Pluspunten

Mooi verzorgd! Fantastisch in Franse stijl zowel de email als het pakketje.

Niet kunnen ontdekken.

Pluspunten

Supersnelle levering Een artikel dat ikbesteld had was helaas niet meer leverbaar, ik kreeg hier snel bericht over en kon moeiteloos een ander artikel uitkiezen en dat lag de dag erna al op de deurmat. Top!

Geen.

Pluspunten

Eerste keer wat besteld super snelle levering . Goed en mooi verpakt . Leuke artikelen ! Leuke web site ! Ga zeker vaker wat bestellen .

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en prima service!

Website vind ik wat onoverzichtelijk

Pluspunten

Goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle verzending en goede service!

Onoverzichtelijke website

Pluspunten

Heerlijke zachte stoffen van goede kwaliteit. Prachtige pasvorm en nette afwerking voor een lage prijs. Hele snelle levering in goede verpakking.

Geen enkele.

Pluspunten

Hele snelle levering

Pluspunten

Super leuke kleding wat ik tot nog toe besteld heb

Pluspunten

Snelle levering. Mooie materialen. Fijne pasvorm voor de Nederlandse vrouw.

Een artikel bleek niet leverbaar. Jammer. Had fijn geweest dit bij de bestelling te weten. Wacht nog op terugstorten van bedrag.

Pluspunten

Super snelle levering van super leuke kleding; moeder en dochter helemaal blij met de nieuwe truien en shirts !!!!! Merci beaucoup Je m'appelle et a bientot!! Daniëlle et Dalí

Pluspunten

Oehlala ces't bon!!!! Super mooie doos waar het in aan kwam. De buurvrouw dacht dat er chocola is de doos zat, dus keek er al verlekkerd naar:)! De kleding die erin zat was nog beter dan chocola

Nog meer leuke kleren aanbieden

Pluspunten

Leuke overzichtelijke website. Mooie modellen die de kleding goed tonen en hele snelle levering!!

Pluspunten

mooie kleding,snelle levering

Pluspunten

Artikelen zijn netjes en snel geleverd

Het was mijn eerste bestelling. Ik vind dat ik pas antwoord op kan geven als ik meerdere bestellingen heb gedaan.

Pluspunten

Heel snel bezorgd en alles past prima!

Jammer dat er geen mogelijkheid was om een afhaalpunt te kiezen! Thuisblijven is zo zonde van de tijd dat ik in NL vakantie vier...

Pluspunten

Snelle levering, mooie verpakking

Pluspunten

Mooie kleding, goede kwaliteit, betaalbare prijs. Bij eerste zending bleken er 2 kledingstukken te ontbreken in het pakket, terwijl deze wel op de pakbon stonden. Gemaild en gelijk werden de 2 missende kledingstukken nagestuurd, echt topservice!!

Op dit moment geen.

Pluspunten

ik weet geen negatieve punt dus !!!!!!!!

geen alles oke

Pluspunten

Leuke website, makkelijk te bestellen en te retourneren. Mooie kleding voor een leuke prijs.

Pluspunten

Leuke kleding die niet iedereen heeft! En betaalbaar

Geen.

Pluspunten

Goede overzichtelijke site, mooie kwaliteit voor een leuke prijs en supersnelle levering!! Echt een aanrader!

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.