Pluspunten

Okee. Ik moet even wat kwijt. Dus ik wilde deze trui, leuk tintje grijs, geinige vogel, fijn rond boordje... klik... klik... hopsakee besteld. Dat ging weer veel te makkelijk, maar goed. Gezellige bevestigingsmail. Jean Jacques komt morgen al mijn kant op. De volgende dag, bonjour, smachtend zit ik naast de deur, JJ wanneer kom je langs? De bel gaat, m'n hart bonkt... Ik schrik me rot! JJ, qu'est-ce qui s'est passé? Deze JJ had nog maar 3 tanden in z'n mond, en ging al heel wat jaren mee zo te zien. Merde. Doos uit zn handen gegrist, au jamais revoir, en sweater gepast en inderdaad: een topper! Had twee maten besteld, 1 retour. Ook zo makkelijk. Gewoon terugbrengen naar DHL-servicepunt, en klaar. Kan ik weer met mn rare vogel de blits maken. Je m'appelle, merci beaucoup. #zo! #santé

Alleen de bezorger viel n beetje tegen.

Pluspunten

Mooie producten, snelle levering

Pluspunten

Snelle bezorging, goede specificaties (maatvoering bijv.) bij de producten, duidelijke website, leuke manier van contact/bevestiging bestellin (stukjes Franse tekst), snel antwoord bij vragen via What's app

Zo door blijven gaan!

Pluspunten

grotere maten (42 is grootste maat)

Pluspunten

Goede service. Rechtstreeks bereikbaar! Top.

Pluspunten

Snelle levering, fantastische klachtenafhandeling bij defect in kleding, directe en persoonlijke communicatie

AfterPay beschikbaar stellen, kleding valt wat groot en kan, volgens site, op verschillende manieren gedragen worden, echter aan model foto's op de site is niet te zien hoe dan.

Pluspunten

Snelle levering handige website en originele producten.

Geen.

Pluspunten

Mooie kleding van goede kwaliteit. Snelle levering.

Pluspunten

SNEL GELEVERD KEURIG NETJES VERPAKT , ZODAT HET NIETB VERKREUKELD AANKWAM . De jurk echt net zoals op het plaatje , goede maat en zit geweldig . maak niet vaak mee dat het werkelijke gekochte product er net zo mooi uit ziet als op de foto en ook nog eens een goede kwaliteit .Dus ze hebben aan mij een nieuwe vaste klant.

Pluspunten

Super snelle levering

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een verrassend persoonlijke benadering. Je besteld niet alleen een product, maar je kijkt ook uit naar het pakketje. En als dat pakketje dan ook nog in een haast feestelijke doos wordt geleverd: top! Maar...het gaat natuurlijk om het product, de kleding. Het sluitstuk, met een uitstekende pasvorm. Een absolute aanrader!

De aangeboden kleding komt niet helemaal tot zijn recht op de site. Kledingstukken komen donker over, in werkelijkheid net iets frisser. Toon naast het model ook detailfoto's.

Pluspunten

Snelle levering Goede pasvorm en kwaliteit Goede prijs

Misschien meer kleur maar weet t eigenlijk niet

Pluspunten

Snelle service, heel leuk filmpje over het bezorgen, alleen jammer dat de bezorger toch niet diegene uit t filmpje was

Pluspunten

Supersnelke levering,mooi verpakt, verzorgd.

Pluspunten

Het is een feest om op deze gave site te kijken, een feest om dan je pakketje te ontvangen en n nog groter feest om de kleding te dragen!

Heb ik niet.

Pluspunten

Supersnelle levering, mooie kwaliteit en de maten kloppen. Voor de eerste keer ooit internetshoppen een topervaring...

Geen. Alles is naar wens verlopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima en snelle levering

Pluspunten

Website waarop je blijft kijken en niet kunt kiezen, snelle levering en zo'n mooi doosje dat ik hem bijna niet open wilde maken, maar wat erin zat wilde ik wel heel graag!

Helaas de knappe bezorger gemist... Hij stond al om 9 uur 's ochtends bij de buurvrouw, die was wel weer blij! De trui die ik besteld had was met de tekst "Oh crèpe" en dat dacht ik toen even, maar het feit dat ik zo snel mijn nieuwe aanwinst aan kon maakte een hoop goed!

Pluspunten

Voor de eerste keer wat besteld, en ik ben heel erg tevreden. Wat een mooie kwaliteit, en supersnel geleverd. Jullie hebben er een klant bij

Pluspunten

Snelle levering, zeer leuk verpakt.

Pluspunten

ik ben onder de indruk ! Snelle bezorging Het product is perfect verpakt Snelle en goede omruilservice

Geen verbeterpunten. Een Top bedrijf!

Pluspunten

alles klopt gewoon .. altijd

Pluspunten

Vrijdags 3 jurken, legging en hemdje besteld, zaterdags in huis & avonds gelijk met de sterren blouse/jurk geschitterd op een diner.. sinds die dag loop ik alleen nog maar in de kleding die ik besteld heb.. HEERLIJK... en elf mijn, kritische, dochter vind mij mooi staan...;-)

Misschien niet altijd alleen kortingen geven bij minimaal 3 stuks kopen.. soms is er maar een stuk super leuk en als "vaste" klant zou je dan graag net wat meer vrijheid met kopen willen... denk ik... ben net nieuw hoor.. Verder TOP...

Pluspunten

Super goede en snelle service! Zeer vriendelijke medewerkers!

Ga gewoon zo door!!

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.