Bonjour Ingrid, We zagen jouw beoordeling op Kiyoh en wilden hier graag op reageren ;) We vinden het namelijk ontzettend vervelend dat je klachten ervaart, en we hebben je daarom op verschillende manieren proberen te bereiken, maar zonder succes! We zien alleen ook dat je nooit eerder deze klachten bij ons hebt gemeld en wij daardoor dus ook niet de kans hebben gehad om het samen op te lossen :( Service staat bij ons voorop, en we hopen dan ook dat je alsnog contact met ons opneemt, zodat we jou hiermee verder kunnen helpen en een oplossing kunnen bieden! Salut!
Bonjour Anja, We zagen jouw beoordeling op Kiyoh en wilden hier graag op reageren ;) Wat jammer dat de jurkjes niet naar wens waren en ook te klein. Dat is natuurlijk niet waar je op hoopt, als je met smart op jouw bestelling wacht. ;) Je gaf in de beoordeling aan, dat deze jurkjes echt heel klein vallen. We hebben dit al wel eens eerder gehoord en zijn er toen direct mee aan de slag gegaan, maar dat is gelukkig niet het geval. De maten van de jurkjes, kloppen precies met de maten, die wij benoemen in de maattabel. Ik ben daarom bang, dat je de fit anders verwacht had, dan dat deze daadwerkelijk is. De jurkjes horen namelijk inderdaad goed en mooi aangesloten te zitten. Daarnaast hebben wij een echt Nederlandse maatvoering en ontwerpen wij deze ook helemaal zelf! De maten van onze kleding valt dan ook gelukkig niet kleiner. Nu hebben we al contact gehad, en hebben we je het aanbod gedaan om de jurkjes even kosteloos om te ruilen, als een extra stukje service vanuit ons ;) Alleen heb je dit aanbod afgeslagen. Toch hopen we je in de toekomst, toch nog eens blij te mogen maken met een bestelling die wel naar wens is! Salut!
Bonjour Marlies, Wat vervelend dat je kleding ontvangen hebt, die naar rook ruiken. Dat is zeker niet de bedoeling. Excuses voor het ongemak! Nu zie ik, dat het in jouw bestelling, om allemaal nieuwe items gaat, die pas net bij ons geleverd zijn door de fabrikant. Daarom kan ik je garanderen, dat het écht nieuwe items zijn! Ik ben echter wel bang, dat de items, na het verfproces, te snel in de polybag gestopt is, waardoor deze een iets wat nare geur kan afgeven. Sommigen associëren dit inderdaad met een sigarettenlucht, maar dat is het dus gelukkig niet ;) Wanneer je het item even uithangt, is de geur gelukkig snel uit de kleding!
Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.