Pluspunten

Savoureux! ! Fijn, heerlijk, van goede smaak getuigend jullie kleding en Jean-Jacques ook! Vermakelijk om op deze manier een pakje te ontvangen! Nu lekker complimenten gaan ontvangen met mijn nieuwe stijl! !

Tot nu toe geen klachten, anders zoek ik Jean -Jacques wel op!!

Pluspunten

Snelle levering, komt overeen met foto

Pluspunten

Makkelijke site, snelle levering, aantrekkelijke acties.

Ga zo door!

Pluspunten

Mooie nette, Super snelle website. Foto's en kleding staan mooi gesitueerd. Goeie indruk van de kleding en stof.

setjes maken die je in een keer kan bestellen.

Pluspunten

Hele leuke sportieve kleding!! De juiste maatvoering, erg belangerijk!!! Snelle levering! Dus super tevreden!!

Pluspunten

Snelle service, overzichtelijke webshop. En met name unieke kleding, anders dan wat je op veel webshops/winkels ziet! En met unieke acties, zoals korting bij afname van 3 stuks.. erg slim :)

Een mannenlijn! :)

Pluspunten

Prima site, duidelijk en overzichtelijk. Wat een verrassing om op deze manier je bestelling binnen te krijgen. Heb de bijbehorende spreuk meteen ingelijst en opgehangen. Grandioos

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit....

Pluspunten

Snelle levering..duidelijke website.leuke kleding

Niet

Pluspunten

snelle levering, goede kwaliteit, originele manier van klanten benaderen, vriendelijk, betrouwbaar

Pluspunten

De website is zeer aantrekkelijk en overzichtelijk. Eindelijk een webwinkel met stoere, vrouwelijke kleding! De kleding die ik had gekocht werd echt heel erg snel thuisbezorgd, in een prachtige doos. En wat is de kleding mooi van kwaliteit! Dit is zeker mijn nieuwe favoriete webwinkel!

Pluspunten

Super mooie kleding van goede kwaliteit. Snelle service ook. Gewoon doorgaan met hoe jullie bezig zijn.

Pluspunten

Originele kleding, goede kwaliteit, leuke prijs

Voor m'n dochter is de xs nog ruim en voor mij is de xl een btje krap...er zit (denk ik) niet heel veel verschil tussen de maten. De kleinste zou iets kleiner mogen en de grootste iets ruimer. Voor ons verder geen probleem hoor, m'n dochter is nog in de groei en ik moet weer aan de slag en in beweging komen, dan komt t vanzelf goed met mij en m'n shirtjes ;-)

Pluspunten

Leuke betaalbare hippe kleding. Helaas iets mis gegaan met mijn bestelling, maar ook heel snel opgelost met 1 telefoontje!Très bien!

Jammer dat er iets mis ging bij mijn eerste bestelling...maar heel snel opgelost...dus positief!!

Pluspunten

Leuke kleding en snelle service. De kleding is leuk verpakt. De bezorger van DHL dacht dat er chocolade in de doos zat:)

Geen verbeterpunten. Ga zo door

Pluspunten

snelle levering.....handige maattabel bij elk artikel.....comfortabele betaalbare kleding

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit materiaal.

Mijn jurken roken een beetje naar sigaretten rook toen ik ze kreeg. Ik rook zelf helemaal niet dus dat was wat minder prettig. Na het wassen was de geur wel gewoon weg.

Pluspunten

Overzichtelijke site, snelle service en ik vind de teksten ook superleuk!:)

Eerlijk gezegd weet ik echt niet wat nog beter kan. Misschien nog wat meer accessoires in de collectie. Maar ik vind het top.

Pluspunten

Vriendelijke service en de verpakkingen van de spullen die je besteld hebt zijn ook erg leuk! De nieuwe collecties vindt ik ook altijd erg leuk om in rond te neuzen voor nieuwe items!:D

Bij het retoursturen kan dat kosteloos bij een DHL service punt. Helaas is de dichtbijzijnde voor mij niet om de hoek, hierdoor moet ik het tegen betaling afgeven bij een PostNL punt of er speciaal heen rijden/met OV.

Pluspunten

Prachtig ingepakt in leuke doos. Super snelle beantwoording van mijn vragen en omruilservice nadat twee jurkjes te ruim bleken te vallen. Op vrijdag retour en op zaterdag alweer de juiste maat in huis. Hele mooie kwaliteit kleding die in het echt niet tegenvalt tov de foto's op de website. Tres bien! Merci beaucoup!

Geen. Ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering, mooi en perfecte kwaliteit!

Geen. En dat is toch geweldig?

Pluspunten

Veel wisselingen van collectie Snelle levering Heerlijke knipoog in alle persoonlijke contact na een aankoop

Naast Jean-Jacques en Maurice mis ik Jean-Pierre alleen nog

Pluspunten

Zeer snelle levering Super retour/omruil service!

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.