Pluspunten

Fantastisch jurkje,de Robe Coco!Mooie pasvorm.Uiteraard gedragen met mijn rende vous met Jean Jaques...Als ik nou ook nog die kadebon zou winnen,weet ik al wat ik koop.Sweater About last Nuit....

Pluspunten

Hele leuke kleding, super kwaliteit. Snelle levering en leuke manier van contact.

Pluspunten

Snelle levering en daarnaast enorm leuke leveringsmailtje.

Blijf zo doen. Enorm leuk en origineel!

Pluspunten

Prachtige site! Goede uitleg over de maten! En ala je dan je bestelling ontvangt ben je helemaal blij! Een mooie doos en goed verpakt! En bij dragen van de kleding op en top vrouw!! Nog nooit wat retour gedaan!

De kleding die niet meer of even niet verkocht wordt niet afbeelden op een foto van een kledingstuk die besteld kan worden. Dit gaf mij wat verwarring omdat ik juist op zoek was naar een artikel die ik op de foto zag en noet verkocht werd.

Pluspunten

Hele toffe kleding voor een schappelijk prijs, na bijna 9 kilo te zijn afgevallen eindelijk de kleding aan die ik al zo lang op Facebook voorbij zie komen.

Vooralsnog niks

Pluspunten

Snelle levering Goede communicatie Mooie kwaliteit van stoffen

Maten kloppen niet altijd

Pluspunten

Leuke speelse benadering/communicatie

Pluspunten

Heel erg bihulpzaam en klantvriendelijk! Zelf de verzending is snel.. heb al aardig veel kleding besteld en zal nog veeeellll meer bestellen!!

Pluspunten

Snelle levering, mooie kwaliteit kleding, modieuze ontwerpen.

Artikelen snel uitverkocht waardoor omruilen naar een andere maat niet mogelijk is. Hierdoor heb ik de te grote artikelen geretourneerd. Jammer dat je minimaal 3 artikelen moet bestellen om gebruik te maken van de gereduceerde prijzen.

Pluspunten

Overzichtelijke website, supersnelle levering en altijd leuke artikelen

Pluspunten

Ik ben echt super geholpen toen ik het pak dat ik besteld had te groot bleek te zijn. Daar ik in Apeldoorn woon mocht ik het pak om komen ruilen zodat ik het toch aan kon op het feestje dat ik 's avonds had! Helemaal top! En vooral de complimenten die ik kreeg! Mijn avond was goed en de service van Je m´appelle voor mij perfect!

Pluspunten

Leuke hippe kleding van goeie kwaliteit en voor een betaalbare prijs. En de service is prima !

De prijs per produkt wordt lager als je er meer in 1 keer bestelt. Vanaf minimaal drie stuks. Als dat niet zo was zou ik misschien wel vaker bestellen.....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kwaliteit kleding, constante pasvorm en vlotte levering.

Verzendkosten verwijderen.

Pluspunten

Een hele leuke online shop met hippe kleding en items. Door de Franse touch een geheel eigen stijl die helemaal bij mij past! Ik heb er al superleuke jurkjes gekocht en een omslagdoek die tevens als jurkje te dragen is. Een ingewikkeld ding, maar door een filmpje op Facebook had ik de truc snel door. Erg blij met Je m'appelle!

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Duidelijke communicatie en heel netjes verpakt

Pluspunten

Leuk sfeertje! Word vrolijk van het pakketje. En natuurlijk van de inhoud :D Een spontane en afwisselende collectie, waardoor je steeds weer op de site blijft kijken.

Na mijn halve kledingkast aan bestellingen nog niet tegen gekomen!

Pluspunten

duidelijke site en makkelijk te bestellen

op dit moment geen tips!

Pluspunten

Mooie basic kleding voor een goede prijs. Goede pasvorm Snelle levering

Een aantal basics zonder tekst zou ook fijn zijn. Ik vind dan een jurk of vest te gek maar bestel het toch niet omdat ik niet de tekst erop wil.

Pluspunten

Snelle en goede service Spontane manier van communiceren(in mail)

Ik hoop nog steeds een keer de echte Jean-Jacques aan de voordeur te hebben ;-)

Pluspunten

Snelle service, goed contact via de mail.

Meer leuke aanbiedingen. Niet altijd op hetzelfde

Pluspunten

Ik had een badpak besteld. Het werd meteen de volgende dag al bezorgd. Verder vond ik het een leuke verpakking en vond ik ook de bevestigingsmail grappig! Het badpak was verder ook van goede kwaliteit. Erg blij mee en kreeg ook leuke reacties van mensen in het zwembad over de tekst 'je suis une mermaid'.

Wat ik jammer vond was dat de prijs die op internet stond aangegeven niet de normale prijs was maar die als je 3 artikelen kocht. Ik had het badpak gevonden via faschionchick.nl en kwam er pas op jullie website achter dat het eigenlijk duurder was.

Pluspunten

Wat doe je als je de hele week zit te bikkelen voor je tentamens, je jezelf wilt vertroetelen maar geen kilo's chocolade mag eten omdat je over een kleine maand in bikini moet? KLEDING BESTELLEN BIJ JE M'APPELLE. Super mooie jurkjes, origineel, goede kwaliteit die lang mee gaat en altijd leuk ingepakt in een mooie doos. De e-mail die ze sturen zijn ook erg klantvriendelijke; ze bedanken netjes voor je bestelling en het filmpje met jean paul is ook hilarisch. Daarnaast een snelle levering en gratis omruilen mogelijk. Wat ik bovendien erg handig vind, is dat per kledingstuk staat of het groot of klein uitvalt. kortom, een top webshop!

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.