Pluspunten

Kwaliteit van de kleding is super goed Originaliteit is ook hoog, vind je (volgens mij) nergens Prijs verhouding kwaliteit is zeer goed levering is snel en netjes Het was mijn eerste bestelling en zeker niet de laatste merci becaup, I am very happy ;-) xxx

plastic zakjes waar kleding in zit nog even in een leuke papieren verpakking doen met strikje erom en wellicht nog folder erbij van jullie?

Pluspunten

De manier waarop je op de hoogte gehouden wordt. Super leuk en uniek.

Kledingmaten kloppen niet met standaardmaten. XS valt bij mij uit als een grote M.

Pluspunten

Overzichtelijke website Snelle levering Goede retour-/ruilservice

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Orginele kleding

Bezorging; kon het niet vinden en moest het beneden (woon op de 2de) zelf ophalen

Pluspunten

Leuke en aantrekkelijke manier van presenteren!!

Graag nog een maat groter in het aanbod.

Pluspunten

snelle en persoonlijke reactie's op vragen en bestellingen Mooie, draagbare kleding!

meerdere stuks op voorraad, waarschijnlijk moet ik zelf eerder bestellen, maar heb al een paar keer gehad dat mijn maat al uitverkocht was

Pluspunten

Communicatie via de mail, erg persoonlijk en duidelijk. De bestelling was wat vertraagd en er ontbrak een artikel, dit werd ook direct naar mij gecommuniceerd. De bestelling kwam in een erg leuk doosje binnen.

Levertijd en het ontbreken van een artikel is niet prettig, hoewel jullie hier alert op gereageerd hebben naar mij.

Pluspunten

Wat ik als eerste kwijt wil dat de kleding prijs kwaliteitsverhouding perfect is. De kleding is netjes, classic en trendy. Voel me altijd fijn als ik iets draag van jullie merk. Ga zo door!!!

Pluspunten

Je m'appele verkoopt erg mooie en lekker zittende kleding, word ik erg blij van

Vergroot het assortiment!

Pluspunten

Het is heel persoonlijk, leuk om te bestellen en dan de reactie Op je eerste bestelling: je hebt smaak lieke! Je bent bijna trots om te kunnen zeggen Je m'appelle Lieke!

Pluspunten

Leuke en snel wisselende collectie.

Het "snelle" ruilsysteem....het zou fijn zijn om via je account de artikelen vast te reserveren, zodat je niet misgrijpt met je tegoed.

Pluspunten

Prachtige kwaliteits kleding, snelheid van leveren, zeer prettige communicatie......zelfs de doos waarin het verzonden wordt lijkt op een cadeau. Het is gewoon een feestje om bij hun iets te kopen!!

............na heel lang nadenken.........kan ik nog steeds geen verbeterpunten vinden ;)

Pluspunten

Het meest positieve punt die in mij opkomt zijn de onwijs leuke kleding stukken! Maar daarnaast direct de goede service/communicatie. Het is namenlijk zo , ik kijk dagelijks op mijn facebook en zie daar van alles voorbijkomen o.a kledingstukken. Eerder werd er bij een aantal leuke kledingstukken die voorbij kwamen door vele mensen gereageerd dat het ********** waren en dat je vooral niet moest bestellen. Toen zag ik uw kledingstukken voorbij komen, en dit vond ik gelijk geweldig helemaal mijn smaak! Maar ja dacht ik... is deze site dan wel te vertrouwen? Ik plaatste een bericht ' iemand ervaring? is deze site wel te vertrouwen?' en van wie kreeg ik antwoord? Van u zelf! en ook al heel snel. Dit vond ik toch wel erg leuk, en petje af waar haald u de tijd vandaag om op al die mensen te reageren en alles te lezen ? Toen maar gelijk goed op de site gaan kijken en heb een waanzinnig compleet outfit bij elkaar besteld om te dragen op mijn dochters tweede verjaardag!! Dus bedankt voor mijn super leuke outfit ik loop er hip bij op mijn dochters verjaardag!

als ik dan iets moet bedenken... ik zag hele gave schoenen onder de kleding stukken maar deze zijn niet bij jullie te bestellen. Als jullie deze ook verkochten had ik die ook bij jullie besteld;)

Pluspunten

mooie comfortabele kleding waarin ik mij een francaise waan. Orginele communicatie: even wegzwijmelen bij Jean-Jacques en zijn 2CV...! snelle levering

Niet alles in XS verkrijgbaar

Pluspunten

Snelle levering en erg leuke verpakking.

Pluspunten

Leuke kleding, snelle levering, erg leuk verpakt.

Meer kleding in het assortiment!

Pluspunten

Onwijs leuke kleding en super snelle service. Goede prijzen.

Mobiele website werkt soms niet goed

Pluspunten

Zeer snelle service, goede klantbeleving, kwaliteit kleding goed

Pluspunten

Prima service , volgende dag de bestelling al in huis . Helaas was de verkeerde maat geleverd dan gevraagd maar dat werd keurig verholpen!

Pluspunten

Scherpe prijs voor mooie kwaliteit. Maatvoering klopt. Snelle levering in vrolijke doos.

Het pakketje werd op mn werk bezorgd, Doordat er 'chocolate' op staat hebben we met z'n allen eerst daar ff naar gezocht. Haha.., niet dus ;)

Pluspunten

Super snelle levering , en top kwaliteit kleding !! Ben er echt super blij mee!!

Echt helemaal geen negatieve aanmerkingen !

Pluspunten

Snelle bezorging en een nette veilig verpakking

Jammer dat je de sokken niet in alle maten 35/38 mogelijk is om te bestellen ook de kleuren! Jammer dat het is beperkt! Laatst heb ik de sokken besteld moet zeggen ze zijn leuk maten kloppen ook ... KLASSE, GEWELDIG GEWOON... (zal zo weer bestellen)

Pluspunten

Helemaal top! Het was een cadeautje om te krijgen, allemaal zo goed verzorgt! Top

Zou fijn zijn als jullie kwa maat nog een stapje groter gaan......

Pluspunten

Snelle service , goede website, geweldige kleding en originele ideeën! Het Franse tintje maakt het af!

Afrekenen wanneer je inlogd werkte niet.

Pluspunten

Mooie kleding

Sneller leveren

Lage Brink 96