Pluspunten

Hele snelle levering, maten vielen precies goed uit. Ben super blij met mijn aankopen.

Zo door gaan !!!!

Pluspunten

Zeer originele communicatie ! Tav verpakkingen , tav beantwoorden van vragen , erg leuk!

Een tiener/puber lijn

Pluspunten

Een waar feestje om te bestellen bij je m'appele Vanaf het bestellen op de website tot aan de bezorging verloopt alles tot in de puntjes. Juiste communicatie, top kwaliteit kleding, snelle bezorging.

Kan werkelijk niks bedenken

Pluspunten

Snelle service en mooie kleding

Pluspunten

Snel, efficiënt en kwalitatief goede kleding

Geen extra kosten berekenen voor bezorgen.

Pluspunten

Nieuwe sterren in de donkere novembermaand. Een nieuwe sterrenoutfit aangeschaft, alles staat leuk bij elkaar!

Jean-Jacques zou ik graag aan de voordeur ontmoeten als hij dan toch het pakketje komt afleveren in z'n Deux Cheveaux....

Pluspunten

Alles! De communicatie via de mail, de producten, de service, etc. Als lerares Frans vind ik het fantastisch om hun shirts met Franse teksten te dragen. De reacties van de leerlingen zijn ook echt heel positief.

Nog meer kleding met daarop Franse tekst of typisch Franse afbeeldingen.

Pluspunten

Heel klantvriendelijk, snelle levering

Pluspunten

Snelle bezorging. Het pakket was mooi ingepakt! Echt een cadeautje (maar dan voor mezelf

Pluspunten

Snelle levering en mooi verpakt. Jurkje zit ook heerlijk, perfecte aankoop!

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle levering en helemaal mijn smaak! Ennn ook met m'n zwangere buikje pas ik nog in jullie jurkjes

Geen:-)

Pluspunten

Pakketje was super snel in huis, emails in leuke stijl geschreven, kleding mooi verpakt. En dan is de kleding ook nog eens heel erg leuk.

Geen. Was helemaal perfect. Zou graag nog meer van die leuke kleding zien in de webshop.

Pluspunten

Snelle bezorging, geweldige service en fantastische kleding!

Het ruilen via de computer was voor mij een raadsel

Pluspunten

Snelle service, kleding fijn verpakt. Kledingstukken (maat, kleur, pasvorm) kloppen naar verwachting door de foto van de site.

Pluspunten

Snelle service leuke verpakking makkelijk op de telefoon te regelen!!

Zo door gaan❣️

Pluspunten

Supersnelle bezorging en goede kwaliteit kleding!

Ik heb geen verbeterpunten, en ga zeker vaker wat bestellen!

Pluspunten

Toen ik mijn kleding had besteld, was het al na het tijdstip dat ik het de volgens dag binnen zou krijgen. Desalniettemin kreeg ik een mailtje dat mijn bestelling klaar voor verzending was en dat ik het alsnog de volgende dag binnen zou krijgen. Hier was ik echt super blij mee en ik vond het hele goede service. Daarnaast vind ik de prijs - kwaliteit verhouding ook goed.

Eigenlijk kan ik niets bedenken. Ik heb niets aan te merken op mijn bestelling!!

Pluspunten

Snel en makkelijk

Foto's kunnen wat mij betreft iets duidelijker, ik had bijv niet door dat een shirt zó'n wijde hals had of ik kon de sluiting van een jasje niet goed zien.

Pluspunten

Alles top aan dit bedrijf, leuke website, makkelijk bestellen, snelle levering in enorm gezellige verpakking en kleding die fantastisch zit! Oh ja, het belangrijkste, totaal niet duur! Ik ben verkocht en heb flink gekocht....

Geen.

Pluspunten

Alles aan mijn bestelling bij Je m'apelle was leuk! Van de originele tekst in de bestelbevestiging, tot het mooie design op het pakketje (doosje) en van de leuke quote op de pakbon, tot het kledingstuk zelf! Ik ga hier absoluut vaker bestellen en heb 1 van mijn vriendinnen ook al overtuigd om iets te bestellen. De blousejurk die ik heb besteld was van verrassend stevige kwaliteit.

Mogelijkheid tot het betalen met Afterpay zou het helemaal perfect maken :-)

Pluspunten

Super leuke kleding en ook snel in huis!

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn