Alles verliep zoals het hoort

Ik heb de Lego voor mijn zoontje besteld, overal Netjes een bevestiging van ontvangen, ook een track en trace (heel prettig met ongeduldige kindjes) en netjes op tijd geleverd. Gewoon zoals je verwacht en zoals het zou moeten gaan.

correcte afhandeling

Ik had iets besteld bij toyhouse en via Ideal betaald. De voorraad was helaas op maar ik kreeg hierover meteen een mail met excuses en terugstorting van het aanbetaalde bedrag.

Super service

Snel verzonden, precies wat ik wilde, (aangezien het een artikel was, wat normaal random wordt gekozen) Snelle mail beantwoording. En service daardoor snel en makkelijk te bestellen

goed servies

Verkeerd geleverd product werd meteen opgelost

Snelle verzending, goede prijs

Snelle verzending goede prijs. Verder niets op aan te merken

Het spel was goed verpakt en op tijd geleverd!

Een prima en nette service. Artikel netjes verpakt en op tijd bezorgd.

Tevreden

Op 23ste besteld.,28 ste binnen gekregen . Kon wel een dag eerder bezorgd worden, maarer ging iets mis bij de DHL. doos kwam wel licht beschadigd aan, leek alsof die expres zo was gedrukt aan de boven kant zodat er binnen gekeken kon worden. Bestelling klopt , alles zit er in dus ben verder tevreden .

Goed!

Snelle goede service!

Snelle correcte levering

Precies zoals aangeboden

Optijd geleverd top

Overzichtelijke site en goed verpakt

Mooi alle producten overzichtelijk op de website. Ook goed te gebruiken met je mobiel. Netjes verpakt en snelle levering.

Snelle levering ondanks drukte

Keurig op tijd geleverd

Snelle levering van de juiste producten!

Snelle levering van de juiste producten.

Keurig verpakt, snelle levering.

Heel goed snelle levering after pay betaling. Alles naar wens top

Top en snelle bezorging!

Er was een snelle levering, ondanks de drukte. De producten waren goed verpakt en van kwaliteit.

Mijn verkeerde bestelling (die al klaar lag) werd netjes geannuleerd en een dag later had ik het aankoopbedrag al terug.

Gewoon tip top!

Besteld, afgerekend op tijd bezorgd. Precies zoals vermeld.

Super snel in huis

Slordig

Grote auto besteld. De auto zat los in de doos die ook nog eens stuk was.

Was top

Zelfde als hierboven

Zeer Snel geleverd( volgende dag).terwijl het artikel in alle andere stores pas in januari op de markt komt. Dus zeer tevreden dat ik mijn kind met kerst extra blij heb kunnen maken

Super klantenservice

Toyhouse bood mijn gewenste product zeer scherp aan. In de bezorging is het in eerste instantie niet goed gegaan bij dhl. Na uitstekend contact met de klantenservice ontving ik binnen 24uur toch nog heel snel het product.

Supersnel en correct geleverd .

Ondanks alle drukte met de kerst en corona supersnel verstuurd en geleverd .

Loperstraat 14

7891jt Klazienaveen