wel vlot en voordelig maar.....

Vanaf ons vakantie adres een bestelling geplaatst van 3 scoreblokken keer op keer 2 ( dit staat ook op de factuur ) Maar er werden er maar 2 geleverd.

PRIMA

Ruim assortiment, makkelijk bestellen, snelle levering!

Goede snelle levering

Helemaal top!

De site is heel duidelijk,veel aanbod. Goed en snel verzonden. Ben heel tevreden met de aankoop.

Netjes verpakt. Op tijd binnen

Supersnel geleverd

De ene dag besteld, de volgende dag geleverd en dat tegen een scherpe prijs.

Zeer snelle levering en goede prijs

Had een verjaardags cadeautje nodig. Na zoeken op internet kwam ik bij Toyhouse terecht voor de beste prijs. Nadat ik het product de volgende dag al in huis had, was ik overtuigd om vaker bij Toyhouse te bestellen!

Alles was goed en optyd

Vlot geleverd

Netjes en snel geleverd

Mooi op tijd geleverd en mooie pop

SUPER TEVREDEN

Hele mooie boeken. Had het gehaald voor me zusje omdat zij overgaat. Ze was er super blij mee. Bezorging ging ook snel Kwaliteit is goed 10 sterren waard

Prima produkt en snelle levering

Niks op aan te merken. Produkt is zoals verwacht en snel geleverd.

Prima product en levering. Niets op aan te merken.

Uitstekende service

Toyhouse leverde snel alleen de levering via DHL duurde lang.

Snelle service ! Top!.

Teleurstellend

Bestelling niet compleet geleverd omdat een bepaald artikel toch niet op voorraad was. Was netjes geweest als men hier even over gebeld of gemaild had.

Hele goeie service verkeerde bestelling gekregen maar per direct is het geregeld.

Nichtje superblij

K3 microfoon gekocht voor mijn nichtje. Helemaal dolblij met haar cadeau en het werkt perfect ! Snelle levering. Heb alleen geen factuur. Wel orderbevestiging. Is er geen factuur nodig voor de garantie ? Gekocht bij Knallendekorting.nl waarvan leverancier Toyhouse ?

Bestelling direct devolgende dag geleverd

Gekozen, betaald en volgende dag gebracht, prima.

Alles aanwezig en snel binnen.

Top levering

Snel en goed verpakt product

Super snel

Snelle levering! En toen bleek dat een product een klein defect had, is me meteen een nieuw product opgestuurd. Super fijn!

Loperstraat 14

7891jt Klazienaveen