Pluspunten
Heb ik niet.
VerbeterpuntenProdukt werd vijf dagen later als aangegeven pas geleverd. Nadat ik hierover gecommuniceerd had kreeg ik als antwoord dat ik moest afwachten en het wel geleverd zou worden. Ik vind dat jullie moeten uitzoeken waar het aan ligt zodat het verbeterd worden kan.
Goedemiddag. Helaas had uw pakket vertraging opgelopen door een sorteerfout bij de vervoerder. Wij kunnen dan ook alleen maar afwachten. Onze excuses voor het ongemak. Vriendelijke groet, Toyhouse.nl
Pluspunten
snelle goede levering top
Pluspunten
Eerste keer dat ik iets besteld heb maar zeer tevreden!!
Pluspunten
Snelke duidelijke website en levering
no communication over delivery date, we didnt receiove it in 5 days even.
deze order betreft een pre order die meneer geplaatst heeft , er staat ook bij vermeld dat deze eind juli uitgeleverd gaat worden , dan is ook de release van dit bestelde item
Pluspunten
Verbeterpuntennazorg. Artikel was kapot bij aankomst, dan moet ik het terug sturen op eigen kosten die ik terug krijg na beoordeling defect. Als ik iets koop ga ik er vanuit dat het niet kapot is en nu moet ik geld betalen aka voorschieten voor het retour sturen. Zeer slecht dit, betaal gewoon zelf voor de kapote troep die jullie opsturen.
Goedendag, Bij opblaasartikelen is dit onze werkwijze, wanneer het product lek is op de naad wordt uiteraard alles vergoed.
Pluspunten
goede prijs voor het product. verzendkosten niet al te duur en snelle levering. geen bijzonderheden
Pluspunten
Het betreffende speelgoed was €10 goedkoper dan in de winkel.
Pluspunten
Niet aangegeven dat het niet op voorraad is online, dus geannuleerd. Wel netjes en snel mijn geld terug gekregen, en heel duidelijk hierover gehandeld, dus daarvoor niks als positief!
VerbeterpuntenVoorraad online weergeven.
Goedemiddag, helaas zat er bij uw bestelling een fout in het voorraadsysteem, Nogmaals onze excuses dat we uw order niet hebben kunnen leveren.
Pluspunten
Besteld volgende dag netjes afgeleverd. Precies het product zoals voor ogen.
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
goed netjes verpakt toppie
VerbeterpuntenBeter iets met DHL afspreken afgelopen zaterdag heb ik van 11:00 tot 15:00 thuis zitten wachten maar er kwam niks. afgelopen maandag wel geleverd helaas 2 dagen te laat. jammer als het belooft wordt dat het zaterdag aan zou komen.
Goedemorgen, Bedankt voor uw feedback, Volgens de track en tracé was er sprake van overmacht bij DHL waardoor uw pakket niet zaterdag maar maandag geleverd is, helaas hebben wij hier geen invloed op. onze excuses dat het pakket later is geleverd. Vriendelijke groet, Toyhouse.nl
Pluspunten
Zeer scherpe prijzen!
Pluspunten
Reageren snel op de mail.
VerbeterpuntenAls je op beantwoorden drukt bij de mail van toyhouse over dat de bestelling onderweg is komt deze niet aan. Het juiste adres staat wel in de mail vermeld maar daarvoor moet je op je telefoon even naar beneden scrollen waardoor ik hem over het hoofd heb gezien.
Goedemorgen, Zover ik kan zien heb ik geen mail van u gehad omtrent een niet goed product, Zou U ons nogmaals kunnen mailen? Vermeld daarbij svp de klacht en uw ordernummer Ik hoor graag van U
Loperstraat 14
7891jt Klazienaveen