Pluspunten

Duidelijke site Makkelijk betalen Snelle levering Originele communicatie Aandacht v verpakking

Pluspunten

Super ;-) leuke kleding. Prettige stoffen en een goede pasvorm.

Pluspunten

Voor de eerste keer bij jullie besteld en al meteen enorm enthousiast. Het contact na de bestelling is super. Helaas geen jean-jacques die het pakket kwam afleveren, maar van het uiterlijk van de doos werd ik al blij. Er is aan alles gedacht. De truien zijn super! Mooie kwaliteit! Daarnaast nog een mooie poncho als cadeau gekregen. Ik ben fan! Ik zal nog veel vaker iets kopen en deze site aanbevelen bij mijn vrienden.

De boorden aan de mouwen van de sweater zouden iets smaller mogen

Pluspunten

Prachtige kleding en een uitstekende service! Vaak leuke aanbiedingen, waar ik graag gebruik van maak om mijn collectie aan te vullen ! Je m'apelle ... Jenti et je t'aime je m'apelle !!!!

Pluspunten

Erg klantvriendelijk! Goede kwaliteit van kleding!

Pluspunten

Super snelle en goede service!

Tip: Vaker aanbiedingen doen zoals rond de kerst/ oud en nieuw dat je ook gewoon 1 product kan kopen voor een lage prijs.

Pluspunten

Snelle levering en super kwaliteit ! Ik ben heel tevreden over dit bedrijf . 100 keer gekeken , niet durven te bestellen ivm met de maat maar het zit als gegoten! Heerlijke stof en gave prints ! I like

Pluspunten

Mooie kwaliteit en snelle bezorging, en de prijs is ook erg aantrekkelijk......Tres bien!!!!

Gewoon doorgaan want service is top!!!!!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De geweldige verpakking. De buren zijn nog steeds de veronderstelling dat ik een hele doos vol chocolade besteld heb! :p de kleding werd snel bezorgd en is van mooie kwaliteit, voor de rest is de communicatie grappig.

Wat mij eerder heeft tegen gehouden dat je altijd minimaal 3 dingen moet bestellen om een leukere prijs te betalen. Als jullie die prijs kunnen bieden waarom dan niet altijd?

Pluspunten

Hele goede service en ontzettend klantgericht!

Maten vallen groter uit. XS valt als een S. Dat is erg jammer want voor mij is het te groot.

Pluspunten

Super mooie producten, klantenservice reageerd snel

Pakket was vertraagd en dat wist ik pas na mijn vraag via de mail. Volgende keer een mail vanuit je mappelle dat het vertraagd is zou fijn zijn.

Pluspunten

Vernieuwend, goede kwaliteit van de stoffen, snelle levering, origineel met verpakking en mailtjes.

Blijf vernieuwen, dat houd jullie sterk.

Pluspunten

Snelle levering, leuk e-mail updates en mooi ingepakt. Erg tevreden met mijn sweater. Heerlijk zacht en hij valt op maat. Ik heb bewust een maat groter genomen zodat ie oversized valt.

Misschien wat vaker losse items in de sale.

Pluspunten

Snelle levering en product was naar verwachting.

Pluspunten

Alles loopt soepel en men is erg enthousiast in al hun uitlatingen. Chapeau!

Pluspunten

Prima service, kwalitatief goed en mooie producten, verzending in optima forma en met een persoonlijke noot.

Pluspunten

Snelle levering, mooie en comfortabele kleding, aanrader!!

Pluspunten

Snelle goede levering

Pluspunten

Al vaak gezegd maar het filmpje na de bestelling is echt super! Snelle levering, jammer dat mijn buren niet thuis waren anders had ik de mooie verpakking met inhoud eerder kunnen bekijken. Kleding overtrof mijn verwachtingen; zeker niet mijn laatste bestelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het werkt supergemakeklijk en snel. Leuk dat het pakket zo te volgen is, mijn bezorger was helaas niet zo knap als in jullie leuke filmpje hahah

Ik heb geen cadeau gekregen twv 60€ omdat ik dit blijkbaar zelf had moeten regelen in de Winkelmans, dit was mij dus onduidelijk. Er is al reactie gekomen dat ik mijn email even door moet geven dus ook dat is snel en correct.

Pluspunten

Snelle en nette levering Mooie kwaliteit Materiaal en maatvoering klopt helemaal Bij vragen snel antwoord

op dit moment niets

Pluspunten

Snelle service, aardige helpdesk

Pluspunten

Snelle levering en ik straal in mijn sterretjes trui met de feestdagen!!

Geen.

Pluspunten

Alleen de verpakking al!!! J'adore.... Het was gewoon een cadeautje om uit te pakken. (ik heb voorzichtig de poststicker eraf gehaald om de doos te bewaren) En de kleding.. ik had 3 truien en een jurk gekocht waren formidable! merci Beaucoup!

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.