Pluspunten

snelle service leuke moderne kleding niet duur maten zijn goed zeer divers netjes en makkelijk te dragen

iets meer aanvullen ik moet mijn bestelling in drie keer doen

Pluspunten

Wat fijn dat een onderneming zich op zo'n orginele persoonlijke manier weet te onderscheiden van de grote massa! Erg blij met mijn 1e aankoop, vette pluim voor zowel product als service! :-))

Pluspunten

Webshop: magnifique Service / levering: rapide Verpakking van de kleding: chique Pasvorm / comfort: magnifique Kortom: je m'appele et tres bon!

Pluspunten

Snelle levering, goede service met ruilen, mooie kleding.

Pluspunten

Mijn maat is ook écht mijn maat! En de mailtjes dat de deux chevaux onderweg is , is erg grappig om te lezen. Levering zoals beloofd. Top!

Ipv tegoed te geven mocht iets niet goed zijn gewoon geld teruggeven.

Pluspunten

Allereerst kleding is niet leuk maar héél erg leuk! Snelle service en thuisbezorgd in waanzinnig leuke doos! Ook manier van schrijven in mail is grappig! Kortom ik ben fan!

Geen! Bikerpant vond ik leuk maar prijs/kwaliteit-verhouding niet in verhouding. Superleuk maar is meer legging dan broek en dan voor dik 45€ behoorlijk aan de prijs. Is meer opmerking dan verbeterpunt

Pluspunten

leuke producten snelle levering mooie cadeaudoos

n.v.t.

Pluspunten

goede kwaliteit, snelle levering

n.v.t.

Pluspunten

iedere keer als ik iets bestel en ik krijg het filmpje met de lelijke eend te zien, moet ik lachen en voel ik mij iets lichter.

niet

Pluspunten

Super kwaliteit van de kleding, voor mij alleen iets te duur als ik de volle prijs moet betalen.. Verder was ik erg verrast hoe de informatie verstrekt werd via de mail! Erg leuk! Lever tijd ook niks op aan te merken.

Eigelijk geen, maar miss ook iets goedkopere varianten aanbieden?

Pluspunten

Wat een heerlijk leuk pakketje maken jullie ervan! Ik werd er erg blij van. Hele snelle service, de volgende dag was het al in huis.

Pluspunten

Mooie kleding goede levering! Ik heb het merk pas ontdekt en ben zo blij ermee. Ik ga maandelijks wat dingen bestellen. Vrouwelijk en toch stoer. Mijn nieuw lievelingsmerk!

Ik weet het even niet

Pluspunten

Super toffe kleding. Altijd snel geleverd. De verpakking is al een kadootje. Super goeie services. Vind de reactie van jean claude altijd heel leuk. Machiato staat altijd klaar....ik kan nog heel lang doorgaan...maar.. je suis...je m appelle....

verbeter tips.....mmmmm... nog meer kleding !!!

Pluspunten

Bestelling werd netjes op tijd geleverd en ik werd enorm verrast door de creativiteit van de verpakking en de bestelnota. Het is al bijna een cadeautje om te krijgen. Kwaliteit en maat van de kleding is super goed. Al met al dus een zeer tevreden klant erbij.

op dit moment kan ik geen verbeterpunten doorgeven omdat ik helemaal tevreden ben.

Pluspunten

Goede services, niks is te veel! Snel contact met Maurice.. Mooie kleding blijft met wassen en dragen mooi. Vrouwelijk en een tikje stoere kleding.. Mijn favo merk

Pluspunten

Ziet er erg verzorgd uit! Tot in alle details

Geen dingen beloven die je niet waar kan maken

Pluspunten

De personificatie in de communicatie is heel leuk.

tip; de personificatie ook doortrekken in de verpakking van de aankoop ;-)

Pluspunten

Snelle en fijne klantenservice, voelt erg persoonlijk en vertrouwd. Makkelijk bestellen en de bestelling is altijd goed te volgen. Mooie kleding van goede kwaliteit.

Meer kleding! Ik kijk er altijd naar uit als er weer een nieuwe collectie online komt, soms komen er heel veel kledingstukken bij, een andere keer iets minder. Ik zou het leuk vinden als het online aanbod iets groter zou zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik vind het leuke, originele kleding voor een klein prijsje.

De kleding ruikt nooit fris als ik mijn bestelling thuis ontvang. Het lijkt wel of het de geur aanneemt van de kartonnen doos waar het in verstuurd wordt. Dit vind ik heel jammer want daardoor moet ik de nieuwe kleding eerst wassen voordat ik het kan dragen en dan is het nieuwe er gelijk vanaf.

Pluspunten

Het pakje ziet er altijd leuk uit. Leuke tekst en mooi verpakt

Pluspunten

Snelle levering, sympathieke uitstraling, leuke communicatie

Weet niet wat er met de prijs gebeurt als ik van de 3 bestelde dingen er 1 terugstuur.

Pluspunten

Snelle levering en qua maat kloot t ook..top dus!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- goede kwaliteit t-shirts - goede prijzen - goede en snelle levering - overzichtelijke website

- eigenlijk geen verbeterpunten, hoewel ik vind dat het bedrijf meer in de schijnwerpers mag komen te staan, dus verbeterpunt voor de PR - en meer kleding op voorraad; toen ik op internet t-shirts bestelde, was er bij veel items een beperkt aantal maten beschikbaar

Pluspunten

Creatieve site en snelle verzending! Mooie kleding en goede pasvorm.

Geen!

Pluspunten

Zeer snelle levering, kleding kwalitatief zeer goed!!

Op de site wordt aangegeven dat wanneer je twijfelt tussen maat m en maat l, je voor maat m moet kiezen, zou iets groter vallen. Ik vind dat de kleding zeker niet groter valt als standaard, had m besteld maar was te klein. En ik vind het een heel gedoe om iets retour te sturen!!!!! Je moet dit zelf wegbrengen en wanneer je in de stad woont zal dit geen probleem zijn maar ik woon in een klein dorp. Zou heel fijn zijn als je de keuze had: zelf wegbrengen of op laten halen!! Tevens wordt omruilen zeer summier uitgelegd. Je tegoed staat snel op je account maar je omruilcode komt vele uren later!!!! Mails worden niet beantwoord!!!!

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn