top

Tevreden met de bestelling

Tevreden met de bestelling, op tijd geleverd

Super blij met deze aankoop en de service!

Mijn nichtje is super blij met haar LOL Clubhuis als verjaardag cadeau en de snelle service van Toyhouse in deze tijd is echt top!

Goede service, snelle levering

Toyhouse ging prima tot DHL parcel beweerde aan de deur geweest te zijn maar nooit geweest is

Alles ging goed, tot DHL, ik heb gebeld wat ook nog eens 1 euro moest kosten, ze zouden nog proberen langs te komen, maar is niet gebeurd. De dag de na ging ik het pakketje ophalen bij het DHL servicepunt. Tot mijn grote schrik kreeg ik daar te horen dat dit een vaak gehoorde klacht was. Beweren dat ze aan de deur geweest zijn maar nooit geweest zijn. Dat bederft jullie service, wat overigens niet jullie schuld is, als ik snel wat nodig ben zal ik niet bij jullie bestellen.

Super snelle verzending

Hele snelle verzending!! Wat een service!! Hier bestel ik zeker nog eens!! Super bedankt!

Goede en snelle service

Alles was helemaal naar wens alleen 1 vraagje of jullie de volgende keer misschien wat bubble wrap in de doos kunnen doen.

Prima service, aanrader

Scherpe prijzen, goede producten, snelle levering. Scoort dus een 10!!!

Snelle levering, goede prijs

Zeer snelle levering, met een betere prijs dan andere winkels.

Snelle service, goede prijzen!

Bestelling was snel geplaatst, verwerken van de order was binnen een uur geregeld. Goede service!

Prima geleverd volgens de afspraken

Goedkoop, snelle klantenservice en snel binnen

Goede nette levering!

Tevreden met de snelle levering!

Snel en goed voor wlkaart

Zondag besteld en dinsdag in huis gekregen. Had het niet zo snel verwacht.

Trage levering

Ze hadden beloofd dat het vandaag zou komen, tot op heden niets ontvangen ook geen bericht van vertraging

Zondag heb ik iets besteld Voor de eerste keer bij Toyhouse Het linkje naar DHL geeft aan dat er vandaag - dinsdagmiddag- nog niets is aangeleverd bij DHL Ik hoop echt dat het pakket nog wel gaat komen...... Een vreemde gang van zaken Het zal toch wel goed komen?? En jawel, het pakket is op woensdag door DHL afgeleverd Zorgen gemaakt om niets! Toyhouse is dus een betrouwbare aanrader

Wij hebben onze bestelling nog niet ontvangen

Heeft u enig idee wanneer we deze kunnen ontvangen? Zeer snel antwoord gekregen op onze vraag! Dank hiervoor

Goed,doos was beschadigd

Gewoon goed

Gewoon goed

in een Twee woorden,Helemaal geweldig.

Super snelle levering, TOP.

Goede snelle levering

Goede artikelen en snelle levering!

Snel, betrouwbaar en eenvoudig

Bestelling geplaatst op de zeer duidelijke website. Goede foto’s, duidelijke omschrijvingen. Snel besteld, snel geleverd.

Snel geleverd en wat ik besteld heb

Heel goed!

Snel geleverd en stevig en veilig verpakt! Toppie bedankt.

Reageren snel op berichten, doen wat ze zeggen! Poppenhuis in uitstekende staat! Goedkoper dan elders!

Loperstraat 14

7891jt Klazienaveen