Pluspunten

De persoonlijke benadering, je krijgt het idee dat er echt iemand persoonlijk betrokken is bij de levering van jouw bestelling.

Af en toe wisselen in filmpje wat je krijgt na bestelling, om het nog net iets verrassender te houden

Pluspunten

Leuke benadering (originele mailtjes, komt persoonlijk over) De doos waarin je kleding bezorgd wordt, ziet er ook erg leuk uit, er is duidelijk aandacht besteed aan de manier waarop met klanten wordt omgegaan

Pluspunten

snel, correct, kwaliteit

meerdere prints voor hetzelfde model zou fijn zijn in mijn geval van het jurkje

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijk foto's van de kleding. Goede service.

Geen tips

Pluspunten

Leuk emailcontact, lekker persoonlijk. De kleding is ook vrolijk en modern wat deze tijd past. Ik heb vaak grote maten nodig en het is handig dat je een maattabel hebt. Ook de kleding terugsturen gaat makkelijk en het is leuk dat je iets anders kan uitkiezen voor een goedkopere prijs.

Niks

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette en tijdige levering

Kwaliteit valt iets tegen

Pluspunten

Je m'appelle geeft mij een vrolijk en gezellig gevoel. Kleding in een leuke verpakking die je eigenlijk niet weg wilt gooien, de pakbon ziet er zelfs leuk uit en de achterkant ervan hangt nu op ons prikbord. Voor het eerst een bestelling gedaan, maar de kwaliteit lijkt mij prima!

Pluspunten

Wat een verrassende presentatie van mïjn bestelling. Zelfs de besteller vroeg aan mijn buurvrouw die het pakket aannam of ze het in de koelkast wilde bewaren voor me! Alles paste precies en de bewonderende blikken van mijn mannen bevestigde de goede aankoop. Bedankt!

Nvt

Pluspunten

Origineel, prima kwaliteit, enthousiaste klantenservice.

Ik kan echt geen verbetering verzinnen.

Pluspunten

Snelle en goede/ persoonlijke service

?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Maat klopt precies

Pluspunten

Als er wat in de actie is dit ook goed op voorraad hebben, ik wou graag in broek in de uitverkoop halen en was niet meer in mijn maat (mt 38)

Pluspunten

Leveren op tijd en de kleding is van hele goede kwaliteit.

Pluspunten

Super service, snelle levering, bestelling wordt op een ludieke manier verpakt en de kleding zit perfect!!!

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Super vlot en lekker simpel, zowel de kleding als de service

Er mag wel een groter assortiment van jenappelle.nl komen!

Pluspunten

Je M' appelle heeft niet alleen tres beau kleding. Des te leuker en rapide is hun communicatie. Fantastique! Pakketjes worden super snel verzonden, Une compliment! Het doosje waarin de kleding zit is op zich al une petite partie. Zo mooi. La service est parfait! Jullie hebben er een nieuwe fan bij. Je M'appelle je t'aime!

rien!

Pluspunten

Snelle en net verzorgde levering!

Pluspunten

Mooi bedrijf met zorg voor klanten . Een aanrader. Nog nooit zo goed en snel geholpen als bij dit bedrijf!

Het omruilen kan misschien ietsje simpeler.Maar dat is een klein dingetje.

Pluspunten

Leuke, unieke items van goede kwaliteit!

Pluspunten

Snelle levering, kloppende maten.

Pluspunten

Mij viel vooral de humor in het verwerken van de orders op - compleet met filmpje van Jean-Jacques die je pakje in een 2CV komt brengen. Erg leuke shopping experience! En dan ook nog eens super leuke kleding!

Pluspunten

mooie kleding, goed pasvorm en heel fijn dat je het kosteloos terug kunt sturen/ruilen. mij zie je nog wel terug

Pluspunten

Leuke enthousiaste berichtgeving en leuk design van de doos waarin de kleding werd opgestuurd!

n.v.t.

Pluspunten

Jean-Jacques

Zijn er niet!!

Lage Brink 96