Pluspunten

Fris en jonge uitstraling. Mooie produkten!! Snelle en goede levering. Mooi verpakt heel leuk te ontvangen.

Het is een gepuzzel hoe het nu zit met de korting en als iets niet past. Moet ik dan ineens een hoger bedrag gaan betalen?

Pluspunten

Materiaal is goed ingepakt en ziet er leuk uit, het is snel bezorgd.

De kleding is erg duur.

Pluspunten

Snel reactie, snelle levering

Zo door gaan!

Pluspunten

Origineel! Goede kwaliteit Betaalbaar Leuke spullen

Pluspunten

Leuke, mooie, vrouwelijke en stoere kleding. Prettig dat altijd hetzelfde model gebruikt wordt, geeft soort vertrouwd en persoonlijk gevoel.

Ga zo door. Wat vaker acties dat je 1 artikel kan bestellen misschien .

Pluspunten

Goede kwaliteit kleding, super leuke verpakking bezorging, leuke acties

Vaker de actie 1 shirt voor de prijs van de 3=1 deal! :)

Pluspunten

De leuke sportieve kleding als geshowd is ook in werkelijkheid zo! Bezorging volgens afspraak behalve geen Jean Jacques aan de deur,hihi

Pluspunten

Tout va bien

Je ne sais pas. Je suis très content

Pluspunten

Goede kwaliteit kleding, snel geleverd.

Pluspunten

Alleen maar lof! Goede informatie, duidelijke bevestiging en een super snelle levering. Maurice doet wat hij beloofd, op een hele leuke toon, mooie doos, een "merci" En natuurlijk het belangrijkste: de kleding is super! Hele mooie fijne stoffen die mooi blijven in de was, prima pasvorm!

Geen, alhoewel, meer kleuren, nu toch wel wat bescheiden kleuren

Pluspunten

Supersnelle levering, leuke verpakking en goede kwaliteit producten!!

Pluspunten

Supersnelle chevroletservice!!!

Pluspunten

3 mooie en voordelige kledingstukken? bij je m'appelle gaat dat zeer lukken!! De maattabel vind ik ook superhandig en betrouwbaar! De details (bijv strikjes op de achterkant) maakt het helemaal af! De bevestiging waarin Jean Jacques je op de hoogte houdt van je bestelling vind ik erg leuk! De verpakkings doos is een detail maar echt een kadootje om uit te pakken. En de gratis omruilservice vind ik fantastisch!

Telefoonnummer van klantenservice op website vermelden

Pluspunten

Goeie prijskwaliteit verhouding en een top collectie!!

Pluspunten

De leuke manier van de verzending en de aankondigen

Heb ik niet

Pluspunten

Bonjour, je suis tres contente. Le t-shirt pour ma fille va bien, les tops pour moi sont aussi beaux. Encore ...il faut le soleil!!! Merci d'une livraison rapide et quand a la boite: mon fils(17) pensait que c'etiat un pizza...donc il etait le seul de n'etre pas content...:) A la prochaine... Je m'appelle Brigit.

Pluspunten

RU006535264CN snelle levering, status van bestelling tot aflevering is goed en zeer snelle afwikkeling van vragen per mail

Pluspunten

Goeie en snelle service

Pluspunten

Super snelle levering. Ik heb hier al behoorlijk vaak wat besteld. Tijdje geleden een lange blouse daar zat een gaatje op de mouw, heb het netjes om kunnen ruilen, echt super service. Top kwaliteit van alle kleding.

Ga vooral zo door!

Pluspunten

Je m'apelle komt regelmatig met leuke nieuwe items. Ze versturen snel en het pakketje ziet er altijd leuk uit.

Pluspunten

Si rapide a ma maison (echt bunnen 1 dag bestelling completement 'binnen'! et les vetements sont tres jolies!! Je suis une femme tres heureux!

Rien a faire

Pluspunten

leuke kleding, goeie kwaliteit,

kunnen ze niets aan doen hoor maar ik woon op Curacao en moet dus altijd wachten tot iemand m'n bestelling voor me meeneemt of ik weer in NL ben met vakantie - wat dan ook wel weer leuk is want dan liggen er gewoon leuke shirts en truien etc op me te wachten en dat scheelt weer in de koffer-kilo's!

Pluspunten

Mooie kleding en zit heerlijk!!! Zeer snelle levering wat ik heel erg fijn vind! Ook gratis retour vind ik een heel groot plus-punt! Had een shirt een half uur aan en kreeg al een compliment over het shirt. En daarna op een andere locatie ook weer een compliment! Super leuk, goed voor je zelfvertrouwen! :-) Jullie zijn 1 van mijn favoriete online-winkels!

Pluspunten

Super kleding, goede service en leuke, grappige benadering met JJ!!

Meer kledingaanbod zou leuk zijn!

Lage Brink 96

7317bd Apeldoorn

Over Je m'appelle

Je m'appelle is het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.