Pluspunten

'Un style original'! Snelle levering, hip, uniek (verpakking & communicatie) en hele mooie kwalitatief goede items. Très magnifique!

Meer voorraad, of de optie om een uitverkocht product in een bepaalde maat na te leveren.

Pluspunten

Mooie betaalbare mode. Snelle levering en dan de bevestiging email van je bestelling.....

Helemaal niets Oja. Meer collectie

Pluspunten

Snelle levering....jammer dat Jean Claud niet zelf komt met zijn lelijke eendje...whuhaha. Maar serieus de kwaliteit is goed...mooi stofje.

Ik heb een retour gedaan omdat de jurk te groot was en ben benieuwd hoelang het duurt voor ik mijn centjes terug krijg. Ik hoop jullie niet te hoeven bellen. Als dit allemaal goed loopt dan bestel ik zeker meer...groetjes

Pluspunten

Super snelle nette verzorgde service

Niet

Pluspunten

Leuke site, goede communicatie en snelle levering!

Assortiment mag wel worden uitgebreid. Meer keuze zo fijn zijn!

Pluspunten

Heb lang zitten twijfelen of ik deze jurkjes zou bestellen omdat op de foto's altijd van die slanke modellen staan maar wat ben ik blij dat ik de jurkjes toch besteld heb. Ze zitten erg mooi en ben er super blij mee!! De jurkjes werden de volgende dag al geleverd, top..... En natuurlijk de manier waarop de levering plaatsvindt is ook helemaal geweldig. Echt een aanrader om hier wat te bestellen.....

Pluspunten

wat een leuke verpakking!! echt een cadeautje...

Pluspunten

Snelle service en goede kwaliteit!

Misschien wat meer informatie over het product, verder was alles prima!

Pluspunten

Als ik een keer bij je m'appelle bestel zitten de kleren in 1 keer hartstikke goed! Ben meer dan tevreden! Top bedrijf.

Pluspunten

Mooie kleding met goede kwaliteit! Leuke aanbiedingen en snel en netjes bezorgd door de mooie Fransman ;-)

Pluspunten

Wat ik ontzettend leuk vind zijn de typisch vrouwen dingetjes die me echt vrolijk maken! Iets vollere (lees natuurlijke) vrouwen als modellen.. De knappe bezorger die onderweg is ;)! De knappe man die zichtbaar was als je niet in de prijzen viel... Ik had toevallig vijf euro maar als ik niks had gewonnen had ik het dikke prima gevonden! Ik hoorde via via van een vriendin over jullie en ik vind jullie site helemaal leuk!! Ik ga gewoon snel een tweede bestelling doen want ik ben helemaal enthousiast terwijl ik over het algemeen als behoorlijk kritisch persoon bekend sta. Dank jullie wel, afgelopen week ben ik erg ziek geweest en kleding kopen bij jullie werd echt een beetje meer dan alleen stofjes uitzoeken... Het werd een geluksmomentje :)! Liefs Lydia

Geen tips... Geen verbeterpunten... Ga vooral door met dat wat jullie anders maakt, mensen meer geven dan de prachtige kleding die ze bij jullie zoeken... Namelijk een glimlach op hun gezicht :)! Ik zal binnenkort even voor jullie wat fotootjes op mijn Facebook zetten van gekochte kleding bij jullie. Er zullen vast vrouwen uit mijn lijst nieuwsgierig worden en jullie site ook bezoeken. Ik gun het jullie echt!

Pluspunten

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden van levering, goede service, stevige kwaliteit dresses

Pluspunten

Snelle levering, leuke kleding, goede marketing.

Bikers dress stonk enorm naar sigaretten rook. Kaartjes zitten met een veiligheidspeld vast. Kleding kan dus gedragen worden en dan weer retour worden gezonden.

Pluspunten

Super levering en wat een leuke verzendmethode met de voorgedrukte doos en de pakbon! Al blij voordat het uitgepakt was.

Blijf zo doorgaan!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering Goede communicatie Mogelijkheid om op te halen bij een DHL service punt

Pluspunten

Pasvorm en maat zijn goed! Ik ben erg blij met mijn bestelling!

Pluspunten

Je m'appelle is THE BEST online clothing brand. It's great. I love it. It's true. They have THE BEST value for money. It's absolutely great. You'll love it too. Their customer service is THE BEST customer service in THE WORLD and their delivery service is THE FASTEST delivery service you've ever seen. It's true.

French first. English second. Also the sleeves are a bit long.

Pluspunten

Voor het eerst besteld en geweldig tevreden over de communicatie, levertijd en kwaliteit van de kleding. De kleding is heerlijk om te dragen. Ik ga hier zeker nog eens gebruik van maken.

Ik weet op dit moment geen verbeter punten.

Pluspunten

Een super snelle levering! En het pakketje waarin de kleding binnenkomt, wordt je meteen blij van! Opmerking van m'n vader was: volgens mij heb jij een doos chocola van jouw liefde ontvangen, haha. Deze eerste bestelling bij Je m'apelle was zeker niet mijn laatste, kreeg veel reacties over mijn nieuwe blouse! Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering; kort samengevat: een absolute aanrader! :)

Pluspunten

super leuke kleding, betaalbaar, goede service, geweldig filmpje als je pakket onderweg is. Echt een feel good aankoop op alle fronten!

Ga vooral op deze manier door!

Pluspunten

Leuke spullen, leuke verpakking, leuke manier van presenteren, kortom ik word er vrolijk van!!!! Oh ja, én snelle levering!!

Pluspunten

Veel info over verzenden pakketjes Leuke mailtjes! Leuke kleding! Blij

Pluspunten

Ik ben helemaal onder de indruk over jullie manier van positieve communicatie!

Blijf vooral doen wat jullie doen

Pluspunten

Goede pasvorm. Goed materieel Verhouding prijs kwaliteit ook heel goed!

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn