Pluspunten

Mooi assortiment. Stylish draagbaar sportief. Vlotte levering. Aansprekende, eigen brandmarketing en PR > Je t'adore

Houd je eigenheid vast. ;-) jammer dat Jean Jacques niet persoonlijk aan mijn deur stond

Pluspunten

Fantastische service,fantastische kwaliteit,fantische collectie ,ik ben al een paar jaar om

Grotere collectie dan kan ik nog meer kopen

Pluspunten

Het is fantastisch hoe ze de Nederlandse mode en huisstijl vermengen met een nostalgische franse sfeer, dat alles overgoten met een kleine dosis humor en een knipoogje naar een eigen ontwikkelde taaltje Nederfrans. De pasvorm en kwaliteit van de stoffen zijn goed, het vernieuwde aanbod is verleidelijk om steeds weer iets te bestellen en het is een feestje om de spullen thuis te ontvangen in mooie doosjes. Over alles is gedacht tot in de kleinste puntjes, dit is echt een compliment waard. En oh ja, de website functioneert uitstekend, de levering is supersnel en de reacties via de klantenservice ook. Een dikke 10, omdat het hele plaatje klopt, van het product tot aan de klant.

Ga vooral zo door, het is genieten om jullie site te bezoeken. Ik mis soms nog wel het shirt met de opdruk Pardon mon French...dat zou wel weer terug in de collectie mogen komen....

Pluspunten

Goed telefonisch en per mail bereikbaar. Snel antwoord terug,en behulpzaam! Maar vooraal leuke en hippe kleding.

Pluspunten

Leuke kleding. Snelle levering. En gratis omruilservice

Helaas sommige maten te snel uitverkocht. Daarom nu noodgedwongen maar maatje groter. Kan gelukkig net

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Hele mooie producten met leuke acties. Snelle levering in hele mooie authentieke verpakking.

Ik zou het echt niet weten.

Pluspunten

Snelle levering en keurig verpakt. Bij retour zenden stond het geld snel weer op mijn rekening.

Geen.

Pluspunten

J'ai appele Chantal, j'adore ces vetements❤️ Mooie kleren en super snelle levering! Ga zo door! Super-conception

Sans Rien ... Echt helemaal niks

Pluspunten

Zeer snelle kevering

Pluspunten

Snelle bezorging. Goede kwaliteit kleding.

Pluspunten

Snelle service, verfrissende werkstijl, leuke collectie !

Wat ik erg jammer vind is dat ik de eenmalige aanbieding (prijs van artikel = prijs die je anders bij 3 stuks zou betalen), niet meer te gebruiken was toen ik mijn artikel moest retourneren voor een andere maat, nu mis ik alsnog de aanbieding :/

Pluspunten

Snelle levering, kwalitatief goede kleding.

Ik heb kleding met korting aangeschaft, ik zou niet de volle pond ervoor willen betalen

Pluspunten

Leuke betaalbare kleding, goede kwaliteit, goede service , kleding netjes verzorgd en verpakt bezorgd.

geen, alles klopt

Pluspunten

Snelle levering. Goede kwaliteit.

Pluspunten

Duidelijke maar ook grappige omschrijving van de ontvangst van de bestelling. Daardoor wordt je nog nieuwsgieriger.

Wil niet perse 3 stuks bestellen om voor korting in aanmerking te kunnen komen. Aanbod is te gek en heeft het niet nodig om per 3 stuks verkocht te worden.

Pluspunten

Erg leuke kleding, snelle service door Jean Jacques Vormgeving verpakkingsmateriaal en factuur heel orgineel.

Ik zou Jean Jacques wel een keer echt willen ontmoeten.....

Pluspunten

Mooie kleding zoals je op de foto al goed kunt zien.

Geen verzendkosten rekenen, ook niet onder een bepaald bedrag. Helemaal niet aan klachten die regelmatig iets bestellen.

Pluspunten

Goede snelle service, goede kwaliteit.

Pluspunten

Goede maat en pasvorm, vrouwelijk en sportief, snelle levering

wil meer collectie zien...

Pluspunten

leuke betaalbare kleding, originele communicatie en verpakking, snelle levering, gratis retournering

altijd mogelijkheid hebben artikelen los te kopen

Pluspunten

snel en duidelijk

Pluspunten

Snelle levering. Mooie kwaliteit kleding

Iets meer keuze van kleding

Pluspunten

Snelle levering en leuke verpakking

Geen idee

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle levering (ook nog eens in een prachtige verpakking). Ik was verrast door de fijne pasvorm en de zachte stof!

geen

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.