Pluspunten

Snelle levering, goed contact via e-mail, mooie goed afgewerkte kleding. Erg tevreden!

Betaling via ideal ging niet, handmatig overboeken voordat de bestelling verzonden wordt is een goed alternatief als er storing is.

Pluspunten

Reageren snel op vragen Super mooie spullen Fijn materiaal, en voor mij eindelijk een keer lange mouwen

Blijf voor zo doorgaan. Dan bestel ik meer bij jullie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snele lwvering l duidelijke website mooie producten

Op dit moment geen

Pluspunten

Fantastische kleding! Goede kwaliteit! En een mooie prijs! Ik heb mijn ideale kledingsite gevonden! Ik wordt er blij van! En voel me super in deze kleding!

Ik kan werkelijk niets bedenken!

Pluspunten

Ik kan werkelijk niets bedenken!

Pluspunten

Snelle service, goed contact

3=1 super leuk concept, alleen vaak kom ik maar tot 2 artikelen en dat weerhoud bestellen. En sommige prints, zonde dat deze eraf gaan (korrelig, zit ook na het wassen over het shirt)

Pluspunten

Mooie kleding. Goeie pasvorm.

Pluspunten

Wat je ziet is wat je krijgt. Ik zeg "Je m'appelle Anita".

Geen verbeterpunten of tips.

Pluspunten

Ben er blij mee leuke kleding voor een redelijke prijs

Retouren beetje omslachtig en jammer dat je altijd 3 stuks moet kopen wil je de laagste prijs misschien iets duurder maken per stuk

?

Pluspunten

Mooie spullen, leuke klantcontacten en snelle service voor een "Belle prix"

Stop ajb met DHL, slechte bezorgservice!

Pluspunten

Mooie kleding en super leuk verpakt. Een Kadootje om te ontvangen.

Pluspunten

voor de eerste keer heb ik kleding besteld bij jullie, ik werd al blij van de doos, laat staan de inhoud! Erg blij mee! Pour la première fois j'acheter des vêtements avec vous, je suis content de la boîte , et encore moins le contenu! Très heureux !

Pluspunten

Goede kwaliteit! En lekker snel bezorgd. precies op tijd op m'n verjaardag, lekker tapas in gegeten!!!:)

Pluspunten

Ik ben heel blij met mijn nieuwe jurkjes! Laat het goede weer maar komen dat ik mijn jurkjes kan showen. Jullie hebben een mooie site met hele mooie collectie. Ik ontving de jurkjes in een mooie doos. Kortom: ben HEEL blij en jullie hebben alles goed voor elkaar!! TOP!!

Heb ik eigenlijk nu niet. Misschien starten met een collectie: Je m'appelle petit Een lijn voor kinderen

Pluspunten

snelle levering, leuke manier van communiceren! Kleding valt iets groter dan verwacht.

Pluspunten

Mooie webshop, goede navigatie, kleding van hele goede kwaliteit en leuke manier van verzenden en mailen etc.

Nog meer uitbreiden met die super leuke originele kleding!!!!

Pluspunten

Top leuk pakket .net een kadertje

Pluspunten

snelle levering, goede site, snelle omruilservice. gratis verzenden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel, anders, hip

Omschrijving kleding.

Pluspunten

Vriendelijke website met een knipoog. Snelle levering, superleuke kleding met een mooie kwaliteit en nette prijzen.

De staffelkorting is niet altijd een voordeel, al snap ik de gedachte.

Pluspunten

leuke kleding voor een goede prijs

retour moet sneller kunnen, eerst saldo tegoed, dan weer opnieuw bestellen kost teveel tijd

Pluspunten

Erg snelle service. Qualitiet van de kleding ook top. Het mooiste was dat mijn man het pakketje al had opengemaakt. Hij dacht dat er chocolade in zat :) Zijn reactie dat het alweer kleding voor zijn vrouw waren vond ik hilarisch.

Pluspunten

Zeer snelle levering, originele producten, goede prijs

Pluspunten

Leuke hippe kleding, goede kwaliteit, leuke prijzen. Ook supersnelle levering.

Bijna geen XS maten. Beetje jammer want ik zie genoeg leuke dingen die ik daardoor niet kan kopen. Want: Paris est petit? :)

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn