Pluspunten

erg goede service mooie kleding van een erg goede kwaliteit de bezorging gaat ook erg snel

zou nog wel een wat uitgebreidere collectie willen

Pluspunten

Jean Jacques mag ik wel....hij hield mij goed op de hoogte....snellere levering dan voorspeld. Jammer dat ik op moment van levering niet thuis was :) kleding was perfect van maat door de duidelijke maatvoering.

Wat mij betreft zou ik zeggen ; laat Jean Jacques maar schuiven.....

Pluspunten

Hele mooie kleding, mooie website. Fijne communicatie.

Maatje XS verkopen!

Pluspunten

Boven verwachting. Goede prijs. Fijne kwaliteit van spullen. Snelle levering. Leuke verpakking!

Meer kleding in de verkoop!

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit. Het allerleukste vind ik de teksten in de mail en op het pakketje :)

Kan niets bedenken.

Pluspunten

Pluspunten

Supersnelle levering en afhandeling. Kleding goed aangekomen in mooie verpakking. Produkt viel helaas tegen, was meer een vestjas dan een zomerjas. Dit hadden we niet verwacht, maar ook het makkelijk retourzenden was top geregeld.

Pluspunten

Prachtig verpakt. Alles klopt qua look en feel!

Voorlopig gewoon zo laten! C est tres Bonne!!

Pluspunten

De kleine extraatjes maken het zo leuk. Het mailtje waarin staat dat Jean Jacques het pakketje komt brengen met een leuk filmpje erbij. De leuke doos waar alles in zit is gewoon super, je krijgt er al meteen een happy feeling bij en je kan gewoon niet wachten om alles te passen. Daarbij is de pasvorm en het materiaal van alle kleding geweldig. Je wilt het gewoon meteen aan en niet meer uit doen.

Ja, eigenlijk geen maar als ik dan iets moest zeggen dan graag nog meer kleding / collecties.

Pluspunten

Snelle levering, leuk verpakte pakketjes het is elke keer weer super leuk om uit te pakken. Mooie kleding van mooie kwaliteit en uniek.

Ga vooral zo door.

Pluspunten

Super communicatie, en snelle levering

Pluspunten

Wordt op leuke en originele manier gebracht, bestelling (meestal) snel in huis, goede communicatie

Pluspunten

snel...mooie en goede kleding en een lekkere bezorger( in theorie dan)

x

Pluspunten

Super service

Pluspunten

De kleding is altijd perfect! Heeft een hele mooie pasvorm en een hele goede kwaliteit. De bezorging is super, de volgende dag heb je meestal je kleding al in huis!

Geen.

Pluspunten

goede kwaliteit-prijs verhouding!!!!

Pluspunten

Gister besteld. Morgen ontvang ik hopelijk m'n kleding. ik vind het nu al een feestje om mailtjes van jullie te ontvangen. Net even anders als anders. Geweldig.

Pluspunten

Snelle levering, hele leuke kleding!

?

Pluspunten

Wat een feestje om post te krijgen van deze mensen! Alleen de doos al zorgde voor een grote glimlach toen er op stond in het Frans dat 'ik 'm beter even om kon draaien'. Bleek dat ik naar de onderkant stond te kijken haha Ik had heel wat besteld en stuk voor stuk mooie kwaliteit, mooie lijnen en aandachtige afwerking. Het zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik wat bestel!

Voor mij, daar ik uit dezelfde stad kom, zou het mooi zijn als ik het ook langs kon halen. Helaas hierover nergens informatie kunnen. Zo ben je dus gebonden aan die 4€ verzendkosten of héél veel bestellen. Dat maakt toch een beetje dat je het gevoel hebt dat je duur uit bent.

Pluspunten

Allereerst leuke kleding/leuke style. Leuke vormgeving, zeker de mail in het Frans en het bezorgingsfilmpje! Leuke aanbiedingen bij meerdere artikelen.

De levering zou wat sneller mogen bij directe betaling. Ontvangen van mails wanneer de nieuwe collectie is aangevuld.

Pluspunten

Supersnelle levering! Hele leuke huisstijl en erg leuk dat er een persoonlijke boodschap op de factuur staat! Super service!

Vergemakkelijken van retourneren door op het formulier aan te geven wat je terugstuurt en welke maat je graag wil hebben. Ook een evaluatie daarbij vragen zodat je weet waarom iets retour gestuurd wordt.

Pluspunten

Heel snel de artikelen in huis, kleding van goede kwaliteit, snel omruil service.

Pluspunten

goede service,super leuke verpakking, wordt er helemaal blij van!

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.