Pluspunten

Leuke items, leuk marketingconcept, mooie materiaalkwaliteit, snelle levering

Tot nog toe geen

Pluspunten

Mooie trendy, vrouwelijke en betaalbare kleding. Niet te vergeten super service

Geen..

Pluspunten

Een cadeautje om de bestelling te krijgen, de voorpret begint al bij de mailtjes en manier waarop er over het pakketje wordt gecommuniceerd! super leuk en ben altijd tevreden met de producten en de kwaliteit!

Pluspunten

Goed werkende website (ook voor tablets), snelle levering. Maar, nog veel belangrijker: super leuke, vrouwelijke kleding, zeer goede kwaliteit en een goede snit!

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Snelle levering, goede afhandeling, excellente service

Uitbreiding assortiment

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit en super leuke kleding met top pasvorm!

Pluspunten

Snelle service en gratis retour sturen is ook top!

Pluspunten

De shirtjes zijn formidable

Pluspunten

- snelle levering - leuke prijzen - leuke kleding

geen idee

Pluspunten

Snelle levering Heel leuke kleding! Origineel qua kleding en opzet Grappige leveringsdoos

Ik heb pas 1 keer besteld bij dit bedrijf en deze ervaring was positief. Het enigste wat fijn zou zijn is geen verzendkosten

Pluspunten

Snelle levering en super toffe kleding!

Pluspunten

Ik wilde voordat ik met vakantie ging nog een jurkje bestellen. Het kwam precies op tijd aan. Snelle verzending, jurkje past perfect, goede en leuke verpakking. Het filmpje dat het item onderweg was, was erg grappig. Top bedrijf!

Kan zo gauw niks bedenken...

Pluspunten

La vie est belle avec je m'apelle!

Pluspunten

Super goede service! Mijn bestelling verliep soepel en ik had binnen 2 dagen mijn kleding binnen, topp!

X

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering. Helaas 1 artikel niet op voorraad, maar het bedrag stond alweer binnen enkele dagen op mijn rekening. Chapeau!

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Prachtige kleding die heerlijk zit. Je voelt je een prachtige francaise! En het wordt bezorgd als kadertje. Geweldig.

Pluspunten

Snelle service! Kleding is heel mooi, goede pasvorm en kwaliteit. Vele positieve reactie gehad omtrent deze kledinglijn! Aanrader voor iedere vrouw! Leuke reactie via de mail omtrent de bezorging, heel leuk filmpje.

Ga zo door, erg tevreden.

Pluspunten

snelle service, mooie kleding en prachtige verpakking

geen!!!!

Pluspunten

Mooie presentatie van je gekochte producten, Mooi kwaliteit.

Pluspunten

leuke producten, goede service, snelle bediening

tja. de kleuren op de computer zijn soms echt anders dan die van de producten. maar of jullie daar iets aan kunnen doen...

Pluspunten

Top service!!! Ik had een jurk besteld, maar bij het inpakken bleek de jurk defect te zijn. Kreeg netjes een mail, of ik m'n geld terug wilde of een ander kleding stuk uitzoeken.. Echt top service en had m'n geld binnen een dag weer terug Mijn complimenten hoor!!

Jullie doen het top!!

Lage Brink 96