Pluspunten

Hele goede service, snelle levering en een cadeautje wat je ontvangt!

Pluspunten

In één woord formidable!! Zeer mooie kleding waar je jarenlang plezier van hebt! Goede en snelle service.

Pluspunten

duidelijke site, goede levering, produkt mooi verpakt, produkt valt normaal uit qua maat.

Pluspunten

Klantvriendelijk, servicegericht.

Nvt

Pluspunten

Snelle levering in originele verpakking. Lekker sfeertje, wordt je blij van

Pluspunten

Snelle levering, goede producten en je wordt op de hoogte gehouden over je bestelling.

Pluspunten

Veel lelke spullen. Kleding zit mooi en lekker. Snelle ĺevering.

Pluspunten

Snelle levering super leuk materiaal . Ben erg tevreden zal vaker bestellen

Ik kan niks vinden

Pluspunten

Goeie en super snelle service. Bij vraag via de email, snelle reactie terug ontvangen. Kleding ziet er mooi uit, draagcomfort en maat is perfect.

Email ter bevestiging dat er is betaald en de bestelling in behandeling is.

Pluspunten

snelle thuisbezorging

niks echt alles was top

Pluspunten

Prijs- kwaliteitverhouding kleding. Bestelproces en snelle levering is top! Leuk concept verpakking en marketing!

Originele prijs en kortingsprijs liggen wel heel ver uit elkaar. Is niet echt geloofwaardig....

Pluspunten

Leuke site, makkelijk, fantastische kortingen op goede kwaliteit, sinds kort ontdekt en al echt mijn site, verzenden gratis...en nog veel meer...Ik hoop te slagen voor het communiefeeatje van onze middelste zoon Benno...

Heeeel weinig of eigenlijk niks!!

Pluspunten

snelle levering, mocht er iets niet goed zijn is omruilen zo gebeurd, en retour en geld terug is ook snel en makkelijk geregeld

nvt.

Pluspunten

Mooie kleding, supersnelle levering. En ik had een gaatje onder een oksel in een trui en dezelfde dag wordt een nieuwe opgestuurd! Top service en keurige afhandeling!

Gewoon zo doorgaan! Ben zeer tevreden en kom zeker nog eens terug!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke website Vriendelijke mailtjes

Groter assortiment

Pluspunten

Prima en goede service, goede en heldere communicatie

Pluspunten

Snelle service Goed advies mbt maten

Pluspunten

Super! Erg enthousiast over het merk en de opzet

Pluspunten

Super!!!! Alles perfect! Wordt heel goed op de hoogte gehouden waar je bestelling is en wanneer de levering plaats vond!

Nvt!!!!

Pluspunten

Kan er zo geen bedenken, van erg tevreden.

Pluspunten

Snelle levering, ontzettend leuk hoe je op de hoogte wordt gehouden en hoe het verpakt is je pakketje

Geen ga zo door!!!

Pluspunten

Snel fris en fruitig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en duidelijke levering, makkelijk retour of ruilen

Grotere collectie

Pluspunten

leuke kleding leuke maniet van benaderen van de klant (alsof je bestelling in een deux chevaux uit frankrijk komt)

zich wat meer richten op wat grotere dames maten (44-46)

Pluspunten

Vrolijke en klantvriendelijke benadering in woorden per mail. Producten komen (in kleur, maattabel, advies maatkeuze) overeen met de afbeeldingen/foto's op de site.

Wanneer ik een selectie maak op de keuzes in broeken zou ik ook graag het shirt en vest van de gehele afbeelding met 1 druk op de knop willen kunnen bekijken en bestellen. Eventueel ook de setprijs kunnen bekijken.

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.