Pluspunten

Levering, kwaliteit en stijl!

Pluspunten

Geweldige looks van de verpakking, leuke bevestigingsmails, je krijgt echt het blije gevoel bij je aankoop. Je suis HAPPY!

Pluspunten

Leuke, sportieve kleding, snelle service. Super pasvorm.

Pluspunten

Snelle levering Leuke kleding Goed kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, nette verpakking, makkelijk retour sturen.

Pluspunten

Snelle levering! Originele kleding, onderscheidend

Maten vallen niet altijd op maat

Pluspunten

Mooie kwaliteit, snelle service en fijn dat er een maatbeschrijving bij staat.

Geen 5 sterren omdat 1 jurkje niet mijn model is en dit nog terug gestuurd miet worden. Ik wert nog niet hoe dese afhandeling is daarom nu nog 4 sterren

Pluspunten

Snelle levering en goede pasvorm

Pluspunten

Goede en snelle service. Rond half 6 in de avond gebeld over de bestelling en de volgende dag had ik het goede jurkje al in huis.

Ga vooral zo door!

Pluspunten

Snelle levering,georganiseerd en overzichtelijk ingepakt. Door het prettig materiaal waar de kleding van gemaakt is is het bijna onmogelijk om de kleding retour te sturen. Ik had namelijk een jurkje besteld wat ik niet zo mooi vond staan. Maar omdat het zo prettig zat heb ik het in gebruik genomen als "Homewear" (nachthemd).

Geen idee

Pluspunten

Prima informatie met een leuke knipoog over wanneer je bestelling geplaatst is en alle tussenfasen tot dat het bezorgd is. Met een soort verliefde vlinder kriebels in je buik wacht je het pakketje af. Ook de qualiteit van de kleding en de kleding opzich laat je voelen alsof je pad verliefd bent.

Alhoewel ik de knipoog naar het Franse persoonlijk leuk vindt, kan ik me voorstellen dat andere dit misschien als kinderachtig oid voelen.

Pluspunten

Zoals de producten op de site staan zijn Ze ook. De aangeven maat tabellen kloppen. Super snelle levering en beantwoorde de mail ook vlug!! Zeer prettig!!

Pluspunten

Pluspunten

makkelijke site, zeer snelle levering en leuke kleding!

ik kan ze niet bedenken......

Pluspunten

leuke kleding, goede prijs snel geleverd

iets meer keuze

Pluspunten

Snelle levering en originele mailingen na bestelling. Ik bestel met een glimlach via jullie site. Jammer genoeg heeft de buurvrouw jullie site ook ontdekt en gaat ze nu vrolijk verder met haar missie; copy-catten van mijn kledingkast!!

Pluspunten

Leuke vlotte betaalbare kleding, fijne en draagbare stoffen. Snelle levertijd.

Pluspunten

Leuke kleding!

Pasvorm verschilt nog wel eens waardoor je bij bestellen zelfde maat toch te groot of te klein besteld hebt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vooraf werd er aangegeven of iets klein of groter uitviel, alles wat ik kocht paste dus!

Pluspunten

orginele verzending!!

Pluspunten

Snelle levering, leuke kortingen

Pluspunten

De kleding is zoals op de foto's staat. Fijn stof. Het is stevig en valt heel mooi. De levering is ook zoals ze kenbaar maken. Een heel betrouwbaar bedrijf.

Pluspunten

Wordt leuk op de hoogte gehouden over de status van je bestelling!

Pluspunten

Beetje jammer dat de bestelde kleding er ook daadwerkelijk de volgende dag was en dat ze zo goed bevielen dat ik meteen weer een nieuwe bestelling heb gedaan...

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn