Pluspunten

Snelle en klantgerichte levering.

Verzendkosten.

Pluspunten

Alles verlopen zoals beloofd. Heel fijn.

Pluspunten

Kleding stunning

Verbeterpunten : ik kan er geen verzinnen concept is ontzettend goed en functioneerd perfect

Pluspunten

Pluspunten

-Kleding is uniek (meeste winkels verkopen allemaal hetzelfde....) -Leuk de wat informele stijl in brieven en mails! Ik moet steeds weer glimlachen :) -Fijne producten en ook top de vele foto's! Zo zie je de kleding echt goed voordat je bestelt Leuke bonus zijn de verpakkingen, ik hergebruik ze om pakketjes te versturen naar mijn familie die in Frankrijk woont, vinden ze altijd leuk! :)

Ik heb al een aantal keer naast het net gevist omdat de deal/aanbieding al uitverkocht was! Ligt misschien aan mij, maar dat was jammer... Iets meer inkopen? Een 2e ronde in die gevallen?

Pluspunten

Ik heb al meerdere keren kleding gekocht bij je m'appelle. Zij hebben super goede kwaliteit kleding en de maten kloppen altijd. Ook het ruilen en retour doen van de kleding is makkelijk en snel. Kortom: een van mijn lievelings webshops!

Pluspunten

Snelle service, leuke stijl. Mooie kleding

Website werkte een aantal dagen niet of vreselijk traag. Het is dat ik het jurkje zo graag wilde

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Gratis retour

Verkeerde levering na pre-order, Juiste product daarna niet meer beschikbaar.

Pluspunten

Joie de vivre! Het gevoel dat je krijgt van de website en het filmpje van Jean Jaques.... Klopt helemaal bij de jurkjes die ik bestelde. Fijne stof, mooie pasvorm, lekker losjes maar toch goed gekleed

Pluspunten

Ten eerste leuke kleding Je hoeft niet lang op je bestelling te wachten. Leuk ingepakt. Als je vragen hebt krijg je snel antwoordt. En zodra je maat er weer is krijg je persoonlijk bericht. Bij een terug zending wordt het bedrag ook snel terug gestort. Kortom een prima site een dikke pluim

Sommige kleding stukken krimpen in de was. Dat is een min puntje

Pluspunten

Hebben jullie even? Humor stipt op 1! Kwaliteit eigenlijk gedeelde 1e plek! Stiptheid en duidelijkheid

Nou niet alles wat ik wil is er in mijn maat, ofwel ik was te laat met bestellen....baal, baal!

Pluspunten

Originele stoere outfits! Goed geprijsd!! Goed geïnformeerd door mailtjes na m'n bestelling!! Hele snelle levering, zodat ik m'n jurkje aan kon op t feestje!! Lastig n keuze te maken uit die 2 leuke!! :-)

Ga zo door!!!!

Pluspunten

Leuke kleding en snelle levering

Pluspunten

snelle service, mooie producten, snelle reactie op vraag per mail

tot nu toe niet

Pluspunten

Snelle levering. Goed kunnen volgen van de bestelling.

Pluspunten

Leuke kleding en super service

Soms wat neer afwisseling in soorten kleding (ik heb zowat alles al;-))

Pluspunten

Snelle service en op de website een goede richtlijn voor de juiste maat.

Vorige bestelling heb ik lang moeten wachten voordat deze binnen was.

Pluspunten

Wat een heerlijke kleding, prima kwaliteitje, blijft zo mooi in de was. Nadeel is dat het jaren meegaat :-) Alleen deze zending heb ik terug gestuurd, de reden?? De super geweldige jurkjes zijn TE GROOT! Maar met het omruil systeem van monsieur Maurice komt dat ook weer goed, alleen even wachten.

Geen, maar geen 10 gegeven, omdat dat tegen mijn principes is. Je moet altijd scherp blijven, is mijn mening.

Pluspunten

Positief vind ik de grappige toon van de mailtje en nieuwsbrieven. Daar word je gewoon blij van. De kleding is leuk en zie je niet in elke winkel hangen. Service is supersnel en erg klantvriendelijk.

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk. Snelle bezorging. Staan wanneer er iets niet goed is voor alles open. Van 0 tot 10 een cijfer geven gaat niet want gaat voorbij de 10!!!!!!!! Bedankt Jenny:) mijn weekend kan niet beter beginnen!!!!

Hoeft niet. Wánt raad iedereen aan om te bestellen

Pluspunten

Duidelijke en leuke communicatie

Ik vind de maten nog wel lastig in te schatten. Van

Pluspunten

Wat een leuke winkel. Ik had de site al wat langer in mijn geheugen staan. Ik ben blij dat ik nu eindelijk een keer iets gekocht heb. En wat een mooie jurk. Echt mooie kwaliteit. Ik voel me echt een Chanel-dame in de jurk ☺ ik ben binnenkort jarig en als ik wat cash krijg ga ik zeker meer bestellen.

Ik zou het leuk vinden als er ook eens wat stevigere modellen de kleden showen. Het is altijd een S-dame. En anders meerdere modellen met dezelfde jurk in de verschillende maten. Ik ben zelf overigens een M-dame en ik heb ook de M besteld.

Pluspunten

Snelle levering en service! Retour de volgende dag al in huis. Super fijn, ga hier zeker vaker shoppen.

Pluspunten

Mooie kleding goeie service leuke acties snel in huis leuke mail als het opgestuurd wordt prachtige verpakking daar wordt ik blij van

Geen één! !!

Pluspunten

Goede kwaliteit. Snelle sevice

Jammer genoeg kleding teruggestuurd. Ik ben vrij lang . Jammer genoeg alles tekort

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.