Pluspunten

Was voor mij eerste keer dat ik hier wat heb besteld. Super snelle levering, in een leuke doos. Alles zat als gegoten en fijne kwaliteit. Vooral de broek is nu al favoriet. Zal zeker nog wel een bestelling volgen.

Pluspunten

super goede service en leuke spulletjes!

Pluspunten

Goede snelle service en mooie kleding! Ik kan het iedereen aanraden!

Pluspunten

Ongelofelijke snelle levering en goede maatvoering. Het kreukvrij ingeklaard rollen van de blouse. Ik kon de kleding gelijk dragen en als ik op vakantie ga zal ik zo ook mijn koffer inpakken.

Kleding die ook in de machine gewassen kunnen worden.

Pluspunten

Snelle levering en kwalitatief goede en originele kleding

Nvt

Pluspunten

Zeer goede service snelle omruiling je hoeft niet te wachten tot het pakket daar is aangekomen maar kan track en tracé nummer invullen en je te goed staat er zowat op voordat je op de knop verzenden hebt gedrukt ik zeg fabuleux

Geen doorgaan zo Ik vind het magnifique

Pluspunten

Bestelling keurig verpakt en snel geleverd kortom dikke pluim

Pluspunten

Adequaat, duidelijk, altijd tijdig!

Pluspunten

Snelle service en mooie producten

Pluspunten

Originele en snelle levering. Leuke kleding.

Maatvoering is niet altijd secuur beschreven. Dezelfde maat voor een gelijksoortig kledingstuk kan zomaar een maat verschillen.

Pluspunten

Eerste keer besteld bij deze leuke site! Goede en zeer snelle service! Echt een aanrader en ga zeker in de toekomst nog meer bestellen.

Geen tips of verbeterpunten.

Pluspunten

je wordt al blij van de verpakking en manier van communiceren. Dan heb je je pakketje nog niet eens ontvangen. De jurkjes en blouses voor mijn dochters vielen in de smaak. De lange jurk (wit met beach) was echter te groot maar die pas ik zelf. Dank, we gaan in het najaar weer kijken wat er dan voor leuks op de site staat! Ga zo door (-:

Pluspunten

Superleuke kleding,snelle levering en geweldige marketing..ik ben verkocht ❤

Geen...fantastisch bedrijf!

Pluspunten

Ik ben al jaren fan van Je M'appelle. Ik ben zelfs vanuit Veldhoven naar jullie toe komen rijden voor de sale bij jullie op het bedrijf enige tijd geleden.Daar ben ik mega goed geholpen. Ik heb zelfs een van de medewerksters haar telefoonnummer gekregen zodat ik van te voren even kon bellen of het nog de moeite waard was om te komen. Nou, dat was het zeker! Ik heb hartstikke leuke kleding gekocht en krijg regelmatig complimenten! Deze keer weer, gewoon via de site, een bestelling gedaan. Deze keer ook voor mijn dochter. Ze was al enige tijd ernstig jaloers en heeft nu de lengte zodat ze ook in jullie kleding past. Xs is nog net te groot maar toch....ze wilde zo graag! Dus voor het eerst een bestelling voor ons beide gedaan. De levering was echt mega snel! En dochterlief en ik waren beide blij en gaan de kleding weer met veel plezier dragen! Ik heb al meerdere kledingstukken gekocht en zelfs na meerdere keren wassen, blijft het mooi en zit het nog steeds heerlijk. Dus de onderstaande vraag is eigenlijk in mijn geval overbodig! Ik beveel dit bedrijf aan? Ja, uiteraard! Hier spreekt een grote fan!

Nee, die kan ik eigenlijk niet bedenken! Ik vind het leuk dat er elke keer nieuwe items zijn zodat je niet snel andere mensen met hetzelfde ziet. Lekker origineel!

Pluspunten

Hele snelle service Altijd een glimlach bij de mooie verpakking Prachtige kwaliteit, die ook na wassen mooi blijft

Liever een multiple choice enquete

Pluspunten

Wat een leuke kleding webshop is Je m 'appelle. Ik kwam de webshop tegen en vond de kleding superleuk. De site is goed benaderbaar en je kunt heel makkelijk bestellen. Ik heb de kleding snel ontvangen en het is allemaal even leuk!

Pluspunten

Goede service, snelle levering, erg geestige en leuke e-mails, mooie en leuke verpakkingen, erg goede prijs-kwaliteit verhouding, super leuke items!

Keep up the good Work! Ja, wel 1 verbeterpunt, zou, na diverse bestellingen de echte Jean Jaques weleens aan mijn deur willen! (Ipv oude, sjagrijnige DHL bezorger, waar ik overgens wel weer erg blij band wordt als ik zie waar hij mee aankomt)

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle bezorging, persoonlijke aandacht

Ik heb een jurkje gekocht, 1 keer gedragen en gelijk pluisvoming bij de heupen..zoiets gebeurt wel eens als een kledingstuk oud is. Nu dus al na 1 X dragen...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kleding van super kwaliteit en snelle levering !

Commercieel gezien handig de prijs te verlagen als iemand 3 stuks aanschaft maar niet erg klantvriendelijk soms hebben klanten geen 3 stuks nodig.

Pluspunten

Supersnelle service, leuke verpakking, echt een cadeautje wat je thuiskrijgt!

De maten kunnen enisgzins verschillen, probeer dit goed aan te duiden op de site!

Pluspunten

Snelle service en heel creatieve marketingactie door 3 producten in het winkelmandje te hebben er een actieprijs voor te betalen.

Pluspunten

Via FB met Je m' Appelle kennis gemaakt. Leuk en hip merk kleding, maat aanduiding is goed en service is snel! Heb al leuke complimenten op mijn shirt, tanks en blouse. Ik ga zeer zeker bestellen bij Je m' Appelle

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, mooie kwaliteit kleding

Te dure verzendkosten

Lage Brink 96