Pluspunten

Wat een snelle levering door meneer eye candy himself. Die brengt dan een prachtig in stijl & humoristisch verpakte doos mee waarvan ik spontaan in de Paris j' arrive vakantiestemming schiet en als klap op de vuurpijl zit de kleding mooi en bovenal heel comfortabel.

Meer collectie aanbieden!

Pluspunten

Snelle levering. Product zoals op de afbeelding.

Pluspunten

Bonjour! Superfijne kleding. Voor het eerst iets besteld en blij verrast over de kwaliteit en pasvorm! Ook veel plezier gehad om de mailtjes die de voortgang van de bestelling meldden. Merci beaucoup en ik bestel zeker nog eens :-)

Pluspunten

webshop overzichtelijk Houden je op de hoogte van hoe het met jouw bestelling staat snelle levering

Pluspunten

Zeer snelle levering, hele mooie kwaliteit van de producten. Duidelijke en humoristische emails

Geen opmerkingen.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle bezorging, mooie kwaliteit jurk ga zekers vaker bestellen

Pluspunten

Perfect leuke teksten prima service

Pluspunten

Prima geregeld, snelle levering

Pluspunten

Na 17 kilo te zijn afgevallen de stap genomen en kleding besteld bij een webshop die ik nog niet kende, maar waar ik helemaal verliefd op werd. De kleding werd snel geleverd (door een knappe Fransman ;)), paste perfect en voldeed helemaal aan de verwachting. Chapeau!

Pluspunten

Super manier van bestellen en bezorgen

Achteraf betalen

Pluspunten

Super snel qua levering en qua stijl helemaal mijn smaak. De kwaliteit is mooi, zacht en dus top. Met recht geef ik 5 sterren.

Niet

Pluspunten

Top kleding mogen ontvangen Net even iets anders dan andere merken dat maakt Je m'apelle aantrekkelijk.

Pluspunten

Snelle levering, bij vragen of verzoeken snel en correcte reactie van Je m'appelle!

Pluspunten

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden per mail

Nvt

Pluspunten

Leuke kleding voor een leuke prijs. Ook worden er tips gegeven over de maatvoering. Dat is heel handig. Snelle levering en leuke berichtgeving over de bestelling. Ik ben zeer tevreden en heb mijn vriendinnen al op de hoogte gesteld van jullie bedrijf :)

Op dit moment geen verbeterpunten of tips.

Pluspunten

Zéér snelle levering, leuke manier van communiceren; Jean Jacques komt de bestelling in zijn deux chevaux bezorgen :) echt heel origineel en spreekt aan, erg grappig ! Bestelde jurk was super leuk en van een hele mooie kwaliteit. Kortom hier spreekt een zéér tevreden klant :)

Geen verbeterpunten, gewoon lekker doorgaan zo !

Pluspunten

Super leuke en praktische kleding voor een mooie prijs. Verder vind ik jullie marketing echt geniaal al zag Jean-Jacques er iets minder aantrekkelijk uit dan op het videofilmpje ;-)

Vaker 'losse' items acties zou wel mooi zijn en wellicht aantrekkelijker om nog net een extra shirtje aan te schaffen oid.

Pluspunten

love the Je m' appelle products (and I am French :p), all clothes I ordered were of good quality, Jean-Jacques is always there to answer your questions, bravo for the delivery time and love your delivery boxes (chocolate <3)!

Pluspunten

Leuke klant benadering, persoonlijk tintje vanaf moment van bestelling plaatsen. Goed assortiment. Aanbod mails is op mij goed afgestemd en leuke acties.

Heb ik nog geen gevonden.

Pluspunten

Zeer snelle bezorging, prachtige artikelen, heerlijke stof. Alle beloftes worden nagekomen!

Pluspunten

Wat een super snelle service en persoonlijke communicatie! Ik ben heel erg blij met mijn aankoop! MERCI!

Pluspunten

Kleding zit perfect, stoffen zijn en blijven mooi, benadering bij website is informeel en origineel

Jean Jaques valt wat tegen :) Vijtig plusser met een buikje

Pluspunten

Origenele manier van bevestigen en levering van de bestelling. Prima kwaliteit van de kleding.

Pluspunten

Hele snelle levering, superleuke mails krijg je dat Jean-Jacques je bestelling vanuit Montmartre naar Nederland brengt. En wat ook erg leuk is, is de quote : En ja, we zijn trots dat jij straks ook kunt zeggen: Je m'appelle (naam)

Niks op aan te merken

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.