Pluspunten

Snelle levering Mooie artikelen, goede kwaliteit Ge-wel-di-ge verpakking en mailverkeer, echt TOP!

Pluspunten

Goedemorgen duidelijke communicatie, stevige mooie verpakking, leuke manier van laten weten dat je bestelling onderweg is. De kwaliteit van de kleding is ontzettend mooi en goed en dat had ik eigenlijk niet meteen verwacht. Ik ben echt erg verrast en enthousiast en ga zeker nog wel meer bestellen

Ipv DHL PTT??? Kan kosten kwestie zijn maar dat maakt het retourneren makkelijker. DHL zit nog niet overal.

Pluspunten

Mooie duidelijke site. De kledingstukken zijn van super kwaliteit. Ook de maten zijn zoals ze horen te zijn. Ik bestel al zeker 2 jaar mijn kleding bij Je m'appelle en ben elke keer weer super blij als mijn bestelling binnenkomt. Ook kleding retour sturen is een genot! Of je nu een te goed wilt opbouwen of geld liever retour ziet, het is allemaal geen probleem... Of wel... Je suis très content à propos Je m'appelle...

Misschien ook PostNL als bezorger toevoegen om er voor te zorgen dat onze lieve Jean-Jacques zich niet te veel overwerkt ;o)

Pluspunten

- Mooie kleding - Erg leuke benadering wanneer je wat besteld met oa filmpje en mooie doos! Heel origineel! Maakt je gevoel bij de kleding gelijk een stuk bijzonderder. - Snelle aflevering

- inzoom mogelijkheid bij bekijken kleding om stof beter te kunnen inschatten voor bestelling.

Pluspunten

Alles super netjes en snel!!

Pluspunten

Erg leuke verpakking, snelle levering en uiteraard super leuke, oelala, tralala kleding!!

Ik zou echt niets negatiefs kunnen verzinnen behalve dat ik alle kleding wel zou willen hebben...maar dan krijg ik ruzie thuis :)

Ga zo door!

Pluspunten

Mooi kwaliteit....snelle levering en dat alles voor weinig geld ...yoehoe ik word er blij van

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze hebben hele leuke kleding, heb er al het een en ander gekocht. Het zit lekker en is van goede kwaliteit. Af en toe koop ik iets wat mij net te klein is maar dat is geen punt om dan retour te sturen.

Ik heb ze nog niet kunnen vinden :)

Pluspunten

Snel, duidelijk, simpel bestellen en ruilen, goede kwaliteit kleding

Maatvoering is soms wat aan de grote kant, lastig te beoordelen hoe het valt maar dat is bij elke webshop lastig....

Pluspunten

Leuke site! Snel en gemakkelijk!

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle service en ontzettend mooie kleding. Echt een aanrader.

Pluspunten

Top bezorging! Superleuk ingepakt! Prachtige kleding! Do I need to say more ;)

Pluspunten

Fantastische kwaliteit kleding. Fijne levering en prettige manier van retourneren en ruilen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Originaliteit

Prijzen zijn aan de hoge kant

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelheid van leveren.

Ik vond het omruilen van het product (omdat het kapot was) niet heel handig. Sterker nog nogal omslachtig en opeens veel minder snel dan de levering. En dan zijn jullie opeens aan het verhuizen waardoor ik uiteindelijk tot dinsdag moet wachten. Dat vond ik echt jammer.

Pluspunten

Goede website, top verpakking, oog voor details! Alles klopt! En de kleding is van goede kwaliteit!

Wellicht nog meer toevoegen aan assortiment

Pluspunten

goede prijs kwaliteit verhouding leuke artikelen overzichtelijk

een mail wanneer het is verstuurd en track & Trace code zou prettig zijn. ik had geen idee wanneer het afgeleverd zou worden

Pluspunten

Makkelijk bestellen en snelle verzending Leuk jurkje, past perfect, top!!!!!

Pluspunten

Positieve vibe, je krijgt spontaan zin in dansen/zon/wijn, do i need to say more

Niet

Pluspunten

Alles prima verlopen, snel alles in huis en leuke Tuniek!

Prijs beter vermelden dat dit pas bij 3 stuks is

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geweldige verpakking: leuk om te ontvangen

Meer donkerblauw in assortiment

Lage Brink 96