Goede afhandeling

Snel en correct

zonder problemen besteld en snel afgeleverd. ben zeer tevreden

Heel Snel

Bestelling was de volgende dag al binnen en netjes verpakt. Zeer tevreden!

Uitstekend en super snel

Super snel en uitstekende service Ruime keuze

Zeer snelle verwerking van de bestelling en netjes verpakt. Kan er niks anders van zeggen, was gewoon goed!

Onjuist product en een niet leverbaar product

Met een onjuist product en een niet leverbaar product in z'n geheel een mislukte bestelling. Wel een snelle reactie van de klantenservice en vlotte herlevering van het onjuiste product.

snel en netjes geleverd

4 puzzels besteld van Van Haasteren, voorraad gegevens waren correct dus alle 4 geleverd, was netjes verpakt en snel geleverd.

Fijne winkel

Was voor mijn product de goedkoopste op internet en ik had het de volgende dag in huis.

Overzichtelijke website, snelle levering en fijne prijzen. Echt een aanrader!

Snel en goed.

Prima,ga zo door!

Niets te klagen en ook telefonisch goed bereikbaar en adequate beantwoording.

Snelle service, keurig op de hoogte gehouden van bezorg status

Super !!

Makkelijke site ! Goede service !

Duidelijke site en snelle levering

Nette en duidelijke site, snelle levering en prijs is goed

Goeie afhandeling

Door DHL is het pakketje zoek geraakt ToyHouse handelde dit goed af!

Goedkoop en snel!

Top! Niet duur, supersnel verzonden en handig achteraf betalen...

Goed!

Heb mijn bestelling in goede orde ontvangen en ben er blij mee. Bezorging duurde ivm de bijzondere tijden iets langer dan wat je gewend bent maar niets om je druk over te maken.

Klote

Besteld, betaald, nooit ontvangen!! Op mail wordt niet gereageerd. Als je me dan om een beoordeling vraagt kan je hem krijgen. Alstublieft!

Als verwacht maar levering niet supersnel

Communicatie als verwacht. Product idem. Levering via DHL na status gereedmelding 2 dagen geen update. Dat is vaak via andere e commerce bedrijven en transporteurs anders.

OK

Ik had twee puzzels besteld maar één was er niet leverbaar, nu heb ik opnieuw een puzzel besteld maar betaal dan dubbele verzendkosten wat een beetje jammer is

Gemakkelijk bestellen en een snelle levering

Na bestelling snel geleverd....

Was mijn eerste bestelling.

Snelle levering, maar onjuiste product

Snel geleverd, bon stond juiste artikel op, maar in werkelijkheid een ander product. Teleurgestelde dreumes thuis.

Snel en netjes geregeld en bezorgd

Bestellen ging makkelijk en na betaling een ordebevestiging gehad, en ook een berichtje dat pakket onderweg is en het ook in goede orde ontvangen. Dus helemaal top.

Zelf nu in corona tijd, hun pakket de dag na bestelling ontvangen! Super fijn!

Loperstraat 14

7891jt Klazienaveen