Pluspunten

Snelle bezorging, prima omruilmethode, mooi verpakt, handige en overzichtelijke website.

Pluspunten

Snelle levering. Je wordt keurig op de hoogte gehouden over wanneer er bezorgd wordt.

Pluspunten

Snelle levering, mooie kwaliteit en weet welke maat ik moet hebben en die is gewoon altijd goed

Aanbod mag iets groter zijn

Pluspunten

Zeer snelle levering! Leuke online shop. Werkt goed

Nee

Nvt

Pluspunten

Het bezorgbedrijf kon niet lezen waar mijn pakketje naar toe moest, snel opgelost door me een nieuw pakket toe te sturen en toen had ik ineens 2 pakketjes, haha.....ik heb er keurig 1 teruggestuurd natuurlijk.

Toch eerst de eerdere contacten doorlezen, voordat je reageert.....jullie gaven aan dat het eerste pakket toch naar mij was opgestuurd en dat ik het terug moet sturen, terwijl in hetzelfde mailcontact stond dat ik dat pakket al 1 dag eerder had teruggestuurd. Geen wereldramp, maar het komt wel een beetje knullig over! Verder erg tevreden over mijn eerste aankopen bij jullie!!! Alleen maar complimenten gekregen!!

Pluspunten

Ontzettend leuke kleding en accessoires voor normale prijzen en zeer goede kwaliteit. Ook is de pasvorm van de colberts sinds het vorig jaar verbeterd, maat 42 is echt goed,

Geen massaproductie, houden zo !

Pluspunten

Geweldige kleding, makkelijk te vinden op de site. Communicatie en levering waren super!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk logo en marketing en directe communicatie mogelijk.

Afleveren goederen door DHL was te laat.

Pluspunten

Misschien wat meer kleding in XL, want deze is vaak of uitverkoch of helemaal niet in het assortiment.

Pluspunten

Snelle levering mooie producten

Pluspunten

Snelle levering, mooie kwaliteit en netjes verpakt

Pluspunten

Vriendelijke benadering en snel in huis. Het product ziet er heel goed uit en dat voor een betaalbare prijs!

Ga zo door !

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit van de kleding en dat voor een zeer scherpe prijs!

Ik zou graag af en toe een shirt nogmaals willen bestellen en dat kan niet altijd door de snelle wissels van de collectie. (ik had een vlek op mijn lievelingsshirtje gemaakt die er niet meer uit kan, ik had graag nogmaals zo'n shirt willen bestellen, maar deze was neit meer te krijgen :).

Pluspunten

Snele levering en super kleding!! ♡

Pluspunten

Snelle service en levering! Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Excellente service!

Soms is het model op de foto anders dan het echte kledingstuk. Ik heb dit nu 2x ervaren bij 2 dresses.

Pluspunten

Alles gaat echt super snel maandag besteld dinsdag in huis :-). En de creatieve manier van communiceren over je bestelling is echt erg leuk gedaan. Complimenten!!!

Pluspunten

super leuke shirtjes voor een betaalbare prijs een ook nog is een goede kwaliteit!

die zijn er niet:)

Pluspunten

supersnelle levering geweldige producten

Pluspunten

De manier waarop de bestelling "onderweg" gaat vind ik top! Heel orgineel en creatief! Ook de doos waar het bestelde in binnenkomt en de factuur (achterzijde) die er bij zit zijn erg leuk. Al een aantal keer kleding besteld en het is van mooie kwaliteit.

Wat mij betreft zou de collectie iets groter mogen zijn.

Pluspunten

Snelle levering, goede site

Pluspunten

Snelle service en mooie producten

Ook leuke acties voor enkele items ipv per 3

Pluspunten

Bonjour! Je suis trés blij met mijn nieuwe coco's! Zeer snel geleverd door Jean-Jacques, zitten heerlijk, voel me d'r fijn bij, precies zoals ik me had voorgesteld :-) Merci et au revoir!

Pluspunten

Super...je ontvangt ook heel grappige mailtjes over de voortgang van je bestelling!

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.