Pluspunten

Alles, kan niets negatiefs bedenken.

Ik zou het zo graag in mn winkel (de Stijl Mode Nijmegen) verkopen maar helaas.

Pluspunten

Snelle ruiling, goede kwaliteit en super leuke kleding.

Pluspunten

Leuke, eigenzinnige kleding

Wat meer kleding items aanbieden zonder grote teksten zodat je meer combinaties kunt maken en aanschaffen!

Pluspunten

Super snelle verzending netjes ingepakt mooie pas vorm bedankt

Pluspunten

HELE LEUKE UNIEKEBEADERING VAN KANT, MOOIE LUXE STOFFEN

WEBSITE WAT STRAKKER

Pluspunten

Ils offrent des vêtements originaux, tendance et de bonne qualité. Ce qui a également livré rapidement et proprement. Les vêtements sont belle et bonne. Tout cela à un bon rapport qualité-prix ;-)

Alors allez-y et permettent aux clients de faire utiliser plus souvent que les bonnes actions !

Pluspunten

Mooie kleding, goede pasvorm, niet te duur, snelle levering en ook nog mooi verpakt!

Geen idee

Pluspunten

moderne uitstraling zowel op de site als schriftelijk, leuk! modellen en kleuren komen overeen met de foto's, snelle levering en bezorging ook goed te volgen, leuke verpakking

nog een wat breder assortiment zou mooi zijn in kleding en accessoires . het zou zelfs met sieraden van mijn bedrijf kunnen zijn, Touch Me by Mo deze zijn ook stoer, uniek en handmade

Pluspunten

Reageren zeer snel op mail Retouren snel en correct afgehandeld

Het wellicht mogelijk maken om ook telefonisch/persoonlijk contact te hebben met jullie. Gezien het feit dat jullie zo snel reageren op mail is dit niet noodzakelijk maar misschien wel een nog betere klantenservice.

Pluspunten

Mooie kwaliteit kleding Duidelijke informatie op de website Goede communicatie over de levering Snelle levering

Jeanjacques viel in de praktijk een beetje tegen ☺

Pluspunten

De bevestiging na je bestelling, het mooie pakket dat je binnenkrijgt; je krijgt écht het gevoel, dat Maurice iets leuks voor je heeft geshopt in St. Tropez en dat naar je opstuurt :-). Snelle levering, mooie kleuren en materialen, très très jolie!

Ik keek ernaar uit de Coco trui te dragen, supermooie kleur. Alleen is de pasvorm helaas niet o.k... Hele grote mouwen en te lang, de trui zelf (body) te smal en strak :( De rest zit wel top!

Pluspunten

Website is zeer toegankelijk en het hele concept van je m'appelle is erg leuk!

De levertijd vond ik wat tegenvallen. De leuke spulletjes die ik had besteld wilde ik natuurlijk meteen dragen.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, leuke unieke items

Lengtes van de broeken altijd veel te lang.. Maten niet altijd even duidelijk

Pluspunten

Mooie kwaliteit Leuke verpakking Originele kleding

Pluspunten

Ontzettend vriendelijke benadering! Vlotte levering Materiaal van de jurkjes is van hele mooie kwaliteit! Leuke eigentijdse modellen! Echt een collectie om in de gaten te houden!

Nog geen verbeterpunt gevonden.

Pluspunten

Leuke items, niet te duur. Blijft mooi.

Gaat normaliter altijd goed met levering. Nu heb ik echter min bestelling van zondag nog steeds niet binnen.

Pluspunten

Wat een snelle service!! Ene dag het prachtige vest met de tekst je t' adore besteld. De volgende avond al aan kunnen doen naar een feestje en ook nog eens complimenten krijgen... Wat wil je als vrouw nog meer??!!

Assortiment uitbreiden met nog meer leuke dingen :)

Pluspunten

Duidelijke adressering. Gratis levering bij DHL point maar niet bij gewoon versturen. Dus duidelijkere adressering zou fijn zijn.

Pluspunten

Snelle levering, super mooie en unieke kleding, goede kwaliteit, snelle reactie op vragen, behulpzaam en probleem oplossend waar nodig!

Op dit moment is alles super afgehandeld dus nu geen verbeter punten

Pluspunten

Positieve punten, heb je even??? Allereerst, een geweldige, vrouwelijke, collectie! Super kwaliteit met een fantastische pasvorm. De communicatie na bestelling is hilarisch (nog steeds jammer dat J.J altijd wat minder aantrekkelijk is dan Maurice doet voorkomen, maar dat neem ik dan maar op de koop toe). De afwerking van de verpakkingen, zowel doos al kledingzakjes, labels etc... is tot in de puntjes. Enneh.... leuke prijzen (en gratis verzenden en retour, ook niet geheel onbelangrijk).

Voor mij hoeft het principe van 3 bestellen en minder betalen niet echt, ik betaal met liefde 5 euro meer voor een mooi kledingstuk, maar door die actie voel ik toch de druk om 3 producten in m'n winkelwagen te plaatsen (en dat is natuurlijk weer net de bedoeling. Maurice is een heuse marketeer).

Pluspunten

Opvallend persoonlijke orderbevestiging! Filmpje met Jean-Jacques is erg origineel! Snel geleverd, mooi verpakt. Bovendien: leuke kleding!

geen

Pluspunten

Snelle levering, Leuke mailtjes over de levering, Super leuke tekst op de strandhanddoeken en strandtas, Leuke dozen waarin het geleverd wordt.

Kan even niks bedenken ☺

Pluspunten

Snelle levering. Snelle reactie op mail. Leuke verpakkingsdoos, vrolijke uitstraling

Foto's van combi eraf halen als ze niet meer leverbaar zijn. Bijv. shirt bij broek. Of meer voorraad.:)

Pluspunten

Super leuk jurkje besteld en de volgende dag al in huis. De manier waarop het ingepakt is maakt dat je een cadeautje thuisgestuurd krijgt. Het jurkje is van fijne kwaliteit, zelfs tijdens mijn zwangerschap kan ik het dragen. Bedankt!

Geen, zeer tevreden!

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.