Binnen 2 dan mijn bestelling in huis. Was alleen dat de doos kapot was door dhl die niet zorgvuldig hier mee omgaat. De auto was gelukkig nog heel

Product besteld, helaas het verkeerde gekregen. Daarna heb ik gemaild om te ruilen, maar was het product helaas uitverkocht. Samen tot een oplossing kunnen komem. Prima geregeld. Goede communicatie.

Perfecte levering

Bestelling geplaatst en binnen no time geleverd

zeer goed

Vlotte afhandeling en het gekochte binnen 24 uur in huis

Makkelijk bestellen en snelle levering!!

Overzichtelijke webshop. Snelle menukeuzes en veel diverse producten.

Bestellen en bezorgen is prima geregeld

Ik ben tevreden omdat niet alleen het bestellen simpel te doen was maar dat ook het bezorgmoment van te voren bekend was en goed te volen

Prima services

Snelle en goede services

Duidelijke site

Niet zo goed.

22 okt bestelling gedaan dat zou 23 okt bezorgd worden tussen twee en zes Uur. Niks gezien zaterdag gewacht niets later op de dag een ver. Pakket word opnieuw ingedeeld nu 25 nog niets. Mijn ervaring is dus niet goed.

Scherp geprijsd

Scherp geprijsd en snelle levering. Zeer tevreden over mijn bestelling.

Alles naar wens!

!

Goede levering en zeer tevreden

Zeer goed. Was heel snel binnen.

Mijn bestelling ging in eerste instantie niet helemaal goed maar wel super opgelost

Het verkeerde zat in de doos maar het juiste werd snel nagestuurd

Goed product zoals verwacht

Perfect, snel geleverd. En product was zoals verwacht.

Prima product

Keurig op tijd bezorgd en product precies wat ik ervan had verwacht

Betrouwbaar, snel en kwalitatief speelgoed

De recensies liegen niet. Snelle levering, intact en werkend speelgoed!

Goed en redelijke prijs

Gewoon goed snel geleverd

prima produkt

super snelle lieferung.

Ontbrekende verpakking, beschadigd product

Ik heb een doos pokemonkaarten besteld. Normaal gesproken zit die doos in plastic verpakt voor bescherming. Dit plastic ontbrak toen ik het pakketje openmaakte en de doos zelf was aan 1 hoek open gescheurd. Alle dingen die erbij moesten zitten waren er gelukkig wel nog en alles was zoals beloofd snel verzonden.

Snel en goed bezorgd

Makkelijke manier om snel spelletjes te bestellen. Lekker weer gezellig en als vanouds de spelletjes oppikken

Goede snelle levering

Prima geregeld

Alles liep zoals je mag verwachten

Teleurstellend

Het product was veel goedkoper dan elders. De bezorging was ook volgens afspraak. De verjaardag van mijn dochter op 17-10 Maar toen ik met haar het pakje opgehaald heb bleek dat de slijm in het pakje was opengegaan en door het hele pakket was gegaan. Nadat ik daar melding van gemaakt heb werd er meteen aktie ondernomen en kreeg ik binnen een dag een nieuw pakket. Top service!

Loperstraat 14

7891jt Klazienaveen