Pluspunten

De mail vooraf : superleuk de overzichtelijke site De verpakking en nota: alles zo mooi verzorgd en "gezellig"

Pluspunten

Mooi materiaal, originele stijl, niet duur en snelle levering!

geen!

Pluspunten

Zeer snelle levering van de onwijs gave kleding wat onwijs stoer en vrouwelijk is.

Ga zo Door.

Pluspunten

Snelle service, leuk verpakt en mooie kwaliteit van de kleding!

Pluspunten

Snel Superleuk Goede prijs

Pluspunten

Snelle levering, leuke mails rn erg leuke verpakking (bijna zonde om weg te gooien ;-))

Ga vooral zo door!!!

Pluspunten

Snel antwoord via chat, geweldige jurkjes!!

Duidelijker aangeven dat de volgende dag bezorgen niet geldt voor bestellingen geplaatst in het weekend.

Pluspunten

Snelle verzending. Pakje kwam aan als cadeautje! En o lala de jurkjes passen perfect! Mooie pasvorm mooie kwaliteit. Je reviendre

Pluspunten

snelle levering door Jean-Jaqcues :-) en het was erg leuk verpakt. het voelde als een cadeautje voor mezelf.

Pluspunten

Super mooie jurkjes besteld,snelle levering,helemaal tevreden en leuk complimenten gehad over mn jurkjes,helemaal blij

Pluspunten

Supersnelle levering. En kwalitatief mooie kleding voor een leuke prijs

Pluspunten

Snel en gemakkelijk te bestellen.

Het zou ook fijn zijn als je je bestelling kan afhalen bij een Kiala punt of iets dergelijks. DHL is best wel prijzig.

Pluspunten

Snelle levering en leuke acties. Ontzettend gave kleding en leuke prijzen. Helemaal enthousiast!

Geen xx

Pluspunten

Mooie collectie kleding , goede aanbiedingen , snelle levering

Het is jammer dat de maten niet overeenkomen met de reguliere maten. Ik heb een broekpak maat M gekocht dat echt veel en veel te lang en te breed was , jammer want heb hem weer terug moeten sturen en dat koste mij verzendkosten. Heb hierover een mailtje gestuurd maar kreeg te horen dat het "gewone"maten waren.

Pluspunten

Bij ontvangst van het pakketje was ik positief verrast door de mooie uitstraling en de verzorgde indruk die 't maakte. Chapeau!

Pluspunten

Snelle levering; goede foto's

wat meer info over materiaal

Pluspunten

Fijne afhandeling. Snelle levering. De maattabel bij de artikelen is heel handig. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Snelle bezorging, En mooi ingepakt

Niets over te zeggen Alleen maar SUPER!

Pluspunten

Snelle service, goede website, goede kwaliteit kleding, gezellige verpakking als je het pakket ontvangt

Pluspunten

Supersnelle levering Geweldige omruilactie

Jean Jacques echt aan de deur :-)

Pluspunten

Zeer snelle bezorging! Duidelijke webshop

Pluspunten

Goede kwaliteit, vlotte verzending en leuk verpakt

Pluspunten

Snelle levering Maat klopt jurken ook geschikt voor lange vrouwen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, leuke verpakking, past door de brievenbus.

Pluspunten

Lekker snel! De pasvorm is goed evenals de kwaliteit! De dag voor mijn dochters 10e verjaardag 'had ik niets om aan te trekken'... dankzij de supersnelle levering had ik een heerlijke jurk met veel complimenten waar ook mijn dochter best een beetje jaloers op is! Dank daarvoor!

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.