Pluspunten

Snelle levering! Je voelt je persoonlijk benaderd door de leuke teksten bij je bestelling! Leuke prijzen, niet te duur. Net iets andere kleding dan bij veel kledingsites.

Je bestelling kunnen volgen via een track and trace code zou eventueel fijn kunnen zijn. Dan weet je wanneer je moet zorgen dat je thuis bent.

Pluspunten

Je m'appelle levert service en kwaliteit, Waardoor ik iedere dag weer wordt verblijd. Snelle service, mooie kleding en een goede prijs, Zorgen ervoor dat ik me met veel plezier in mijn kleding hijs. Je m'appelle is voor iedereen aan te bevelen, En daarom deel ik hun internetlink met velen. Ik hoop dat ik nog vaak kleding van je m'appelle zal dragen, In mijn vrije tijd, in huis, op het werk en met feestelijke dagen!!!

Alles supergoed! Prijs, kwaliteit, mode en levertijd!

Pluspunten

Goed informeren over bestellingen, afspraken nakomen.

Misschien kortere levertijd.

Pluspunten

Goede kwaliteit van de stoffen, juiste maatvoering, aantrekkelijke prijs, net iets anders, vind ik positief

Pluspunten

Snelle en goede service, mooie kwaliteit producten

Pluspunten

Geweldig pasvorm en mooie kwaliteit stof

Ga zo door dan blijf ik zeker klant

Pluspunten

- snelle levering - mooie kwaliteit van kleding - scherp geprijsd... vinden wij altijd leuk! Eigenlijk helemaal niks te klagen.

die heb ik niet!

Pluspunten

Nette verzending keurige brief dat mijn bestelling door hun fout in 2 x zou komen. mooie kleding precies zoals op de fotos

Pluspunten

Snelle levering genoemde datum is het product er ook. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Kleding heeft hoog draagcomfor. Kleding blijft mooi na wassen. Kleding is apart niet iedereen heeft het. Voor elk moment is er een kledingstuk te vinden. Zeer blij mee

Blijf zo veelzijdig en afwisselen met producten Top

Pluspunten

voor het eerst besteld en ik was dan ook blij verrast toen ik mijn pakketje met leuke opdruk ontving. Kleding is van een mooie kwaliteit. Ik ga vaker bestellen bij je m'apelle!

Pluspunten

Snelle service!

??

Pluspunten

Echt een super bedrijf en wat een gave kleding! Het zit perfect en voldoet aan al mijn verwachtingen! De service is top! Na elke keer super leuke kleding voorbij te zien komen op social media, toch maar eens besloten om wat te bestellen. Ik snap niet dat ik daar zo lang mee heb gewacht! Het stijltje van je m'appelle is die van een echte Parisienne! Merci!

Pluspunten

Je wordt goed geïnformeerd over de status van je bestelling. Eventuele vragen kan je per mail stellen en worden snel beantwoord. En...de kleding is van hele goede kwaliteit!

nvt

Pluspunten

Snelle levering, ontzettend leuke kleding; was voor mij de 1e keer dat ik er iets bestelde; had nu 3 artikelen (alle 3 even mooi), maar zou hier ook best m'n hele maandsalaris uit kunnen geven :-)

Pluspunten

Grote attentheid, leuk ontvangst van de bestelling en een warm welkom als klant!

Pluspunten

Snelle levering en zeer goede (en leuke ;)) communicatie over de bestelling. De kleding is super! Ik ben wat voller boven en altijd op zoek naar goed passende T-shirts met een V-hals. De T-shirts van je m'appelle passe perfect. En de broeken zitten heerlijk.

Ik hoop dat er nog meer te kiezen is in de toekomst.

Pluspunten

Snelle levering Snelle reactie mbt omruilen

Pluspunten

Eerlijk, kwaliteit, snel, service

Geen tips, keep it up!

Pluspunten

Hele leuke kleding voor een leuke prijs, super snelle levering, de communicatie gebeurt op een humoristische manier, hele goede service (ook bij 'problemen')!

Pluspunten

Snelle bezorging en mooie kwaliteit van de kleren!!

Pluspunten

Duidelijke website, verzending komt in een leuke verpakking. Kleding is van goede kwaliteit.

Pluspunten

Ontzettend origineel qua mail en verpakking

Ik kan weinig bedenken... Misschien meer voorraad?? En meer variatie qua kleuren?

Pluspunten

Wat een superleuke formule dit! Vernieuwend, helemaal van deze tijd. Goede kwaliteit kleding voor ok prijzen. Mooie website met goede duidelijke foto's. Ik ben fan!

De volgende keer mijn sweater niet stiekem in de verkeerde vrachtwagen stoppen hoor!

Pluspunten

superrrrrrrrrrrrrrrr leuke kleiding lijn

geen aanvullingen

Pluspunten

Te gekke kleding, goede levering en een kado voor jezelf!

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn