.

Vlotte bezorging

Vlotte bezorging, de verzenddoos was jammer genoeg te groot, waardoor de verpakking van Bruder ambulance is gaan schuiven en stuiteren. Gevolg: beschadigingen aan de verpakingsdoos.

Super service!!

Ik vergat mn huisnr te noteren en ze belden al na 5 minuten! Keurig