Pluspunten

Leuke kleding, snelle levering, de bestelling wordt als een kadootje verzonden

Pluspunten

Supersnelle levering in een gave verpakking.

Ga zo door.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering. Kwalitatief goed

Pluspunten

Mijn bestelling was de volgende dag meteen binnen, de kleding heeft een super goede kwaliteit, de doos en de zakjes waarin de kleding dat ingepakt was super leuk er origineel en het filmpje van Jean-Jacques was ook zeker een leuke extra.

Ik heb lang na gedacht, maar ik kan echt niks bedenken.

Pluspunten

Bestellen via de website gaat makkelijk en is duidelijk. Bestelling was eerder gebracht dan was aangegeven, heel blij! Kleding ziet er netjes en kwalitatief goed uit, trui na het wassen niet gekrompen en is niet lelijk geworden. Kortom: beter dan dit had het haast niet gekund, heb geen aanmerkingen :-)

Lekker zo doorgaan!

Pluspunten

Super snelle afhandeling en levering ondanks dat ze dachten dat het iets langer kon duren ivm drukte

Absoluut niks

Pluspunten

Superleuke doos waar mijn bestelling inzat en de inhoud natuurlijk ook

Misschien kunnen jullie de jongen uit de mail ook daadwerkelijk het pakketje laten bezorgen

Pluspunten

Super leuke kleding Snelle service Makkelijk te bestellen Eigenlijk is alles perfect op de kleine tip na :)

DHL afhaalpunt toevoegen en de optie NIET bij buren afleveren

Pluspunten

Snelle levering, mooi ingepakt en de kwaliteit is top.

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding, originele en mooie kleding, goede verzorging en uitstraling van de bestelling, snelle levertijd, goede communicatie over bestelproces. Supr blij met mijn kleding! Wauwie tres jolie!

Pluspunten

Wat een leuke spullen, snel geleverd en de juiste maat! Ik ben zo blij en krijg alleen maar leuke reacties! Sterker nog ik heb alles wat ik heb besteld gehouden (en dat gebeurd niet vaak :-) )

Als je op de website iets wil bestellen en terug wilt naar waar je als laatst heb gekeken moet je weer boven aan de pagina zelf naar beneden scrollen. Het is handiger dat je weer terug bent op het laatst gekeken artikel en vandaaruit verder kan kijken.

Pluspunten

Snelle levering en de maten kloppen precies.In de sale iets besteld om dit merk uit te proberen. Artikelen zijn boven verwachting leuk, draagbaar en van goeie kwaliteit. Ik ga zeker vaker bestellen, ik ben fan!

Pluspunten

Hele mooie kleding, voor een betaalbare prijs. En je loopt altijd in kleding die niet iedereen heeft!

Ga zo door!

Pluspunten

Snel, goede kwaliteit, blijft mooi in de was.

Pluspunten

Super snelle levering en kwalitatief zeer goed. Omschrijving van maten en producten zijn ook helemaal goed. Persoonlijke touch maakt het openen van het pakketje een feestje.

Pluspunten

Snelle service en Zeer attent met pakketje en aftersales.

Pluspunten

Snelle levering. Niet alleen de kleding ook alles eromheen past in het 'Franse' plaatje. Heel leuk en klantgericht. Daarnaast goede kwaliteit en prima afwerking. Chapeau!!

Pluspunten

Mooie site, goede omschrijvingen! En duidelijke foto's! Leuke mails van je bestelling waarvan veel bedrijven wat van kunnen leren! helemaal dat Jean in zijn auto springt om het je te komen brengen! Geweldig! Al veel kleding besteld en altijd naar wens! Ook als het net niet past geen probleem het terug te sturen of om te ruilen!

Geen!

Pluspunten

Super snelle levering, mooie en perfecte kwaliteit kleding, ruime keuze.

Pluspunten

Net zo mooi als op de foto's. What you see is what you get ;-))

Nog groter assortiment....

Pluspunten

Leuke unieke items en super netjes en snel geleverd!

Het zwarte shirt met het gouden pistool weer op voorraad nemen! :)

Pluspunten

Snel mailcontact en leveren. Leuk Franse stijl doorgevoerd in alles. Gave verpakking. Fijn prijsje.

Geen. Ga zo door :)

Lage Brink 96