Pluspunten

Geweldige collectie en zeer goede levering!

Retourneren enzo is voor mij (60-+) wat lastig

Pluspunten

Hele mooie kleding ! Ik heb een jurk een koltrui en een shirt gekocht allemaal van een geweldig mooie kwaliteit stof . Het zit heerlijk en ben er super blij mee

niet van toepassing

Pluspunten

Leuke kleren, collectie wisselt lekker snel. Perfecte bezorging, leuk concept. Betaalbaar!

Ik kan niks verzinnen ;-)

Pluspunten

Zeer snelle levering en goede service! In het verleden heb ik ervaren dat de stof van een artikel al na 1x dragen ging "pillen". Na contact te hebben gehad kon ik het artikel terugsturen. Het was geen enkel probleem. J'adore Je m'apelle!

Pluspunten

leuke hippe kleding

vond de sneakers zo leuk maar kon niet vinden waar ze van waren, misschien een link

Pluspunten

Super service. Snel geleverd. Mooie kwaliteit. Geweldig leuke verpakkingen

Gewoon zo doorgaan

Pluspunten

leuke hippe kleding heerlijk draagbaar. leuke prijzen kortom een site die ik kan aanbevelen,,,,,,, top

Pluspunten

Super goede service, snelle retour afhandeling

Kan niets bedenken ☺️ Misschien een duidelijker beeld geven van tijdstip van bezorgen, DHL heeft hele brede bozorgmomenten.

Pluspunten

Duidelijke website, makkelijk bestellen en snelle levering. En als je dan het pakje binnenkrijgt is het gewoon een feestje! Wat maken ze er een leuk en speciaal pakketje van erg leuk!

Lekker doorgaan zoals jullie nu doen. Maak van elke bestelling een feestje en lekker afscheidend van de andere webshops!

Pluspunten

Snelle service, leuke manier van benadering

Geen idee

Pluspunten

Supersnelle levering en mooie kwaliteit kleding! Ik ben er heel blij mee.

Pluspunten

De leuke brief/doos/bezorger :-) en snelle levering! Naast natuurlijk gewoon de geweldige kleding.

Pluspunten

De kleding is echt van hele goede kwaliteit. Het is geen doorsnee mode en het zit erg comfortabel. Zelfs de verpakking is een feestje!

Pluspunten

Ze hebben een ruime keus met hele leuke kleding in alle maten!

De Colbert jasjes vind ik total niet mooi zitten. De stof zit echt niet lekker. Omdat het een bedrijf dat zich profileert met leuke en comfortable kleding zou ik de colberts in een jersy kwaliteit laten maken. Deze zitten en voelen dan veel lekkerder aan!!

Pluspunten

Leuke kleding,mooie kwaliteit,goeie prijs/kwaliteit verhouding,leuk ingepakt,echt als een cadeautje

Jammer dat jullie niet telefonisch te bereiken zijn,al wordt er vrij snel terug gemaild

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, amicale correspondentie en zeer mooie verpakkingen met handige boodschap voor pakketbezorger.

De ene longsleeve valt aanzienlijk strakker dan de andere, terwijl allebei maat M. Dit er duidelijk bij vermelden.

Pluspunten

originele communicatie, mooie kwaliteit kleding, super klantenservice,

regelmatiger iets nieuws in het assortiment. nul verzendkosten (liever een euro bij de prijzen op). ik weet het, per saldo maakt het niet uit maar psychisch vormen de verzendkosten bij mij un obstacle... :-)

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle levering in een mooi pakket.

Een naad van een broek was al losvoor ik hem aantrok.. Mss toch even goed checken voor het versturen.

Pluspunten

Snelle levering, top kwaliteit en aantrekkelijke prijs

Vaker 1 artikel tegen de 3=1 deal doen! :)

Pluspunten

Kwaliteit is prima, leuke comfortabele mode.

Ik blijf het wel vreemd vinden dat als je drie kledingstukken koopt je zo veel korting krijgt. Wekt toch de indruk dat de individuele prijzen te hoog zijn.

Pluspunten

Super leuke en diverse kleding. Ontzettend snelle levering en de omruilservice/retourneren werkt ook perfect. Zonder eigen verzendkosten, wat echt een zeer positief punt is. Daarnaast heb je snel een andere maat in huis of je geld terug.

Pluspunten

snelle levering, gratis levering, leuke foto's, goede uitleg bij de produkten en matching advies!

Nog meer matching adviezen toevoegen zodat ik meer dan 1 idee heb om bij een broek te combineren.

Pluspunten

Goede service en goede prijs kwaliteit verhouding. De mailtjes die je krijgt zijn echt geniaal. Kleding zit erg lekker en blijft ook na veelvuldig wassen nog erg netjes.

Jammer dat jean jeaques nog niet zelf langs is geweest voor het bezorgen van de kleding ;)

Pluspunten

goede en snelle levering en top kwaliteit kleding!

Pluspunten

Super kwaliteit kleding voor een mooie prijs. Ik voel me echt vrouw in de kleding van Je m'appelle.

Ik vind de maat nogal wisseling. De ene keer past een S me en de keer daarop is die me te klein. Dan houd ik het maar bij een M, maar gisteren heb ik iets kunnen retourneren, omdat de M weer te groot was. Maar desalniettemin ben ik gek op jullie merk en voel ik me echt vrouw!

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn