Pluspunten

Duidelijke en makkelijke site! Snelle levering in leuke verpakking. Kwaliteit van de kleding is super en zit heerlijk. Ik heb ondertussen al veel kleding van je m'appelle en krijg regelmatig complimenten. Enjoy life enjoy Je m'appelle

Pluspunten

Echt très súper! Super leuke en unieke kleding voor een leuke prijs! Heb er nog maar 1x iets besteld maar ik ben gelijk verkocht door de goede kwaliteit van de kleding, de stijl en de originele manier van bezorgen! Ik verheug me nu al op de volgende bestelling die ik ga plaatsen en ik hou de site ook regelmatig in de gaten!

Ik heb geen verbeterpunten, goede service! Ik vind dat dit bedrijf zich juist onderscheidend maakt door de originele en persoonlijke manier van verzenden wat veel mensen leuk vinden in een tijd waarin dit niet zo vaak meer voorkomt. Ga zo door!

Pluspunten

Goede kwaliteit en niet te duur. Snelle levering, fijne service.

Pluspunten

Levering is perfect. Ze geven een persoonlijk tintje aan hun email naar de koper toe ,

Pluspunten

Snelle levering, super netjes verpakt. Leuk het filmpje met Manuel Broekman die het pakketje komt brengen.

Pluspunten

Zeer snelle levering, goede communicatie via de mail. Leuk hoe jullie het hele franse concept overal in doorvoeren. Plus dat jullie erg fijne kleren verkopen

Je ne sais pas!

Pluspunten

Super mooie kleren, snel bezorgd in een leuke doos

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede en snelle levering

Helaas waren deze produkten qua pasvorm voor een vollere vrouw niet echt flatteus.

Pluspunten

super mooie kleding, mooi en netjes verpakt. Overzichtelijk en makkelijk te ruilen en retourneren.

Pluspunten

snelle service, mooi verpakkingen, kwaliteit kleding.

de voorraad is soms wat summier, dit zou beter kunnen.

Pluspunten

Mooie kleding, die niet iedereen heeft!

De jurk in maar S viel best groot, misschien handig om aan te geven of het groot of klein valt?

Pluspunten

Ik vind het altijd weer een feestje om de bestelde kleding te ontvangen! Dat komt doordat ik eigenlijk al wel bijna zeker weet dat het niet zal tegenvallen. De stoffen zijn heerlijk, de kwaliteit en pasvorm zijn goed. Ook komt het door de mooie verpakking van de kleding. Opnieuw bestellen is slechts een kwestie van tijd...Je m'appelle toujours!

Ik heb geen verbeterpunten. De verwerking van de bestelling is super snel en de levering ook. Ik bestel niet vaak kleding via internet, maar juist door de snelle levering bestel ik wel bij Je m'appelle.

Pluspunten

Snelle levering, retour zenden is ook goed geregeld en snel je geld terug. De producten zijn van goede kwaliteit en dragen fijn. Dit was de eerste keer dat ik hier bestelde, maar niet de laatste keer.

Pluspunten

- Mooie kwaliteit van de kleding - Duidelijke website - Leuke acties - Snelle levering - Erg leuke originele e-mails inclusief filmpje van de voortgang van je bestelling - En natuurlijk......Jean-Jaques!!!

Hmm.....nope niets kunnen verzinnen

Pluspunten

Hele leuke ervaring om bij deze webshop te kopen. Leuke communicatie met de klant, mooie doos, leuk ingepakt allemaal. Snelle levering en de kleding was ook perfect! Ik ga zeker meer bestellen!

Pluspunten

Heel nette, snelle en mooie levering. Het zat in een mooie doos die we zelfs bewaard hebben. Leuk om zo een bestelling te mogen ontvangen.

Pluspunten

Helemaal top! Snelle verzending, prachtige kleren en goede kwaliteit!

Heb een jurkje gekocht met lange mouwen, op de foto had het model een jasje aan. Was dus lastig in te schatten hoe de mouwen er uit zagen..

Pluspunten

snelle levering, aantrekkelijk geprijsd, duidelijke instructies als je iets wil ruilen, je kunt ook whatsappen als je een vraag hebt

meer info over de kleding± materiaal, wasvoorschrift, 360 foto´s-filmpjes

Pluspunten

Leuke kleding; betaalbaar, modern, mooi en goede kwaliteit. Snelle levering. Erg leuke berichten als je een bestelling hebt geplaatst. Goede, duidelijke website.

Niet zo veel leuke kleding maken, want dat is niet goed voor mijn portemonnee ;) Nee hoor, prima!

Pluspunten

Superleuke kleding, snelle levering en goede prijs/kwaliteit!!! TOPPIE!!

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit.

Pluspunten

Voegen de daad bij het woord, top! Er bestaan geen problemen, gedacht in oplossingen... En snel; zeer snel geleverd.

Kan ik zo één, twee, drie niet bedenken. Hihi sorry!

Pluspunten

Nadat pakketje niet goed gesorteerd was contact opgenomen. Snelle reactie terug en zending werd in de gaten gehouden. Na levering namen ze weer contact op om te vragen of het daadwerkelijk bezorgd was. Heel netjes afgehandeld!

Geen. 2x besteld en beide keren netjes afgehandeld.

Pluspunten

Leuke en orginele collectie. Moeite waard om te bekijken!

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn