Pluspunten

Superleuke presentatie, wordt je blij van, en bovendien erg leuke kleding dat lekker draagt.

Pluspunten

Uniek, mooie ,lekker zittende kleding. ( ik werk zelf in een kledingzaak, en wordt me vaak gevraagd waar de kleding vandaan komt die ik aan hebij, hahahah)

Pluspunten

Beloven een snelle levering en idd.. donderdagavond 21.45uur betaald en vrijdag 14.15 uur mijn bestelling al binnen!!!

Kan ik nu niet zeggen,mijn 1e bestelling is ontzettend goed verlopen, jurkjes die ik besteld had pasten perfect; dus hoefde ik niets te retourneren.

Pluspunten

Snelle levering, snelle reactie op mail, prettig telefonisch contact en super kwaliteit en pasvorm kleding! Ik ben helemaal blij met m'n nieuwe kleding van Je m'appelle!!!

Geen. Vooral leuke kleding blijven maken! :)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede services que retouneren

duidelijker weergeven waar je je tegoed kan invullen. Dat is nl pas op de laatste pagina, is niet geheel duidelijk.

Pluspunten

Hele leuke items, je vindt altijd wel iets om te bestellen. Pluspunt: opmerking over de maatvoering cq. maat van model. Geeft een goede vergelijkingsmogelijkheid. Makkelijk bestel- en leverproces. Erg leuke e-mail communicatie. Erg positief vind ik het kosteloos retourneren en de mogelijkheid tot behoud laagste prijs d.m.v. tegoed op je account. Altijd jammer als iets net niet past of naar verwachting is, maar verzendkosten kunnen snel oplopen.

Eigenlijk geen! Tipje dan: soms staat er bedenktijd 30 dagen, en verder bij retourproces staat binnen 14 dagen.

Pluspunten

Bijzonder grappige manier van versturen! Althans de media er omheen. Vlotte bezorging

Pluspunten

Fantastisch snelle levering, mooi verpakt, veel extra aandacht en een super leuk jurkje en top!

Pluspunten

Snelle service. Mooie kwaliteit en goede pasvorm. Knappe marketing.

Geen enkele

Pluspunten

Super leuk (en netjes) verpakt en aangekleed. Leuke sfeer en leuke kleding

Achteraf kunnen betalen

Pluspunten

snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

De jurken zaten netjes verpakt in een mooie doos. Ook met de snelle levering was niks loos! De omschrijving klopte met de werkelijkheid, dus van mijn aankopen heb ik zeker geen spijt! Ik kan dit bedrijf zeker aanraden, ga je virtuele winkelkar maar volladen!

Pluspunten

Het begint al met de bevestiging (werkt errug goed de complimentjes!) dan komt de aankondiging met Jean Jacques dat het pakketje komt ook helemaal leuk en ik had een super compliment gekregen bij het passen van de kleding: "mama je bent nog mooier" dus de kleding klopt helemaal zoals beloofd en het is supersnel in huis! Super shop ervaring

Pluspunten

snelle verzending, leuke verpakking

Het hoeft niet zo populair qua uitingen :-)

Pluspunten

Je wordt er vrolijk van alles je iets besteld hebt :) De mails zijn leuk, de authenticiteit spat er vanaf, de verwachting op basis van de foto's helemaal waargemaakt voor de producten. Het is gewoon leuk!

De bezorger van de DHL zag er in de verre verte nie uit als jean-jacques helaas, maar was wel snel gearriveerd...

Pluspunten

Snelle service met humor en creativiteit bij het versturen van je pakketje

Iets beter de producten omschrijven

Pluspunten

Snel, klantvriendelijk en een prachtig product geleverd!

Geen.

Pluspunten

Wauw! Binnen 24 uur geleverd: 3 mooie jurkjes die perfect passen! Zo fijn dat de kwaliteit prachtig is en ook prachtig blijft!

Helemaal niks!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke tekst bij de aankoop:)! Snelle levering

De jurk die ik heb gekocht rook licht naar rook. Erg vies! Heb m meteen gewassen.

Achteraf betalen optie toevoegen

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit broek, die ook nog eens lekker zit.

Geen.

Pluspunten

Mooie, praktisch en overzichtelijke website Duidelijke omschrijving product Goede kwaliteit Mooie verpakking met "persoonlijke" notitie Mooie verpakking

Pluspunten

Van Jemappele word ik echt helemaal vrolijk van. Van het begin tot het eind is het leuk online shoppen. Waar de beleving van het fysieke winkelen steeds minder word en jammer is, wordt door Jemappele erg haar best gedaan om het online zo goed mogelijk te doen. De beleving van het online shoppen bij Jemappele is super!

Pluspunten

Super snelle service, goede kwaliteit voor een leuke prijs. Leuke aanbieding( af en toe artikelen los te bestellen).

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.