Snelle levering! Super service!

Goed, snel en duidelijk

Leuk speelgoed. Nette prijzen! Snelle service. Snelle levering.

Snelle levering en goed product

Ik heb mijn product op woensdag besteld en vrijdagmiddag binnegekregen. Ik ben er tevreden hierover! Ook het product kwam netjes onbeschadigd aan.

Gewoon snel goed

Ok

Makkelijk met bestellen. Fijn dat je achteraf kan betalen en snel geleverd!

Mooie spullen, goed op de hoogte gehouden van bezorging, netjes verpakt!

Mooi product voor een scherpe prijs, fijne service. Betrouwbaar

Snelle levering, goede prijs kwaliteit

Heel tevreden En ga zeker weer bestellen

Snelle en correcte levering

De producten welke ik zocht voor een goede prijs gevonden en netjes verpakt en snel verzonden. Wel erg jammer is dat gratis bezorging pas vanaf 99,- is. Erg hoog bedrag waardoor ik niet snel wat producten bij zou bestellen.

Goed.

Had 2 tykussens besteld, had ze redelijk snel binnen.

Bezorging was netjes op tijd, maar de verpakking beschadigd.

Doordat een veel te grote doos is gebruikt, was deze ingedeukt en een stuk kapot gescheurd. De bestelde Lego-doos was licht beschadigd, maar wel intact. We konden op het moment van bestellen deze Lego-doos elders niet goedkoper vinden. Daarom zullen we een volgende keer zeker bestellen bij toyhouse als de prijs de laagste is.

In het begin miscommunicatie later keurig opgelost.

Prima geleverd

Pakket kwam aan op de dag zoals aangegeven. Er werden mailtjes gestuurd over de gang van zaken door toyhouse. En ook was het pakket steeds te volgen via track en trace. Vervolgens kwam een vriendelijke dame het pakketje afleveren tot vreugde van de kinderen. Alles was prima geleverd. Al met al een prima service! Ik zou hier zo weer iets bestellen...

niet tevreden

het bestellen ging goed maar dat ik 3 dagen moet wachten op mijn bestelling vind ik echt jammer.Hoe verantwoord ik het naar mijn dochters!.Terwijl andere bedrijven het de volgende dag leveren.Ik vind het echt jammer,en daarvoor heb ik Toyhouse een onvoldoende gegeven.Mvg M el Ayoubi

Niet op tijd geleverd

Niet op tijd geleverd zoals op de site aangeven.

Ruime keuze speelgoed met snelle levering tegen een scherpe prijs!

Recent speelgoed bij Toyhouse besteld. Ruime keus tegen scherpe prijzen en snelle levering. Tot de volgende keer Toyhouse!

Nou nog niet goed, ik heb het pakket zaterdag nodig, maar er staat al een paar dagen dat het pakket

Pakket nog niet ontvangen, duurt best lang...

Duidelijk en snel

Site was duidelijk en zeer snelle levering. Je word goed op de hoogte gebracht waar je pakket is.

Snel geleverd.

s'avonds besteldt, volgende dag geleverd, perfect.

Super en zeer snel geleverd

Super en zeer snel geleverd

Uiterst tevreden

Ruime keuze, snelle levering.

Snelle levering en lage verzendkosten

Super! Ik had snel een kado nodig voor mijn dochter en gelukkig was het op voorraad en nog goedkoper dan bol.com.

Prima, vlotte levering.

Prima, vlotte levering.

Altijd goede service en snelle levering

Alles naar wens verlopen toppie

Duidelijke omschrijving. Snelle levering

Voldoet aan de verwachtingen

Eigenlijk vind ik dat steeds vragen om een beoordeling steeds vervelender worden. Ga er als leverancier vanuit dat de diensten optimaal moeten zijn. Gaat dat fout, dan kan je klacht verwachten. Een beetje zelfvertrouwen mag de klant toch wel van de leverancier verwachten!

Loperstraat 14

7891jt Klazienaveen