Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, originele en leuke verpakking, diverse kleding, goede pasvorm, aantrekkelijke actie 3=1. Drie keer besteld bij Je m'appelle en helemaal niets op aan te merken. Zelfs het omruilen en/of retouneren van een artikel is eenvoudig (al is dit vrijwel nooit nodig, omdat de pasvorm en het artikel exact zo zijn als aangegeven wordt op de website). In een woord: Supercalifragilisticexpialidocious!

Pluspunten

leuke kleding, kwalitatief goed en net ff anders dan de rest van de dames op het schoolplein ;-))

Pluspunten

Snelle levering ,in een super leuke verpakking, van kwalitatief goede produkten . Twee super leuke jurjes gekocht!

Zo door gaan !

Pluspunten

snelle levering en leuke kleiding

Pluspunten

Heel erg leuk bedrijf! Met leuke, en vooral belangrijk, andere kleding! Jurkje besteld en had het de volgende dag in huis! Super dus! En het jurkje was ook nog eens heel mooi en paste perfect! Ik ga zeker vaker bestellen bij jullie!

Eigenlijk nog geen verbeterpunten ondervonden!

Pluspunten

Originele kleding, goede pasvorm, valt normaal, snelle levering

Pluspunten

Echt ontzettend goed geregeld! Ik heb voor de eerste keer bij jullie een heel leuk jurkje besteld. En ik zal het zeker vaker doen. Ging allemaal zoals het hoort. En toen kreeg ik mijn pakketje thuis wauw zelfs dat was leuk om te zien. Leuke verpakking en het jurkje is ook super leuk. Bedankt! En ga zo door groetjes Kathelijn

Ik zou het niet weten.. Het ging allemaal perfect!

Pluspunten

Presentatie, snelheid, kledinguitstraling kwaliteit en prijs!

Vooral zo doorgaan!!

Pluspunten

Het product De marketing Niet massaal De internetpagina Snelle afhandeling/levering Concept 3=1

mmmmmmmm, nee

Pluspunten

Super snelle levering. Pakketje ziet er al leuk uit. Wordt er gewoon blij van. leuke kleding

Pluspunten

oelala, je suis very tevreden over le beautiful jurkjes die werden geleverd. tres bien. ik heb 's morgens dans le schoolplein eerst het eerste jurkje geshowd en 's middags stiekem het la other jurkje......et what? i felt handsome, awesome, great, irristitable and je suis fantastico! in elk geval much much much beter dan dat ik Frans beheers.

Pluspunten

I have ordered for the first time with Je m'appelle and I was amazed by : the fastest delivery ever ( less than 24 hours), beautiful delivery box and the fact that all the items I ordered (5 items) were looking the same as on the pictures, if not even better!

Pluspunten

Geweldige kleding! Mooi materiaal/stoffen.

Pluspunten

Leuke kleding, ik kreeg leuke reacties. Ik vond de levering ook snel en ook leuk gedaan met de e-mail en de verpakking zag er ook leuk uit. Veel leuk maar dat was het ook :)

Geen idee, dit was mijn eerste bestelling dus ik ga nog wel verder neuzen !

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit kleding voor een nette prijs

Pluspunten

Communicatie qua mail en bezorging erg origineel!

Pluspunten

Ontzettende leuke bevestigingsmails Gave verpakking waar je alleen al vrolijk van wordt Retouren worden snel en goed afgewerkt

Helaas heb ik niet

Pluspunten

Goede kwaliteit vd kleding & snelle service!

Pluspunten

Snelle bezorgen en geweldige kleding!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super snelle levering, leuk en goed ingepakt duidelijke mails die je op de hoogte houden van je bestelling! En natuurlijk super leuke kleding!

Op 1 van de hemdjes die ik had besteld zat zwarte vlekken op bij binnenkomst dit kledingstuk kwam rechtstreeks uit jullie doos weg. Gelijk maar gewassen gelukkig zie je er bijna niks meer van. Dat was wel een minpuny

Pluspunten

Snelle levering, en mooie kwaliteit kleding

Pluspunten

Chapeau Je M'Apelle!! Leuke kleding, topkwaliteit! En, nog belangrijker, geweldige klantenservice! Klachten worden meteen opgelost! 2 items met productiefoutjes ontvangen, volgende dag al 2 nieuwe items in huis! Top!!!

Pluspunten

Goede service Goede kwaliteit Vriendelijke mensen Snelle reactie op mail

Jammer dat niet meer met afterpay kan betalen , maar ik kan niet zonder je m"appelle, dus blijf ik toch.....

Pluspunten

Hippe originele eigentijdse kleding met snelle levering en goede kwaliteit

Vermeld welke maat het model draagt op de site ter verlijking

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn