Pluspunten

Erg tevreden , mooie kwaliteit kleding , mooi verpakt en snelle levering, super!

Nvt voor mij , rg tevreden

Pluspunten

super leuke mailtjes, hele leuke website, en kei leuke verpakking !!! Er leuke doos waar mijn trui in zat. Heb de doos op een schapje in mijn kamer gezet !! xoxox

////

Pluspunten

Mooie kleding en goede levering. Alles in stijl! Erg leuk!

Prijzige verzendkosten

Pluspunten

Super verzorgd! Mooie site, top verpakking & kleding is geweldig!

Geen!

Pluspunten

Snelle levering Netjes ingepakt Mooie kwaliteit kleding

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie, net verpakte artikelen, goede prijs kwaliteit verhouding, goede pasvorm kleding.

Meer naamsbekendheid. Ik ken jullie enkel via fb!

Pluspunten

Mooi kleding van goeie kwaliteit. Ook na het wassen blijft het mooi. Geen vale kleuren of naden die ineens vanaf je zij op je rug of borst zitten. Tevens snelle levering netjes verpakt en eens niet in een huis-tuin-en keuken zakje/doosje.. Een echte aanrader!

Vooral doorgaan. Misschien iets meer naamsbekendheid zien te verkrijgen? Ik ben er op fb achter gekomen door een vriendin die iets geliked had.. Verder heb ik eigenlijk nooit iets van jullie gezien.

Pluspunten

Snelle levering Leuke bezorger! (zo ontzettend grappig om dat filmpje in de mail te zetten dat de bestelling onderweg is....!)

Pluspunten

Draagcomfort is heerlijk!

Pluspunten

snelle levering en leuke kleding. Ik vond het franse tintje dat in alle fases van aankoop tot levering naar voren kwam erg leuk.

Geen, ik ben tevreden

Pluspunten

zeer snelle levering mooie pasvorm In de sale goede prijs ivm kwaliteit

-terugstorten geld na retour. 10 dagen vind ik wel erg lang.

Pluspunten

Superblij ben ik met de kleding van Je m'appelle!! Goede kwaliteit, geweldige en snelle service!

Heb ik niet, alles was super!

Pluspunten

Snelle levering, leuke kleding, goede prijs!

Pluspunten

Snelle levering, leuke communicatie!

Pluspunten

Onwijs leuk allemaal.. Leuke mail, gave doos( heb hem bewaard), en natuurlijk mooie kleren!!

De kleding maat valt wat groter uit..

Pluspunten

Snelle levering,originele benadering van de klant bij toezenden pakket.

Pluspunten

snelle levering, regelmatig akties

Pluspunten

Snelle levering, goede service, mooi verpakt :-)net een cadeautje

Pluspunten

Verrassend, origineel en fantastische klantbeleving. Van begin tot eind hebben jullie mijn hoge verwachtingen waargemaakt! Het was echt une petite fête! :) en de kleren zien er niet alleen super uit, maar ook nog eens fijne stof en mooie pasvorm! En dan ook nog eens een shirtje met mn geboortejaar ;) je had al die opgedirkte mama's moeten zien toen ik met mijn ' je m'appelle rebelle' trui aankwam bij de zwemles :p chapeau et à bientôt <3

kleding voor kleine parisiennes :)

Pluspunten

Mooie kleding en blijft mooi in de was ook

Pluspunten

Zeer snelle en geode service, leuke kleding, goede prijs en mooie materialen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke reclame/acties op facebook, makkelijk bestellen. Bij 3 artikelen korting is ook superbe! De doos waarin de artikelen geleverd werden, was tres jolie en Jean Jaques was ook nog eens tres vite!:)

misschien aangeven of een shirt krap of wijd uitvalt en of het lange mouwen of normale mouwen heeft. Ik had 2 medium shirts, de ene was erg strak en had erg lange mouwen, de andere was wijd en had ook een wijde hals, wat niet te zien is op de site. :)

Pluspunten

snelle verzending kleding past goed en ziet eruit als op site

geen

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.