Pluspunten

Snelle levering en fijne behandeling

Geen zo doorgaan

Pluspunten

Mooie, wisselende collectie met leuke aanbiedingen. Zeer snelle verzend service en het is een cadeautje om uit te pakken.

Pluspunten

Duidelijkheid, openheid, positieve en persoonlijke communicatie, kwaliteit, snelheid, eigenheid (leuke collectie)

Pluspunten

Geweldige service, super snelle levering en je krijgt het idee door een te leuke man!!! Hihi geweldig hoe jullie dit beeld neerzetten met Jean Jacques dat hij speciaal voor jou met het te leuk ingepakte pakketje in zijn Franse autootje naar de brievenbus gaat!! Bij het winnen van de kleding bon zal ik bij jullie een kleding set uitzoeken wat als bedrijfskleding in mijn salon gedragen zal worden en iedereen jullie geweldige kleding ziet en door jullie unieke stijl gaat dit herkenbaar zijn voor mensen en is het een reclame

Pluspunten

Supersnelle en persoonlijke levering! Ik bestel al mijn jurkjes bij je m'apelle, altijd goede pasvorm en fijne stof.

pas du tout

Pluspunten

Leuke communicatie. Word je blij van!

Pluspunten

C'est beau, c'est belle, c'est tres bien.

Geen.

Pluspunten

snelle levering, mooie kwaliteit, de maten kloppen meteen!!!

n.v.t.

Pluspunten

Geweldig! Wat een snelle levering! De volgende dag stond Jean-Jacques al voor de deur!! Met een gezellige doos vol mooie kleding. De kleding zit als gegoten en is van mooie kwaliteit! Jullie hebben er een nieuwe klant bij!!

Pluspunten

Goede kwaliteit snelle levering goede service Maatvoering klopt ook goed

Pluspunten

Ik heb al meerdere keren iets besteld en het is geweldig! Leuke kleren en snelle en correcte afhandeling! Ik zal zeker nog vaker een bestelling plaatsen bij jullie!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle, goede levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status. Ook erg netjes geen verzend- / retour kosten. Leuke frisse ontwerpen.Goede lengte qua jurkjes

De modellen van de jurkjes die ik heb aan gehad zijn te ruim boven aan, waardoor ik ze helaas terug heb moeten sturen. Lengte, kleur alles prima alleen was de vorm rond de borst ver te zoeken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke site, leuke kleding, nette verpakking, snelle levering

ik heb een iets steviger figuur, dus was een maatje groter eigenlijk beter geweest, maar had reeds de grootste maat.,Nu kan ik het artikel maar op 1 manier dragen ipv meerdere mogelijkheden en daarvoor is het artikel dan best prijzig, maar heb het toch gehouden......omdat ik het zo mooi vind,

Pluspunten

Super kleding snel geleverd!

Pluspunten

Snelle levering en je wordt hier heel goed over geïnformeerd. Goed en heel mooi verpakt. Het is zonde de verpakking bij het oud papier te doen. Goede kwaliteit en pasvorm. Perfect in verhouding van prijs/kwaliteit.

De website is helemaal in verhouding tot hoe de service en de keuze van verpakking is (uiting van het merk). Dat is zonde hierdoor doen jullie jezelf te kort. In eerste instantie had ik twijfel wel te bestellen, omdat het niet duidelijk was of het wel een zuivere site is.

Pluspunten

Leuke veelzijdige kleding, fijne stof en zit goed

op bijna ieder kledingstuk zit een Franse tekst, waardoor het mogelijk voor klanten minder aantrekkelijk is.

Pluspunten

Snelle verzending, redelijke prijzen, leuk verpakt.

Kleding valt groot, dit had beter vermeld kunnen worden. Bij mij ging helaas alles weer retour. Ik vond de foto's op de site leuk, maar in werkelijkheid viel de kleding mij toch wat tegen, jammer

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik ken het bedrijf niet goed. Kleding ziet er goed uit maar zegt weinin over het bedrijf zelf. Levering is prima.

Ik kan tot nu toe alleen iets over de jurk zeggen die ik had besteld. De jurk zag er leuk uit. Maatvoering past niet bij mijn postuur: bovenstuk was te groot en beneden stuk te klein (strak).Is niet direct een verbeterpunt voor het bedrijf. Ik zal gewoon naar een ander odel moeten kijken.

Pluspunten

Kleding leuk, in leuke doos verpakt, mooi papier!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes verpakt

Voor 22.00 besteld volgende dag in huis ....klopt niet helemaal

Pluspunten

Mijn stijl! Zonder twijfel. :-) Ik word hier gewoon heel 'heureux' van!!

Meer! Ik wil meer artikelen zien... ;-) *zucht*

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit kleding, ruim assortiment, leuke acties, betaalbaar

Nog niet tegengekomen

Pluspunten

Supersnelle levering, leuke kleding

Pluspunten

Snelle levering, leuk persoonlijk berichtje erbij, mooie kleding voor leuke prijs. Top!

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn