Pluspunten

Snelle levering en mooie kleding van pracht kwaliteit!

Pluspunten

Super goede service. heb er geen andere woorden voor! heb voor het eerst besteld en ben niets ouder dan de gemiddelde vrouw die op de foto's staan, maar voel mij met deze kleding super jong!

Niets op aan te merken....

Pluspunten

Wat een leuk bedrijf! Goede prijs, kwaliteit verhouding, snel, verzorgd en het wordt gewoon een feestje om te bestellen door het leuke bezorg filmpje dat je als bonus krijgt. Niet alleen handig, ook nog eens erg leuk! Een dikke 10!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering. Mooie produkten

?

Pluspunten

Super mooie kwaliteit kleding. Snelle levering en retournering! Uitstekende service.

Ik vind de website zoals die nu is geen verbetering. Je ziet de modellen maar half in beeld.

Pluspunten

Makkelijk, leuk en snel. Kwam het even goed uit dat de bezorger van het pakketje echt lijkt op Jean-Jaques.

verpakking met plakstrip zodat je niet met een mes of schaar de doos moet openmaken Janssen Packaging is een goed adres hiervoor

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

hele snelle levering en goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke communicatie

Pluspunten

Past perfect en snel in huis

Pluspunten

Prachtige kwaliteit. Mooie chique uitstraling en betaalbaar en daardoor bereikbaar voor iedereen, jong en oud.

Pluspunten

Zowel de bestelling al de levering ging makkelijk en snel. Top

Wat een leuk jurkje heb ik nu. Ben er zoooooo blij mee, ik ga zeker vaker bij jullie bestellen..... O, inmiddels weer wat besteld.... Kan niet wachten tot de postbode aanbeld...

Pluspunten

De levering is heel snel. Kwaliteit is top

Pluspunten

Super snel geleverd en de trui was verpakt als een kadootje!

Groter assortiment ;-)

Pluspunten

Super leuke hippe kleding en wat anders dan in alle winkels hangt, betaalbaar, goede kwaliteit! Snelle levering in leuke verpakking met goede voorwaardes! Dit bedrijf is echt een aanrader!

Geen! Ik voel me een blij mens, en heb al veel complimenten ontvangen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer tevreden Geen omslachtige handelingen bij retour sturen

Pluspunten

Fijn dat ik zo snel een nieuw jurkje had toen er in mijn andere een gaatje zat! Top!

Pluspunten

snelle reactie en levering

Pluspunten

Leuke teksten in de bevestigingsmailtjes/doos e.d. Alles heel erg netjes verzorgd en klopt van voor tot achter.

Kleding ruikt niet lekker. Gezien de tekst op de doos had ik verwacht dat er een chocolaatje bij de bestelling zat (vrouwen he....).

Pluspunten

Origineel, van nu, snel en last but not least: het pakket voelt echt als een cadeautje. Met zo veel zorg verpakt. Zelfs de factuur is heel origineel en heeft een persoonlijke touch. Ik voelde me speciaal en óók dat is een pluspunt!

Van één colbert was de M kleiner dan de andere reguliere S die is bestelde. Er stond wel iets over de pasvorm in de tekst naar wellicht is het handiger om de maat van het artikel aan te passen om een misverstand te voorkomen. (En ja: zelf moet ik beter lezen ;-) )

Pluspunten

Dit was mijn eerste bestelling en ben op alle vlakken zeer positief verrast! Super snelle verzending en leuke manier van berichtgeving! De prachtige jurk (waar ik al heel veel complimenten op heb gehad) zat in een bijzonder grappige doos. Dit doen jullie echt heel leuk! Dus ik ben een SUPER blije klant en ga zeker vaker bestellen!

Volgende keer Jean-Jacques meesturen want die kwam het pakketje helaas niet zelf brengen ;-P

Pluspunten

Zeer snelle bezorging en omruiling! Leuke originele kleding.

Pluspunten

Mooie kleding, goede kwaliteit en lange shirts. Ontzettend leuke details zoals mail, pakbon en doos helemaal in Franse stijl.

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn