Pluspunten

Snelle levering duidelijke uitleg over de maten.

Niet

Pluspunten

Persoonlijke benadering

Tot nu toe heb ik geen verbeterpunten. Daar ik het echt een goed bedacht concept vind.

Pluspunten

What you see is what you get!

Zou het zo 1 , 2, 3 niet weten!

Pluspunten

Snelle levering, goede service!

Jammer dat de prijzen alleen gelden als je 3 artikelen besteld. Soms wil je er geen 3, want dat is meteen veel geld. Soms wil je gewoon 1 jurkje kopen.

Pluspunten

Supersnelle service en vriendelijke medewerkers ook als er iets opgelost moet worden!

Vooral zo doorgaan! Hopelijk kan ik nog lang klant blijven en gebruik maken van jullie leuke kleding

Pluspunten

Incroyable! Leuke, comfortabele kleding met goede prijs-kwaliteitverhouding

Pluspunten

Snelle levering, informeel mailcontact

Pluspunten

Snel geleverd, leuke collectie, goede kwaliteit en leuke verpakking om de kleding.

Nog een grotere collectie

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle service, complimenten ook voor het verpakkingsmateriaal! helemaal BLIJ met mijn prachtige jurk, kwam ook op het juiste moment binnen voor een heerlijk buitenfeest!

Ik miste de leuke man uit het filmpje haha De doos met het jurkje lag in de brievenbus. We hadden ons zo verheugd op de Leuke man haha

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit kleding

Pluspunten

Erg goede en snelle service Leuke kleding Pluspunt dat je geen verzend/ retourkosten hoeft te betalen Houden je goed op de hoogte over de verzendkosten

Geen! Ben helemaal tevreden

Pluspunten

Gratis omruil service.

Altijd gratis verzenden.

Pluspunten

Mooie kleding, goede modellen van de kleding. Goede prijzen. Hele snelle bezorging. En ' oh la la' leuk om een persoonlijk berichtje van Maurice te krijgen :). Leuk met alle Franse details en woorden!

Graag nog wat meer keuze in basic shirt, zonder opdruk en achterop bijvoorbeeld alleen je m'appelle, zou ik zo een paar van kopen! Wat hippe (dunne/lange) vestjes zou ook leuk zijn.

Pluspunten

Super snelle service en mooie basic kleding!

Pluspunten

Ontzettend leuk om te bestellen van het begin tot het eind!

Pluspunten

- goede communicatie en grappige schrijfstijl via mail - snelle levering - handige website - mega pluspunt : op de doos stond : indien niet thuis graag afgeven bij de buren, er zit namelijk iemand heeeel erg te wachten op dit pakket. Vond ik zo leuk :)!

- echt geen, Facebook berichten zijn goed, pakketten komen snel en communicatie is heel goed! Ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering, keurig mailverkeer! Met als kers op de taart het fantastische filmpje van Jean-Jacques onderweg.... Echt geweldig!!

Pluspunten

Artikel wordt met veel aandacht verzonden. Mooie verpakking en leuke brief erbij.

Pluspunten

Super leuke kleding, niet te duur en een snelle service

Pluspunten

De communicatie verloopt snel en soepel. Bestelling was er snel. De tip voor de postbode om bij niet thuis, het pakket af te geven bij de buren af te geven vind ik geweldig!

Pluspunten

Een leuk filmje over het bezorgen van mijn bestelling(hardop gelachen). Een duidelijke overzichtelijke website. Zeer mooie kleding!

Er stond niet bij mijn bestelling hoe lang het ongeveer zou duren. Dus dat was afwachten, gelukkig kreeg ik de volgende dag al bericht dat het bezorgt zou gaan worden.

Pluspunten

Komen de afspraken na

Pluspunten

Snelle levering! Goede kwaliteit producten.

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.