Pluspunten

Hele mooie kleding die ook echt mooi blijft! Supersnelle levering in een mooi pakketje!!

Die heb ik niet...

Pluspunten

Mais o non... mon fury veste was een petit te petite! Maar super dat dit meteen kon worden geruild avec het behouden van de korting voor een tres jolie shirt!

Pluspunten

Originele aanpak van op de hoogte houden (leuk filmpje met wel een hele mooie man hahaha). Snelle levering! Zeer verzorgd, zelfs de doos ziet er super uit. Zonde om weg te gooien. En o ja, de kleding (beetje overdonderd door jullie orignele aanpak): supermooi en goed op maat. Voel me nu echt een Belle Mademoiselle!

Geen! Ga zo door! Zeer originele manier van aanpak. Nooit eerder meegemaakt.

Pluspunten

*leuke kleding - net even anders dan het 'gewone' *het zit comfortabel *snelle en attente service!! *overzichtelijke website - heel overzichtelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit kleding en uniek, niet wat altijd in andere winkels altijd ligt. Super snelle levering. Mooi verpakt.

Je krijgt snel een aanmaning ( van een extern bedrijf ) als de rekening niet helemaal goed verloopt, bv na ruiling.

Pluspunten

Super snelle levering en de kwaliteit van de kleding is goed. Mooie, stevige verpakking en de prijs van de kleding is super!

De foto's op de site komen soms niet overeen met kledingstukken.

Pluspunten

Snelle levering Maten kloppen (super fijn met online shoppen!) Ludieke mailtjes over Jean-Jacques in zijn 2cv De Franse teksten zijn zonder spelfouten (als Frans docente is het fijn om te zien dat mensen toch wel iets opgestoken hebben uit je lessen!)

Het was wel een zware teleurstelling dat Jean-Jacques het pakketje halverwege zijn reis over heeft gedragen aan de lokale pakketbezorger, ik was wel benieuwd naar deze jongeman! Niet alleen korting geven bij een aankoop vanaf 3 stuks, ook normale sale (korting op 1 product) is fijn.

Pluspunten

Binnen een paar uur was alles al ingepakt en verstuurd en de volgende dag werd het bezorgd. De kleding heeft een goede pasvorm en draagt prettig. Bovendien werkt de webshop makkelijk en is duidelijk.

Ik miste nu een wat groter aanbod t-shirts om vesten mee te combineren. Zag ook een leuke shawl in de webshop, maar daar waren geen handschoenen/muts bij een zelfde style. Was wel leuk geweest:-)

Pluspunten

Snelle levering Mooie materialen Fijne modellen

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle bezorging Heb een artikel retour gedaan snelle afhandeling top! Leuke doos om te krijgen

Zoeken op maat !

Pluspunten

Snelle levering en van goede kwaliteit. Erg leuke kleding, anders had ik ze ook niet besteld.

Pluspunten

Ontzettend leuke items, en daarnaast wordt het ook netjes verpakt in een mooie doos! Folders die er bij zitten hebben een gave lay-out!

Jammer dat bij 3 producten pas de laagste prijs geldt.. ;)

Pluspunten

Grappig reclame, exclusieve kleding, snelle service.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie kleding

De kledingstukken ruiken naar rook (sigaretten). Grote teleurstelling...

Pluspunten

de volgende dag al de bestelling in huis. mooie kwaliteit . leuke jurkjes ,perfecte pasvorm.Ik ga shinen met kerst :)

Pluspunten

Het bestellen van de kleding gaat super makkelijk. Je kan zelf de keuze wanneer en hoe je pakketje te ontvangen. Kleding is netjes verpakt.

Pluspunten

Snelle reactie en verwerking van de order. Keurig ingepakt en opgestuurd. Verfrissende collectie van jurken en niet standaard! Grappige tekst op de email over Jean-Jaques vanuit de Mont Martre!

Nee.

Pluspunten

Leuke aankleding (filmpje, doos), nette afhandeling klantenservice.

Pluspunten

Een dikke pluim en vette glimlach vanaf het begin tot het eind van mijn bestelling. Wat een welkome verassing. Zelfs mijn buurvrouw raakte nieuwsgierig en enthousiast bij het aannemen van mijn pakketje.

Geen idee, ze onderscheiden zich positief van verre tov andere webwinkels.

Pluspunten

Kleding past goed, goed prijs en kwalieit verhouding. Snelle levering..

Pluspunten

Erg leuke eigen kledingstijl! Ook leuke persoonlijke benadering, fijne e-mails om op de hoogte te houden hoe het staat met de bestelling, en gezellige verpakking in mooie doos. Voelt als cadeautje!

Ga zo door!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie website Duidelijke foto's Goede communicatie mbt verzending Prachtige kleding uiteraard :-) Ik heb 4 jurken besteld en alle 4 passen ze en ze zijn prachtig. Ik ben ontzettend enthousiast. Mijn man niet. Die vond dat ik het bij 2 had moeten laten :-) wacht maar tot ik het aantrek hoor ;-) Bedankt! X

Jullie verzenden vis DHL. DHL levert bij de eerste dag afwezig niet bij de buren af. Komt een andere keer terug. Das jammer; -) kunnen jullie niet naar PostNL Overstappen?

Pluspunten

Erg leuke jurkjes die netjes maar ook een beetje sexy zijn. (Dus zeker niet tuttig!) Snelle levering in een leuke verpakking.

Geen, ik ben erg tevreden. :)

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn