Pluspunten
Snelle reactie Duidelijke communicatie Overzichtelijke mails Snelle levering
VerbeterpuntenIk zocht op pennyboard en kon niks vinden maar pas toen ik skateboard intypte kwam het te voorschijn. De jeugd heeft het wel over een pennyboard misschien dat ook erbij vermelden als zoek link.
Pluspunten
Snelle en goed verpakte levering!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Veel betere prijs dan elders, snel geleverd, kortom prima!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering. Sommig speelgoed is goedkoper dan elders. Uitgebreide collectie.
VerbeterpuntenPersoonlijk ontvang ik liever pakketjes via PostNL dan via dhl. Ik zou liever de keus hebben.
Pluspunten
Duidelijke website, goed aanbod, product klopt met afbeelding en omschrijving. Prima prijzen. En snelle nette levering. Tevreden klant.
Op de website stond levertijd aangegeven echter duurde dit langer voordat het werkelijk bezorgd werd
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenVoorraad op tijd aanvullen? !! ....heb 1 artikel kunnen bestellen en moet op 2 wachten tot ze weer voorradig zijn en ik een melding daarover krijg.
Goedemorgen, bedankt voor uw recensie, Ik zie dat u een aanvraag had gedaan voor Barbie Ken poppen, We hebben deze al een lange tijd in de bestelling staan bij de leverancier. Zoals het nu lijkt komen deze ook pas over 3 weken weer binnen. Vriendelijke groet, Toyhouse.nl
Pluspunten
Rot bedrijf had artikelen besteld en niet alles ontvangen wordt je voor leugenaar uitgemaakt en heb ik zelf een van de artikelen in de winkel gekocht en terug gestuurd!
VerbeterpuntenDat ze de klant wel serieus mogen nemen
Goedemorgen, Wij zijn er 100% zeker van dat de 3 bestelde producten zijn verstuurd, dit was ook nog precies wat er op voorraad was. Het is toch bijzonder om dan bij de winkel iets te gaan kopen en dat dan terug te sturen naar ons ?
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenGeen. Ben tevreden.
Pluspunten
Ik had iets besteld voor de verjaardag van mijn dochter. Binnen 1 uur hoor ik dat ze dat al kado zou krijgen van een oma. Meteen een mail gestuurd waarna de bestelling zonder probleem geannuleerd kon worden. Andere kado's uit de bestelling werden daarna ook zeer vlot bezorgd
Pluspunten
volgens afspraak geleverd
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
voor de eerste keer besteld, goedkoop, snel en goed bezorgd.
Pluspunten
VerbeterpuntenBetere verzendingsmateriaal. Mijn bestelling was in een stuk papier verzonden, waardoor het door de brievenbus getracht geduwd werd. Dit komt de jurk die er in zat niet ten goede. Gelukkig was ik thuis en bleef het pakje ongedeerd.
Pluspunten
Prima service, snelle levering
Pluspunten
Snel , duidelijke communicatie !
VerbeterpuntenDe lol bal werd na bestelling ineens met 3 euro in prijs verhoogd , beetje jammer....
Goedemorgen, de LOL ballen zijn inderdaad in prijs verhoogd, dit komt omdat de nieuwe voorraad ingevlogen gaat worden en daardoor onze inkoopprijzen ook zijn gestegen, Wij verwachten deze begin Mei binnen te hebben
Loperstraat 14
7891jt Klazienaveen