Snelle bezorging

Kan er geen ervaring overgeven want het was voor een kadootje het meisje was er in iedergeval heel blij mee

Snel geleverd! Goede prijs

Product was snel geleverd en had een goede prijs. Het was ingepakt in een papiertje van topmodels, dat was wel helaas gescheurd, maar ondanks dat toch heel tevreden. Volgende keer weer!

Makkelijk te bestellen en snel bezorgd

Heel makkelijk te bestellen en de volgendedag al thuisbezorgd

Snel besteld en snel verzonden

Pakket met bestelde speelgoed binnen de afgesproken tijd geleverd. Prima.

Uitstekend !!!!

Alles is naar afspraak goed geregeld.

Geweldig!

1 van mijn artikelen was niet leverbaar en ze hebben het geld dezelfde dag al terug gestort. Maar ik wou graag een vervangend artikel (zelfde soort, zelfde prijs, andere kleur). Ik moest hiervoor wel een nieuwe bestelling plaatsen, maar dan zat ik weer met de verzendkosten, maar dat werd na mijn bestelling direct weer teruggestort! Super goede service!!

Snelle levering en compleet

Snelle en complete levering

Correcte snelle levering

Keurig geleverd snel, makkelijk online te regelen

Prima snelle levering, alles verliep volgens wens

Product was op voorraad, bestelling was snel en makkelijk gedaan, snelle levering. Enige puntje voor evt aandacht, levertijdstip keuze mogelijk maken

Tops service snelle levering

Zeer scherpe prijs en snelle levering

Snelle service en levering

Ze hadden op voorraad wat ik nodig had. Bestellen ging vlot en levering was snel.

De beer die ik had besteld was overal uitverkocht. Bij Toyhouse op voorraad, de volgende dag in huis. Top.

Snelle levering Product netjes aangekomen Goede prijzen Leuke spullen

De voordeligste en snel geleverd

Erg tevreden .. Dagboek wat ik besteld had was elders €12,- meer.. Ook al moest ik nog verzendkosten betalen (3,95) was het nog voordeliger als elders. Bedankt !

Snelle verwerking van de bestelling

Super snel en goed verpakt geleverd

Duidelijke en klantvriendelijke website. Het hele proces is verlopen zoals je mag verwachten. Top!

Blij

Mooie prijzen en snelle levering

Goeie winkel

Goede service en snel .

Duidelijke site en snel geleverd

snelle reactie bij niet kunnen leveren van bestelde artikel.

Voor de eerste keer een bestelling gedaan. Het artikel was niet meer te leveren. Kreeg netjes een mailbericht en het geld binnen een paar dagen terug op mijn rekening gestort.

heel goed

snel en keurig geleverd

Mooie prijzen en snelle levering

Dat prijzen vergelijken loont, bewijst Toyhouse! Ze hebben een groot aanbod en ook de levering was top.

Super snel en goede prijzen

Top winkel

Is snel geleverd 😁😁

Super service

Er bleek achteraf na het bestellen een artikel niet leverbaar te zijn. Dit hoorde ik een dag later na de bestelling. Deze is later nagestuurd. Echt heel fijn dat er even telefonisch contact was om te overleggen.

Loperstraat 14

7891jt Klazienaveen