Pluspunten

Alles keurig netjes geleverd en eenvoudig met bestellen en retourneten. Heb al vaker besteld en ben zeer tevreden.

Pluspunten

Snelle reactie op vragen. En met bestelling en retour snel geregeld.

Pluspunten

Mooie kwaliteit, snelle levering & heel goed geholpen door de klantenservice! Chapeau

Pluspunten

Goede actie met altijd korting door het kopen van meerdere artikelen. Snelle verzending, nooit problemen gehad en goede marketing door middel van Jean-Jacques! Dat maakt het extra speciaal en neemt je ook mee in het bezorgproces dat zich afspeelt nadat je producten hebt besteld. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden van de producten door middel van direct mails.

Misschien nationaal wat meer bekendheid kweken bij potentiële klanten. Ik denk dat veel mensen nog geen weet hebben van de Je m'appelle website, die misschien wel heel veel interesse hebben in jullie producten. Misschien een idee om e-mailadressen op te kopen (sorry voor deze term, maar zo gaat dat in de marketingwereld :-)) en de e-mailmarketing te verspreiden en naar een hoger bereik brengen ipv het binnen het bestaande klantenbestand te houden. Succes! Ik vind jullie website in elk geval supertof!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

2 van de 3 kleding stukken zijn bevallen. 1 wordt teruggestuurd.

Handig als er een DHL-punt in de buurt is bij terug sturen. Desnoods aangeven dat het opgehaald kan worden.

Pluspunten

Superb

Non

Pluspunten

Goede snelle levering, mooie goede kleding!

Pluspunten

Top service nadat er een fabricage fout in een trui zat, geen gedoe, er werd direct een nieuwe opgestuurd. Reactie op mijn klacht duurde iets langer door drukte daar, maar daarna mee dan goedgemaakt.

Geen chocolade naam op de verpakking meer zetten? Ze hebben het met moeite bij ontvangst thuis dicht laten zitten voor me

Pluspunten

Plots kwam ik jullie website tegen. Coco zag ik voorbij komen. Hilarisch, want vroeger heette mijn knuffel zo. Dat was het eerste artikel 'i love coco', toch even verder kijken... wat een leuke kleding hebben jullie! Gestard met 3 artikelen om eens te kijken hoe de kleding zou zijn. Fantastisch over hoe de verpakking verzonden wordt! Vond het bijna jammer dat ik het pakket niet thuis had laten bezorgen ;-)! Alles ging vlot en erg positief. De kleren zelf zijn van goede kwaliteit en zitten heerlijk! Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen. Ga zo door!!

Jullie zijn uniek en blijft dat zeker doorzetten! Heb geen verbeterpunten.

Pluspunten

Goede kwaliteit kleding!

Pluspunten

Heel erg klantvriendelijke en snelle service! Duidelijke omruilservice

Pluspunten

Handige en mooie site. Kleding duidelijk weergegeven. Goede klantenservice

Ik vind de catwalk filmpjes die andere kleding sites gebruiken ook zeer bruikbaar. Wellicht iets voor de toekomst.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke informatie over de producten en verder een 'mooi' pluspuntje: de verpakking is verassend leuk! Geeft in mijn ogen aan dat er goed over na gedacht is ofwel aandacht en tijd aan word besteed!

Pluspunten

De kleding is heel herkenbaar met hun Franse slogans! Prijs-kwaliteitverhouding is goed. Maar de leukste verrassing was de doos waarin de zending zat! Alleen al daarom ga ik vaker bestellen :-)

Kleuren en print soms wat fletser dan op de foto, maar dat heb je bij andere kledingmerken natuurlijk ook wel eens.

Pluspunten

Snelle en goede levering! Leuke verpakkingen.. daar word ik echt happy van!

Niks! Echt top service

Pluspunten

Door alle drukte rondom de feestdagen de avond voor oudejaarsdag PANIEK!! Geen outfit. Via Facebook kwam ik op jullie pagina terecht..... mijn redding. Ik zag meerdere mooie feestjurkjes en ben voor een mooie simpele jurk gegaan met VEEL glitters. De dag erna al geleverd en veel complimentjes gekregen! BEDANKT

Pluspunten

Snelle levering Mooie verpakking Vriendelijk Goede kwaliteit Enz...

Dit was mijn eerste bestelling, er zullen er zeker meer komen!

Pluspunten

Snelle levering, superleuke mailtjes vanuit 'Frankrijk ' en kleding dat goed zit en mooi is qua stof.

Wellicht punten spaar systeem? Om zo voor leuke kortingen te sparen?

Pluspunten

Snelle service, mooie verpakking, humor Fijne trui, goede kwaliteit

Pluspunten

- Hele snelle levering! - heel klantvriendelijk - lossen problemen direct op en zorgen ervoor dat je als tevreden klant achter blijft - leuke persoonlijke benadering

Ondanks ik een verkeerd geleverd product opgestuurd kreeg, kan ik geen negatief punt benoemen! Jullie hebben dit heel netjes opgelost! Mijn complimenten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle goed verpakte levering

Kleding valt wat groter terwijl er bij staat pasvorm normaal.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en makkelijk retour

Kleding mag wel beter in elkaar gezet worden, modellen kloppen niet met foto's

Pluspunten

Super snel geleverd Hartstikke leuke kleding Zou het wel weten met zo'n leuk cadeaubon als ik de winnaar zou zijn

Heb ik niet

Lage Brink 96