Pluspunten

Leuke kleding, snelle levering, mooie website

Pluspunten

Snelle levering, super leuke presentatie en verpakking! Dit nodigt uit naar meer bestellen! je m'apelle super!

Pluspunten

Maatvoering correct, fijne kwaliteit en snelle levering

Geen idee!

Pluspunten

Je suis trés happy met de nouveau kleding! De bikerpant is van prachtige kwaliteit, zit heerlijk en 'Mon Dieu', wat een heerlijke eau de toilette! A bientôt!

Pluspunten

Zeer snelle levering, goede kwaliteit blijft mooi , goede pasvorm , fijne stoffen. Kortom een aanrader!!!!!

Pluspunten

Snelle levering Goede omruil service Goede algemene service Vernieuwende kleding

Ga zo door!

Pluspunten

Mooie site! Actief op Facebook! Unieke collectie in de verkoop. Ik heb mezelf getracteerd op een fantastisch jurkje uit jullie collectie omdat ik net bevallen ben van onze prachtige dochter Tess. Iedereen zegt dat ik straal en er goed uit zie; mede dankzij de J'mapelle collectie!!!!!

Pluspunten

Komt vriendelijk over (zowel bestelling, levering, als wanneer je een vraag stelt). Snel (ook op alle gebieden). Leuke kleding, echt blij mee

Een jurkje leek op foto leuk en was in echt heel anders (veel wijdere hals en veel strakker model). Jammer, want zonde dat ik 'm besteld had. Wijde hals was niet te zien, doordat haren model aan een kant voor blote schouder hingen.

Pluspunten

Hele snelle levering, perfect zittende pants maat L voor 40.

Pluspunten

Goede en snelle service! Leuke kledij ;)

Pluspunten

Très makkelijk bestellen, très snel geleverd, très goed verpakt en très leuke kleuren! Je suis en amour!

Non

Pluspunten

Snelle levering, leuke teksten in de mail. Ik werd al blij van de doos en toen had ik nog niet eens de kleding uitgepakt en gepast. En die waren ook super!

Pluspunten

Snelle levering en zeer netjes verpakt! Kleding is gaaf! Je hebt echt weer eens wat anders!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie spullen, snelle levering. Hier zal ik zeker nog vaker wat bestellen.

Pluspunten

Snelle bezorging, mooie verpakking. Makkelijk retour sturen.

Ik had Jean Jacques zelf graag aan de deur ontvangen met zijn 2cv

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eerlijke webshop, makkelijk retourneren , kwaliteit is oke

Pluspunten

Supersnelle levering, goede kwaliteit kleding, mooie pasvorm, kortom: Top!

Pluspunten

Persoonlijke aandacht je wordt goed op de hoogte gehouden over bestelling

Pluspunten

goede service en mooie kleding

Pluspunten

Goed doordachte marketing, alsof ze het echt op de fiets vanuit Parijs komen brengen. Heel leuk! En vooral mooie kleding en fijn materiaal.

Ga zo door

Pluspunten

WoW hoe leuk dat alles zo te combineren is. Lekker makkelijk te bestellen en super geweldige levertijd!

Ik twijfel nog wel eens, zoals vele vrouwen dit hebben. Als ik dan wat in mijn shoppingbag heb zitten, dan vergeet ik dit. Marketingtip; mail sturen. Vergeet je niet iets?

Pluspunten

Snelle levering en bij retour het geld erg vlot op de rekening teruggestort.

Nvt

Pluspunten

Levering tijdig en in een mooie verpakking waar je blij en enthousiast van wordt als hij afgegeven wordt. Mooie kwaliteit stoffen goede pasvorm. De kleding voelt heerlijk aan een genot om te dragen. Ook de maten zijn zoals ze horen te zijn heel fijn dit scheelt veel foutieve bestelling en retouren denk ik.

Nvt

Pluspunten

Orginele kleding en spontane manier van benadering, snelle goed verzorgde verzending? En ja Manuel Broekman..............,die je pakje komt bezorgen.

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn